- 24 Kasım 2008
- 804
- 2
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman tanrım sok içindeyim ya bunaları yasadınmı sen allah böylelerini kahretsin ya sen canını bebeni emanet ediyon onlarda eşşeklemesine napmıslar baksana öyle dogumu bende yaptırrım allah seni ve bebeğini korumus haklısın valla bunca seyden sonra iyi yinede cocuk istemeye başlamıssın bis terbiyesiz herifler
nebilim ya cok canım sıkıldı valla sen zezaryan yap canım bende öyle yapıcam ama iyi bi doktor sart canım bosver özele git bazen özel hastanelerde de karne işe yarıyo arastır doktoruna cok güven önce iyi bi doktor bul canım ya cok üzüldüm bee allahım yaaa
28 günde bir oluyorum ben sen?
kızlar yatalım cadılar nedersiniz ama hepimizd kapatak yoksa gidemem :))))))))))))))))))))))))
canım ya sağolasın hiç unutmam ben o çatalda doğurmak üzereyken 3-4 tane ebe karışımda daha ağrı çekicen deyip çay içiyolardı ama erkek doktor korktu inadınada girmedi ama doğumhanenin kapısında oturmuş gidememiş bişey olur diye teyzemi almıştım yanıma teyzem yapışmış doktorun yakasına demiş bu kıza yada bebeğe bişey olursa seni mahfederim ( hamilelik boyunca muayeneye ona gitmedikya ondan girmedi doğuma ) adi herif ama teyzem öyle deyince korkmuş ayrılamammış doğumhanenin kapısından yinede doğuma girmedi inat herif ebeler dalga geçe geçe yaptılar doğumu bide doğum bitince eşimden süpriz parası istemişler dedim eşime asla vermiyceksin verirsende helal etmem dedim vermedi eşimde arkalarına baka baka gittiler
canım ya sağolasın hiç unutmam ben o çatalda doğurmak üzereyken 3-4 tane ebe karışımda daha ağrı çekicen deyip çay içiyolardı ama erkek doktor korktu inadınada girmedi ama doğumhanenin kapısında oturmuş gidememiş bişey olur diye teyzemi almıştım yanıma teyzem yapışmış doktorun yakasına demiş bu kıza yada bebeğe bişey olursa seni mahfederim ( hamilelik boyunca muayeneye ona gitmedikya ondan girmedi doğuma ) adi herif ama teyzem öyle deyince korkmuş ayrılamammış doğumhanenin kapısından yinede doğuma girmedi inat herif ebeler dalga geçe geçe yaptılar doğumu bide doğum bitince eşimden süpriz parası istemişler dedim eşime asla vermiyceksin verirsende helal etmem dedim vermedi eşimde arkalarına baka baka gittiler
allahım yarebbim daha bide para istemişler manyaklarmı neyler kız bunlar bi tabak boo kk verseydin töbe töbe iyice sinirlendim yaaa bende cok etkilenirim biliyosunuz böyle seylerden ay derya allah öyle eşşklerin eline düşürmesin valla allah belalarını versin onların bis herifler ölsen ölürdün valla iyi bişey olmamıs ikinizede gelen kolunu sokmus anam bu ney dalgamı geciyon töbe töbe cok gecmiş olsun canım hele o hemsirelr ya neden böyle yapıyolar bişeyde diyemiyoruz ellerinin altındayız güler yüz göseriyozki canımızı acıtmasınlar ama nafile pis naletttlerrrkötükedihüso