- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.241
merhaba.. Ben de nişanlımı bekliyorumşafak 49 çok özledim artık gelsiiiiinn
benim tatlımın gelmesine de 70 gün kaldı.bitmiyor ki bu günler.:çok üzgünüm:
teşekkür ederim canııııım. ağzına sağlık ne güzel söyledin öyle 49 gün sonra diye Allahım görecek miyim o günleri... Çok ösledim :çok üzgünüm:
ewet canım gercekten dert ortağı olduk bi de gelseller sevinçlerimizi paylaşsak ne güzel olurducanım senden bi farkım yok benim de telefon parçam gibi oldu napım değer aşkıma:1rolleyes:
sesini duyunca kendime geliyorum,6 yıldır birlikte olduğumuz halde heyecanlanıyorum
nergisle benimki aynı yerde görüşüyoruz onunla paylaşıyoruz dert ortağı olduk sahiden:1hug: bugünü saymazsak 41 günümüz var bizim de.asıl şimdi başlıcakmış eğitimler intikal olayları falan var.dua ediyorum dayansın diye çok zor gerçekten Allah hepsine sabır versin:Saruboceq:
komando mu sevgilin?
şafak 428:a015:kızlar ben askerimi çok ama çok özlüyorumm..geçicek ama dimi kızlar burda dertleşicez konuşucaz paylaşıcaz bi bakmışız günler su gibi akmış sevdiğimiz yanımıza sağ salim gelmiş dimi:Saruboceq:askerimi beklemek bile tatlı geliyo,hiç sıkılmadan usanmadan bekliyorum onu ömrüm yettiği müddetçe beklerimde....
n€rgis;5968814 .!.:ewet canım gercekten dert ortağı olduk bi de gelseller sevinçlerimizi paylaşsak ne güzel olurdu((senağlama
canımm asomm bak benimde şafağım 428 senle aynıyız yani yanlız deilsin beraber beklicez birbirimize destek olcaz başka türlü hafiflemez acımız benim de nişanlım askerde ama bugün izne geldi acemisi bitti lşimdi ayrıldım yanından çok mutluyum darısı seninde başına seninki ne zaman gelcek izne...???
kardeşim çok sevindim senin adına,bizim kavuşmamıza 38 gün var daha,ama şafaklarımız aynı senle nası o daha önce bitirdi acemiliği:uhm:ewt canım destek olucaz birbirimize biliyorum yalnız değiliz sana ve dier arkadaşlarıma çok t.ederim sevdiklerimize dualarımızı yollıycaz,aklımıza kötü şeyler getirmiycez,ağlak yapmadan güzel enerji yollıycaz..ağlıycaz tabiki.özlüycez burnumuzda tütücek sevdiğimiz ama bunu ona yansıtmadan içimizde yaşıycaz,telefonlarımızda sesimizi iyi duysunlar sıkıntı yansıtmayalıma.sşafak sayarken hep gülücem kızlar çünkü bir gün daha biticek ewt canlarım şafak 427kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?