- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.201
[/url][/IMG]
canım gözün aydın ne mutlu sana rabbım bır daha hıc ayrımasın sızı ınsallah darısı topumuzun hihoyyyt basına
patron ya benım asker dıyor kı daha 52 var ben yasadıgımız gunu saymıyordum onu ayarlayabılırmıyık lısteden acep zahmet olmassa
hergun moralımı bozuyo ben ondan bı gun once gıdıyorum dıye... Kaydirigubbakcemile
bıde afyonda yasıyorsun sanırım degıl mı merkezdemısın ah nasıl ozledım o sehrı ya
şafak 428:a015:kızlar ben askerimi çok ama çok özlüyorumm..geçicek ama dimi kızlar burda dertleşicez konuşucaz paylaşıcaz bi bakmışız günler su gibi akmış sevdiğimiz yanımıza sağ salim gelmiş dimi:Saruboceq:askerimi beklemek bile tatlı geliyo,hiç sıkılmadan usanmadan bekliyorum onu ömrüm yettiği müddetçe beklerimde....
sözlerin ilaç gibi geldi biliyomusun:1hug:biz askere giderken vedalaşamadık çünkü askere gitmeden 1 hafta önce ayrıldık ve vedalaşmadıkgeçicek tabi canım ya bak aynı gidiyoruz seninle benim de şafak 421
şimdi sesini duydum aşkımın kendime geldim:asigim:
yılmak yok di mi hep yanlarında olucaz dua edicez hayırlısıyla rabbim kavuştursun bizi diye.a.s
daha dün gibi aklımda sevdiğimle vedalaşmamız ama bakıyorum bi ay 3 gün olmuş
deli gibi özledim...hiiiiç kolay değil ona kavuşmanın umudu olmasa dayanamazdım ki:1no2:
sevdiğini asker olarak beklemek çok başkaymış yaşamayan anlayamaz gerçekten.gamze ii ki açmışsın bu topiği,ii ki bulmuşum :) :CüvCüv:
sözlerin ilaç gibi geldi biliyomusun:1hug:biz askere giderken vedalaşamadık çünkü askere gitmeden 1 hafta önce ayrıldık ve vedalaşmadıkklava:bo konu ile alakalı dier topicye yazmıştım,ama şimdi barıştık allaha şükürler olsun, elimde telefonla uyuyorum banyoya bile telefonla gidiyorum allaha şükür konuşma bakımından çok rahatız bol bol konuşabiliyoruz her konuşmamızda yeniden doğuyorum kendime geliyorum...40 gün snr gelicek kısmetse 1 hafta kalıcak usta birliğine teslim olucak:çok üzgünüm:burdan sizlerle paylaşıcam birbirimize destek olalım canlarım..seninle beraber sayıcaz desene:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?