- Konu Sahibi yoruldum71
-
severim ben senin o oğluşlarını ohh gitrin herkes getirsin çocuklarını..onlarda bizde bayram ederiz işte...kız burfenin oğluda var...bora....harbi81 de var 3tane ohh ohh yeterince kalabalığız cicim....serayy ında da çok tatlı bir oğlu vardı hehe.....zemuszemus1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.g.karanlığın oğluşları(kar)ın yerine:roflol:
severim ben senin o oğluşlarını ohh gitrin herkes getirsin çocuklarını..onlarda bizde bayram ederiz işte...kız burfenin oğluda var...bora....harbi81 de var 3tane ohh ohh yeterince kalabalığız cicim....serayy ında da çok tatlı bir oğlu vardı hehe.....zemuszemus
gel canım benim arzucoda gelsin sende gel ozaman daha net bi şekilde tarif edilir ....zaten çok kolay üsküdar sahille çok yakın...geleceğiniz netleşsin daha düzgün bir tarif yapılır canım...:1hug:tamam tama okudum biz de gelebiliyormuşuz. ayrıca ben de izmitliyim yakın sayılır:)
peki şimdi biri bana fethi paşa korusunu tarif etsin. gerÇi arzuco ya sorayım o da gelirse o bilir üsküdarlı kendisi. bizim 11 haziranda da buluşma var ama katılım olmayacak gibi. katılım olmazsa biz yine arzuco ile buluşacağız büyük ihtimal benim evde:)))
sadece düzcelilere mi açık buluşma arkadaşlar ???
evet serayyın bir oğlu var ama birde kızı var, kimse görmedi onu, gizem yapıyor kendisi.
Ama okullar tatil olduğundan gizem falan yerle bir olcak.
serayy hem kızını hem oğlunu getircek.yerimseniben
tamam tama okudum biz de gelebiliyormuşuz. ayrıca ben de izmitliyim yakın sayılır:)
peki şimdi biri bana fethi paşa korusunu tarif etsin. gerÇi arzuco ya sorayım o da gelirse o bilir üsküdarlı kendisi. ))
benim gençliğim orda geçti :roflol:
evet canım çay bahcesi de olur neresi olursa a.sçay bahcesindemi buluşcaksınız
he ya 8 gün kaldı canısıkızlar 8 gün kaldı buluşmamıza. yokmu arttıranhihoyyyt
seni korkak seni gelenlere kapımız acık ayrımçılık yok canlar düzceli olmayan kk arkadaşlarımızda katılabilirler dedim aynenvalla ben keneden korkuyorum
yani piknik havasında olmayacak dimi hazırlanıp mı gelceksiniz kek börek :) bakalım biz ardayasbu cancağzım ile gelebilirsek gelicezz.. benim bu arada düzce ile hiçbir ilgim bağlantım yok. insaniçine karışasımız var :))
yok canım hazırlanma birşey piknik gibi buluşma filan yapmıyoruz hele tanışalımyani piknik havasında olmayacak dimi hazırlanıp mı gelceksiniz kek börek :)
tüh bee serayy'da varmış ama gelmem mümkün değil...üzüldüm şimdük... ben düzceli değilim ama annem karasu kocaali'den herhal kabul ederdiniz beni..neyse siz bensiz kaynaşın artık:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?