İşte buduurrr..Bizim yerimiz

ah kizlar Allah kötü ve bilincsiz dokror ve hemsirelerin eline düsürmesin. AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNN

canım ya sağolasın hiç unutmam ben o çatalda doğurmak üzereyken 3-4 tane ebe karışımda daha ağrı çekicen deyip çay içiyolardı ama erkek doktor korktu inadınada girmedi ama doğumhanenin kapısında oturmuş gidememiş bişey olur diye teyzemi almıştım yanıma teyzem yapışmış doktorun yakasına demiş bu kıza yada bebeğe bişey olursa seni mahfederim ( hamilelik boyunca muayeneye ona gitmedikya ondan girmedi doğuma ) adi herif ama teyzem öyle deyince korkmuş ayrılamammış doğumhanenin kapısından yinede doğuma girmedi inat herif ebeler dalga geçe geçe yaptılar doğumu bide doğum bitince eşimden süpriz parası istemişler dedim eşime asla vermiyceksin verirsende helal etmem dedim vermedi eşimde arkalarına baka baka gittiler

allah onların cezasını versin akşam akşam töbe töbe ya bu ne vicdansızlık! hadi iyigeceler herkese ozaman kızlar

doğru kızlar kapatıp yatalım çünkü ben sabah göz doktoruna gidicem yarın gireriz yine çocuğuda okula kaldırrmam lazım

canlarım benim çok öpüyorum sizi tatlı rüyalar görün inşallah rüyanızda bebişlerinizi görün iyi geceler hepinize yarın görüşürüz

allahım yarebbim daha bide para istemişler manyaklarmı neyler kız bunlar bi tabak boo kk verseydin töbe töbe iyice sinirlendim yaaa bende cok etkilenirim biliyosunuz böyle seylerden ay derya allah öyle eşşklerin eline düşürmesin valla allah belalarını versin onların bis herifler ölsen ölürdün valla iyi bişey olmamıs ikinizede gelen kolunu sokmus anam bu ney dalgamı geciyon töbe töbe cok gecmiş olsun canım hele o hemsirelr ya neden böyle yapıyolar bişeyde diyemiyoruz ellerinin altındayız güler yüz göseriyozki canımızı acıtmasınlar ama nafile pis naletttlerrrkötükedihüso

canım çok sağol geçti bitti ama unutması zor oldu neyse canım bende yatıyorum sabah çocuğu okula ordan göz doktoruna kontrole çok öptüm senide bu akşam ikizlerini gör rüyanda tmm mı mucckkk:teselli:

gelin dedim ama bakalım gelirler heralde sonsuzluk daha acemi o yüzden bulamıyo çabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…