istanbulda'ki düzce'liler buluşmaya ne dersiniz?

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.arzuco
7.ardayasbu

yok canım hazırlanma birşey piknik gibi buluşma filan yapmıyoruz hele tanışalım
hasbahcede düzenleriz pikniğimizide
orası koskoca yer tüm kk hatunlarına yeter de artar bilem hihoyyyt

he tembelimdir ben tee okadar yolu tepcez çocuk var arabası var üstüne hazırlık falan çekilmez. ama yakın oturan yada çocuksuz gelenler yolluk bişeyler hazırlayabilirler çayla yirdik kurabiye falan :roflol:

bende 9 senedir burdayım daha hasbahceye gitmedim hiç ayıp bana

ne gada ayıp etmişsin uyyyyyyyyy
bacum insan merak ederde gelir diymi ben oralardayım daaaaaaaaa
bu pazar ordaydık çoluk çocuk beklerim anacummmmmmmm

gelin kızlar orda da buluşuruz hasbahcede yani haydin bakalım buluşmaya 4 gün kaldı

selam arkadaşlar fethipaşa korusunda buluşacağınızı öğrendim bana 5 dakikalık bile değil düzceli değilim ama gelirim sizleri tanımaktan mutluluk duyarım. saati belirledinizmi tüm sayfaları okumadım. bir mani olmazsa inşallah görüşürüz.

16.6.09 salı günü üsküdar fethipaşa korusu
saat 13:00 de canım bekleriz gelmek isteyenleri herkese acık bir buluşmadır

arkadaşlar fethipaşa korusu yukarda DıRUBA RESTORANT VE ÇAYBAHÇESı var çam ağaçlarının altında . ayrıca çocuğu olanlar i
çinçocuk bahçeside var tercih size kalmış. sevgiler

arkadaşlar korunun yukarısında dilruba çaybahçesivar. çocuklar içinde çocuk bahçesi var. ama aşğısında çocuk bahçesi yok. tercih sizin. çocuklarıyla gelecek olan varsa diye yazdım. sevgiler.

arkadaşlar fethipaşa korusu yukarda DİRUBA RESTORANT VE ÇAYBAHÇESİ var çam ağaçlarının altında . ayrıca çocuğu olanlar i
çinçocuk bahçeside var tercih size kalmış. sevgiler

arkadaşlar korunun yukarısında dilruba çaybahçesivar. çocuklar içinde çocuk bahçesi var. ama aşğısında çocuk bahçesi yok. tercih sizin. çocuklarıyla gelecek olan varsa diye yazdım. sevgiler.

olur canım çocuklar için uygunsa daha iyi bizim içinde
kızlar bu yer olsun
salı günü saat 13:00 de unutmayın
bende şimdi geldim dışardaydım

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.arzuco
7.ardayasbu
8.bahçelievler67
gelen sayımız bu

bak onu bilemem biz burfeyle iskelede buluşaçagız canım
istersen birlikte gidelim sen ben ardayasbu'yla

benim geleceğim kesin değil canım açıkçası bebekle geleceğim için keneden korkuyorum. birde saçımı b.k sarısına boyadı salak adam insan içine cıkamıyom kaydirigubbakcemile

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.arzuco(gelmiyor malesef)
7.ardayasbu
8.bahçelievler67
gelen sayımız bu

benim geleceğim kesin değil canım açıkçası bebekle geleceğim için keneden korkuyorum. birde saçımı b.k sarısına boyadı salak adam insan içine cıkamıyom kaydirigubbakcemile

haklısın bebek olunca insan cesaret edemez ama gidip otların üstünde oturmayacağıznormal çay bahçesinde yoksa bende cesaret edemem. ama genede insan tedirgin oluyor. sen çok yaşa emi ayyyyyy aklımda yoktu şimdi nolacak.:uhm::bbo:a.s

kızlar keneden falan korkmanıza gerek yok gideceğimiz yerde çayır çimen üstünde oturmayacağız sizin düşündüğünüz gibi bi yer değil korkmayın.kızlar bilmeyenler için üsküdarda sahilde paşalimanının karşısındaki tesiste buluşacağız kime sorarsanız gösterir zaten. karşıdan gelenler gündüzün karanlığıyla buluşup gelebilir biz karşılayacağız zaten umarım düzgüzn tarif edebilmişimdir iskeleye yakın .bahçelievler dilrubada buluşmayacağız cnm anlattığım yeri sen zaten biliyorsundur cnm self serviste buluşuruz çünkü dilruba karşıdan gelenler için bi nebze zor olabilir. ayrıca birbirimizi tanırız sen meraklanma cnm özelden cep no verebilirsin istersen gerekirse araşırız evt 1 gün kaldı kızlar buluşmaya daha yokmu arttıtan yav. gündüzcüm benim sende cep vardı dimi öle hatrılıyorum yarın gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…