istanbulda'ki düzce'liler buluşmaya ne dersiniz?

aslında yer olarak baştan öle karar verilmişti ama sanırım görmediniz evt sanırım aynı yerden bahsediyoruz fethi paşa korusu paşalimanın karşısına doğru kalıyor belediyenin tesisleri varya orası self serviste buluşuruz cep numaranızı özelden verirseniz gerekirse sizi ararız sevgilera.s.

selam kızlar...
gündüzün karanlığı canım ben yarın gelemiyorum,
Anneme geldim, sabahta dr.a gidecek ablamla annem, ben evde onları beklemek zorundayım.
Çok özür dilerim, gelmeyi çok istiyordum ama kısmet değilmiş.
Kendine iyi bak.

tamam canım aynı yerden bahsediyoruz. durum netleşti. teşekkür ederim. yarın görüşmek üzere. bendende sevgiler.a.s.

ne demek canım canın sağolsun sağlık önemli keyfine bak
çok geçmiş olsun

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy (gelmiyo)
5.harbi81
6.arzuco(gelmiyor malesef)
7.ardayasbu
8.bahçelievler67
bugün buluşma günü

geçmişler olsun canım inşallah bidaa sefere seninlede tanışırız. sevgiler.a.s.a.s.

hah bak birkişi eklendi. hadibakalım pc.den ayrılıp hazırlanmaya gidemiyorum yahu. bir değişiklik olurda kaçırırım diye hem günlük işleri bitirmeye çalışım hemde hadi dinlenme molası deyip buraya uğruyorum.

kızlar şimdi lak lak yapıyordur...ohhh bende temizlik peşindeyim..dolap döktüm.. gerginim...fotoları fazla gecikmeden ekleyin canlarımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…