Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuu bugün aşkım izne geliyo kızlarrrrrrr sonunda kavuşuyorum ona defalarca sarılcam boynuna hasret gidericem doya doya, darısı başınıza sizi seviyoruuuuuummm....hihoyyyt:teytey::dance:

ohhhhhhhhhhhhh şafak panomuz şenlendi yaaaaaa ne güzel yazılar bunlar panomuzun gurur günü bugün yaaaaa 27 mart 2009 u şafak panomuzun gurur günü ilan ediyorum arkadaşlarrr doğan güneşler izinler allah devamını versin

menekşe ablacımmmmmm gözünaydın daha doğrusu gözümüzaydın bende kavuşuyorum bugün inşallah Allah bu mutluluklarımızı daim etsin beni daha çok yolum var önümde ben yine göndercem sevdiğimi ama Allah size bi daha böyle bi ayrılık yaşatmasın hadi geçmiş olsun ikinizede.....:

canım gözün aydın ne mutlu sana rabbım bır daha hıc ayrımasın sızı ınsallah darısı topumuzun hihoyyyt basına

patron ya benım asker dıyor kı daha 52 var ben yasadıgımız gunu saymıyordum onu ayarlayabılırmıyık lısteden acep zahmet olmassa
hergun moralımı bozuyo ben ondan bı gun once gıdıyorum dıye... kaydirigubbakcemile

bıde afyonda yasıyorsun sanırım degıl mı merkezdemısın ah nasıl ozledım o sehrı ya

ayarlarık aydasuuu nolcek elimemi yapışcek merkezde oturuyorum canım gel beklerim gezdirem seni

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=1 ADANAYA SELAM :hooray::hooray::hooray:

2.GGÖZEN=2 ADIYAMANA SELAM

3.bebix=5 AMASYAYA SELAM

4.JELYB10=6 ANKARAYA SELAM

5.salihalil=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

6.avukat_adayı_aslı=39 KIRKLARELİYE SELAM

7.magiclife=39 KIRKLARELİYE SELAM

8.desert06rose=40 KIRŞEHİRE SELAM

9.p_nr=44 MALATYAYA SELAM

10.ruh=45 MANİSAYA SELAM

11.ZERRAY=48 MUĞLAYA SELAM

12.GUNİCEN=48 MUĞLAYA SELAM

13.deymezsin=49 MUŞA SELAM

14.güzeller güzeli=49 MUŞA SELAM

15.maviyeshill= 49 MUŞA SELAM

16.zeynepsude2007=49 MUŞA SELAM

17.elif06= 49 MUŞA SELAM

18.tmyy= 50 NEVŞEHİRE SELAM

19.bengusu=50 NEVŞEHİRE SELAM

20.sarissa=50 NEVŞEHİRE SELAM

21.SEA SEA=50 NEVŞEHİRE SELAM

22.cicikız=51 NİĞDEYE SELAM

23.sswweett=51 NİĞDEYE SELAM

24.nergis_20=51 NİĞDEYE SELAM

25.gizze=51 NİĞDEYE SELAM

26.KÜTAHYA=51 NİĞDEYE SELAM

27. GÜLABA=51 NİĞDEYE SELAM

28.aritmansi=52 ORDUYA SELAM

29.aydasu=52 ORDUYA SELAM

30.nacide48=54 SAKARYAYA SELAM

31.KUJUMM=72 BATMANA SELAM

şafak 428:a015:kızlar ben askerimi çok ama çok özlüyorumm..geçicek ama dimi kızlar burda dertleşicez konuşucaz paylaşıcaz bi bakmışız günler su gibi akmış sevdiğimiz yanımıza sağ salim gelmiş dimi:Saruboceq:askerimi beklemek bile tatlı geliyo,hiç sıkılmadan usanmadan bekliyorum onu ömrüm yettiği müddetçe beklerimde....

