• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biticek kızlarrrr endişelenmeyin Allah sabrını veriyo gerçekten
ben gitmeden önce ogidince ölücegimi sanıyodum ama sabrını veriyo Allah...
asker uzakta diye sogukluk fln olmaz o yalan saçmalık inanmayın kızlar
gerçek aşk bekler usanmadan

şafak 51 NıĞDE :asigim:

Kızlar siz muhabbete devam edin para kazanmak için elişlerimi yetiştirmem lazım o yüzden üzülerek gidiyoommmm bennn naparsın ekmek parası iştee gece görüşürükkk iyi muhabbetlerr

balparem izmirde bornovada nişanlım jandarma olarak,heycanınız bir ömür sürsün:nazar:kızlar aşkın ömrü 3 yıl 5 yıl die atıp tutuyolar ya yok öyle bişey:kızgın:gerçek aşıklara hikaye bu laf!ben hergün dahada aşık oluyorum daha çok seviyorum..askerde uzakta die araya soğukluk fln girme muhabbeti olurya,tam tersi ben dahada bağlanıyorum zorluklar yıldırmıyo beynim kalbim yüreğim tüm ruhum hücrelerim onunla.onlara telefonlarımızda moral verelim,can sıkıcı şeyler konuşmayalım yansıtmayalım varsada can sıkıcı durum kızlar aşkım arıyo durunn:asigim:

amin canım ömrüm onunla geçsin ben razıyım beklemeyee:asigim:
aynen öyle düşünüyorum ben de uzak kaldık ya bazen düşünüyorum daha mı ii oldu nekaydirigubbakcemile3
çok özledim ve korkuyorum hasta olcak diye zayıflamış zaten kilolu diil ki ne halde çıkcak karşıma bilmiyorum:çok üzgünüm:
benimki manisada kırkağaçta canım.2-3 günde bir arayabiliyo kızıyodum önceden ama kesinlikle ona yansıtmadım.kızgınlığım da yokluğundan istifade edip aklıma giren kötü düşüncelerden kaynaklanıyodu hepfisfisfisistese arar daha sık arar falan diyodum.ama alıştım artık ve biliyorum ki o benden çok özlemişşş:utangac:

balparem sen 2 günde bir aradığı zmn öyle diyosun ben 5 dkka geç arasa küsüyorum,ama belli etmiyorummirmirmirmir...öyle özlüyorumki napıyım..oda diyoki:aşkım anca aradım koştum hemen napiyim..oyyy kurban olurum ben ona ya:icecream:şimdi konuştum aşkımla çarşı izni vardı yeni dönmüş birliğe...manisa kırkağaçta demek...bakalım ustaya nereye düşücekler hemen haberleşiriz ztn burdan...bizi en iyi biz anlarız asker yolu beklemek başka bişey:1rolleyes:

Eeee asker bekleyen hatunları ancak asker bekleyen bi harun anlar balparem kendimi düşündüm sizleri düşündüm açtım topiği sizlerde katılınca topiğim şenlendi..hepinize teşekkürler
birgün gelecek birgün kalacak menekşemin sözüdür herzaman söylerdi şimid dediği gibi bir gün geldi bir kaldı sabah eşiyle kavuşuyor
unutmayın bizim içinde öyle birgün gelecek birgün kalacak
yeterki inanalım birbirimize destek olalım herzaman olduğu gibi sonuna kadar birbirimize güç verelim biter elbette.üzülmeyin bu sözlerim ençokta yeni gelen arkadaşlarıma bende 460 tan başladım yolu yarıladım allaha şükür ben giderken sizde yarılamış olacaksınız ..topiği sizlere devredicem ozaman benim topiğe siz bakacaksınız......birgün hepiniz terhis listesine gireceksiniz ....[/QUOTE

aynen öyle gamzecim kimse anlamıyo beni ya bak geçiyo geçiyo diyolar bi de bize sorsalar nasıl geçiyo diye:1no2:
sana tepüğü vurmak için sabırsızlanan biçok kişi var burda bak çoğaldıkkaydirigubbakcemile3
canım muhammet gelse de elini eteğini çekme burdan ,başımızda dur,repler benden sözsırnaşık şey

balparem sen 2 günde bir aradığı zmn öyle diyosun ben 5 dkka geç arasa küsüyorum,ama belli etmiyorummirmirmirmir...öyle özlüyorumki napıyım..oda diyoki:aşkım anca aradım koştum hemen napiyim..oyyy kurban olurum ben ona ya:icecream:şimdi konuştum aşkımla çarşı izni vardı yeni dönmüş birliğe...manisa kırkağaçta demek...bakalım ustaya nereye düşücekler hemen haberleşiriz ztn burdan...bizi en iyi biz anlarız asker yolu beklemek başka bişey:1rolleyes:

oranın düzeni başka canım emir altında bi zamanı diğerine uymuyo kıyamıyorum napım.
dudağında bi gün uçuk görmedim ama çıkmış şimdi:çok üzgünüm:
bi gelse yanıma nasıl geçicek bu 40 gün:1shok:
haberleşiriz tabi hayırlısı neyse orası çıksın dua ediyorum sadece

hakketten he benimkindede uçuk çıkmış!balparem buluşmadan bi gün önce buraya yazarız duygularımızı artık:jeyyar:gelince ztn ben bi hafta yok olurum kk dan:roflol:

farklı bişey bekleyemiyoruz ki.oraya giden de vatan evladı neresi nasibiyse oraya gitsin diyoruz sadece.ama çok zorsenağlama

Allah hepsinin yardımcsı olsun
oraya gitti diye hepsi kötü zor şeylerle karşılaşcak diye bişi yok ki..
alışana kdr zorluk çekiyolar nereye giderlerse gtsinler sonra alışırlar

glitterfy043815T967D33.gif
[/URL][/IMG]

canım gözünaydın rabbim bi daha ayrılık yaşatmasın.bu ayrı kaldığınız günlerin mükafatını mutluluk olarak göstersin.inş. bizde görürüz o günleri

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss
:nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:
17. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
18.1 mart 2009 hayalci35:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=
doangne.gif

:nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif

2.GGÖZEN=1 ADANAYA SELAM :nazar:

3.bebix=4 AĞRIYA SELAM :nazar:

4.JELYB10=5 AMASYAYA SELAM :nazar:

5.salihalil=28 GıRESUNA SELAM :nazar:

6.avukat_adayı_aslı=38 KAYSERıYE SELAM :nazar:

7.magiclife=38 KAYSERıYE SELAM :nazar: