- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.221
balparem izmirde bornovada nişanlım jandarma olarak,heycanınız bir ömür sürsünkızlar aşkın ömrü 3 yıl 5 yıl die atıp tutuyolar ya yok öyle bişey gerçek aşıklara hikaye bu laf!ben hergün dahada aşık oluyorum daha çok seviyorum..askerde uzakta die araya soğukluk fln girme muhabbeti olurya,tam tersi ben dahada bağlanıyorum zorluklar yıldırmıyo beynim kalbim yüreğim tüm ruhum hücrelerim onunla.onlara telefonlarımızda moral verelim,can sıkıcı şeyler konuşmayalım yansıtmayalım varsada can sıkıcı durum kızlar aşkım arıyo durunn:asigim:
Eeee asker bekleyen hatunları ancak asker bekleyen bi harun anlar balparem kendimi düşündüm sizleri düşündüm açtım topiği sizlerde katılınca topiğim şenlendi..hepinize teşekkürler
birgün gelecek birgün kalacak menekşemin sözüdür herzaman söylerdi şimid dediği gibi bir gün geldi bir kaldı sabah eşiyle kavuşuyor
unutmayın bizim içinde öyle birgün gelecek birgün kalacak
yeterki inanalım birbirimize destek olalım herzaman olduğu gibi sonuna kadar birbirimize güç verelim biter elbette.üzülmeyin bu sözlerim ençokta yeni gelen arkadaşlarıma bende 460 tan başladım yolu yarıladım allaha şükür ben giderken sizde yarılamış olacaksınız ..topiği sizlere devredicem ozaman benim topiğe siz bakacaksınız......birgün hepiniz terhis listesine gireceksiniz ....[/QUOTE
aynen öyle gamzecim kimse anlamıyo beni ya bak geçiyo geçiyo diyolar bi de bize sorsalar nasıl geçiyo diye:1no2:
sana tepüğü vurmak için sabırsızlanan biçok kişi var burda bak çoğaldıkkaydirigubbakcemile3
canım muhammet gelse de elini eteğini çekme burdan ,başımızda dur,repler benden sözsırnaşık şey
balparem sen 2 günde bir aradığı zmn öyle diyosun ben 5 dkka geç arasa küsüyorum,ama belli etmiyorummirmirmirmir...öyle özlüyorumki napıyım..oda diyoki:aşkım anca aradım koştum hemen napiyim..oyyy kurban olurum ben ona ya:icecream:şimdi konuştum aşkımla çarşı izni vardı yeni dönmüş birliğe...manisa kırkağaçta demek...bakalım ustaya nereye düşücekler hemen haberleşiriz ztn burdan...bizi en iyi biz anlarız asker yolu beklemek başka bişey:1rolleyes:
bi arkdşımın sevgilisi de manısa kırkagactaydı şimdi bingöle düşmüş
hakketten he benimkindede uçuk çıkmış!balparem buluşmadan bi gün önce buraya yazarız duygularımızı artık:jeyyar:gelince ztn ben bi hafta yok olurum kk dan:roflol:
farklı bişey bekleyemiyoruz ki.oraya giden de vatan evladı neresi nasibiyse oraya gitsin diyoruz sadece.ama çok zorsenağlama
Allah hepsinin yardımcsı olsun
oraya gitti diye hepsi kötü zor şeylerle karşılaşcak diye bişi yok ki..
alışana kdr zorluk çekiyolar nereye giderlerse gtsinler sonra alışırlar
aminnn
tabi ki öyle,alıştıktan sonra kolay gelicektir zor olan biçok şey
sağlıkları yerinde olsun yeter ki dii mi
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?