Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.GGÖZEN=

:hooray::hooray::hooray:

2.bebix=4 AĞRIYA SELAM

3.JELYB10=5 AMASYAYA SELAM

4.salihalil=28 GıRESUNA SELAM

5.avukat_adayı_aslı=38 KAYSERıYE SELAM

6.magiclife=38 KAYSERıYE SELAM

7.desert06rose=39 KIRKLARELıYE SELAM

8.p_nr=43 KÜTAHYAYA SELAM

9.ruh=44 MALATYAYA SELAM

10.ZERRAY=47 MARDıNE SELAM

11.GUNıCEN=47 MARDıNE SELAM

12.deymezsin=48 MUĞLAYA SELAM

13.güzeller güzeli=48 MUĞLAYA SELAM

14.maviyeshill= 48 MUĞLAYA SELAM

15.zeynepsude2007=48 MUĞLAYA SELAM

16.elif06= 48 MUĞLAYA SELAM

17.sarissa=48 MUĞLAYA SELAM

18.tmyy= 49 MUŞA SELAM

19.bengusu=49 MUŞA SELAM

20.SEA SEA=49 MUŞA SELAM

21.TATLıSKOM=49 MUŞA SELAM

22.cimcime2709=49 MUŞA SELAM

23.cicikız=50 NEVŞEHıRE SELAM

24.sswweett=50 NEVŞEHıRE SELAM

25.nergis_20=50 NEVŞEHıRE SELAM

26.gizze=50 NEVŞEHıRE SELAM

27.KÜTAHYA=50 NEVŞEHıRE SELAM

28. GÜLABA=50 NEVŞEHıRE SELAM

29.aritmansi=51 NıĞDEYE SELAM

30.aydasu=51 NıĞDEYE SELAM

31.nacide48=53 RıZEYE SELAM

32.FıBULA=70 KARAMANA SELAM

33.KUJUMM=71 KIRIKKALEYE SELAM

Son düzenleme:
teşekkür ederim canııııım. ağzına sağlık ne güzel söyledin öyle 49 gün sonra diye Allahım görecek miyim o günleri... Çok ösledim :çok üzgünüm:

BENİM TOPİĞİMDE MIZIKLAMAK YOK BACUUUMMM:mymeka:klava:BENİM TOPİĞİMDE DESTEKLEYİP BİRBİRİMİZE GÜÇ VERİCEZ BENDE ÖZLEDİM ÇOK ÖZLEDİM HEMDE AMA AĞLAMAYIN YAWWW...NEDEMEKMİŞ GÖREBİLECEKMİYİM FALAN :mymeka:GÖRCEN TABİ BAK 49 U GÖRMÜŞÜN GELDİĞİNİMİ GÖREMİYCEN ALLAHIN İZNİYLE GÖRCEN......BEN 49A DÜŞSEM GÖBEK ATARIM BEYAAA 238 DAHA ...ZIRLAMAYIN YAWWklava: BİTMİŞ ASKERLİK HALA ZIRLIYONUZ BEYAA......

ewet canım gercekten dert ortağı olduk bi de gelseller sevinçlerimizi paylaşsak ne güzel olurdu((senağlama

canımm asomm bak benimde şafağım 428 senle aynıyız yani yanlız deilsin beraber beklicez birbirimize destek olcaz başka türlü hafiflemez acımız benim de nişanlım askerde ama bugün izne geldi acemisi bitti lşimdi ayrıldım yanından çok mutluyum darısı seninde başına seninki ne zaman gelcek izne...???

Fibula üzülme şekerim herşeyin hayırlısı be canım bende zor durumdayım inan bana harçlığımı çıkartayım die gece gündüz elişi yapıyorum satıyorm bende tabi allaha şükür şimdilik müşterim var 1 tane ama sonrası allah kerim müşterim yoksa paramda yok işte hem eşimede yolluyorum..üzülme nolur inşallah en yakın zamanda daha güzel bi iş bulursun canım askerine gelince yanımda değil yok deme onlar heran yüreğimizde yanımızdalar belki sarılamıyoruz öpemiyoruz göremiyorz ama yanımızdalar biz onları yüreklerimizde tuttuğumuz sürecede yanımızda olacaklar bizde onların yüreklerindeyiz onların yanında onlarla iştimaya çıkıyor eğitim görüyoruz göreve çıkıyoruz çünkü eminim heran bizi düşünüyorlar yüreklerinde taşıyorlar bizi ayrı olsakta aynı geceyi sabahlıyoruz birlikte biz hep beraberiz

n€rgis;5968814 .!.:
ewet canım gercekten dert ortağı olduk bi de gelseller sevinçlerimizi paylaşsak ne güzel olurdu((senağlama

ooo tertipler birbirini bulmuşşşş benim tertipler yok nedense biri mazeret izinli kocasının koynunda şimdi onu anladıkta diğerleri nerde yawww ben tekim galibaaaaa

[ı]gitti canımın cananı [/ı]
[ı]ahh lee canım vahh lee canım oyy canım[/ı]
[ı]bıraktı beni yaralı[/ı]
[ı]ahh lee canım vahh lee canım oyy canımm [/ı]
[ı][/ı]
[ı]ben bu dertten ölür isem [/ı]
[ı]komutanlar kazsın mezarımı [/ı]
[ı]ahh leee canım vahh leee canım oyyy canımmm [/ı]
[ı][/ı]
[ı]doktor gelse tabib gelse [/ı]
[ı]ahh lee canımm vahh lee canım oyyy canımm[/ı]
[ı]çare bulunmaz derdime [/ı]
[ı]ahh lee canım vahh leee canım oyy canımmmmm[/ı]
[ı][/ı]

evetcanım ya burda insan azda olsa sıkıntısını atıyor yalnız olmadığını hissediyor.geçicek bugünler.hepsi iyi kötü birer anı olarak kalıcak Allahın izniyle...

kardeşim çok sevindim senin adına,bizim kavuşmamıza 38 gün var daha,ama şafaklarımız aynı senle nası o daha önce bitirdi acemiliği:uhm:ewt canım destek olucaz birbirimize biliyorum yalnız değiliz sana ve dier arkadaşlarıma çok t.ederim sevdiklerimize dualarımızı yollıycaz,aklımıza kötü şeyler getirmiycez,ağlak yapmadan güzel enerji yollıycaz..ağlıycaz tabiki.özlüycez burnumuzda tütücek sevdiğimiz ama bunu ona yansıtmadan içimizde yaşıycaz,telefonlarımızda sesimizi iyi duysunlar sıkıntı yansıtmayalıma.sşafak sayarken hep gülücem kızlar çünkü bir gün daha biticek ewt canlarım şafak 427kaydirigubbakcemile2

Canım bazı yerlerde acemilik 75 gün.benim de öyle komando eğitim alayı olduğundan acemilik uzun
yalnız diilsin ama biz de kavuşucazz 40 gün sonrakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…