geçicek tabi canım ya bak aynı gidiyoruz seninle benim de şafak 421
şimdi sesini duydum aşkımın kendime geldim:asigim:
yılmak yok di mi hep yanlarında olucaz dua edicez hayırlısıyla rabbim kavuştursun bizi diye.a.s
daha dün gibi aklımda sevdiğimle vedalaşmamız ama bakıyorum bi ay 3 gün olmuş
deli gibi özledim...hiiiiç kolay değil ona kavuşmanın umudu olmasa dayanamazdım ki:1no2:
sevdiğini asker olarak beklemek çok başkaymış yaşamayan anlayamaz gerçekten.gamze ii ki açmışsın bu topiği,ii ki bulmuşum :) :CüvCüv:

şafak 50

Offf bugün şafak saymak bile içimden gelmiyor. Ne tatsız bir gün ne acı olaylar yaşıyoruz millet olarak. Peşpeşe felaket haberleri geliyor. Artık umutlar tükendi. Allah rahmet eylesin Muhsin Bey ve arkadaşlarına...

sözlerin ilaç gibi geldi biliyomusun:1hug:biz askere giderken vedalaşamadık çünkü askere gitmeden 1 hafta önce ayrıldık ve vedalaşmadıkklava:bo konu ile alakalı dier topicye yazmıştım,ama şimdi barıştık allaha şükürler olsun,elimde telefonla uyuyorum banyoya bile telefonla gidiyorumallaha şükür konuşma bakımından çok rahatız bol bol konuşabiliyoruz her konuşmamızda yeniden doğuyorum kendime geliyorum...40 gün snr gelicek kısmetse 1 hafta kalıcak usta birliğine teslim olucak:çok üzgünüm:burdan sizlerle paylaşıcam birbirimize destek olalım canlarım..seninle beraber sayıcaz desene:dance:

canım senden bi farkım yok benim de telefon parçam gibi oldu napım değer aşkıma:1rolleyes:
sesini duyunca kendime geliyorum,6 yıldır birlikte olduğumuz halde heyecanlanıyorum
nergisle benimki aynı yerde görüşüyoruz onunla paylaşıyoruz dert ortağı olduk sahiden:1hug: bugünü saymazsak 41 günümüz var bizim de.asıl şimdi başlıcakmış eğitimler intikal olayları falan var.dua ediyorum dayansın diye çok zor gerçekten Allah hepsine sabır versin:Saruboceq:
komando mu sevgilin?

balparem izmirde bornovada nişanlım jandarma olarak,heycanınız bir ömür sürsünkızlar aşkın ömrü 3 yıl 5 yıl die atıp tutuyolar ya yok öyle bişeygerçek aşıklara hikaye bu laf!ben hergün dahada aşık oluyorum daha çok seviyorum..askerde uzakta die araya soğukluk fln girme muhabbeti olurya,tam tersi ben dahada bağlanıyorum zorluklar yıldırmıyo beynim kalbim yüreğim tüm ruhum hücrelerim onunla.onlara telefonlarımızda moral verelim,can sıkıcı şeyler konuşmayalım yansıtmayalım varsada can sıkıcı durum kızlar aşkım arıyo durunn:asigim:

Eeee asker bekleyen hatunları ancak asker bekleyen bi harun anlar balparem kendimi düşündüm sizleri düşündüm açtım topiği sizlerde katılınca topiğim şenlendi..hepinize teşekkürler
birgün gelecek birgün kalacak menekşemin sözüdür herzaman söylerdi şimid dediği gibi bir gün geldi bir kaldı sabah eşiyle kavuşuyor
unutmayın bizim içinde öyle birgün gelecek birgün kalacak
yeterki inanalım birbirimize destek olalım herzaman olduğu gibi sonuna kadar birbirimize güç verelim biter elbette.üzülmeyin bu sözlerim ençokta yeni gelen arkadaşlarıma bende 460 tan başladım yolu yarıladım allaha şükür ben giderken sizde yarılamış olacaksınız ..topiği sizlere devredicem ozaman benim topiğe siz bakacaksınız......birgün hepiniz terhis listesine gireceksiniz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…