- Konu Sahibi yoruldum71
-
inş cnm ya bi buluşalım ekleriz resimleri keşke sende gelebilseydin:çok üzgünüm:
inş dahada çoğalırız yaa biz düzceliler bukadar değiliz biliyorum.........hadi kızlar buluşmaya kaynaşmaya....yerimseniben gündüzüm Allahın izniile dahada çoğalıcaz hadi bakalım hayırlısı...vereliniortak
gündüzcüm kimse ilgilenmio ya sahipsiz kaldık galiba neyse üzülmek yok olsun bizde senayda,harbi81, ben, sen bide serayda gelebilir öle buluşuruz ufacık samimi bi buluşma yaparız vazgeçmek yok yanlız ben çok şaşırdım bu sitede bukadarmı düzceli var şaşırdımfisfisfis
hiç seni unuturmuyuz canım benim...:1hug:istanbulda olsaydım bende gelmek isterdmm düzcede de yaprsanız gelirimm unutmayn benii :))
istanbulda olsaydım bende gelmek isterdmm düzcede de yaprsanız gelirimm unutmayn benii :))
istanbulda olsaydım bende gelmek isterdmm düzcede de yaprsanız gelirimm unutmayn benii :))
Aman canım düzce şurası, atlada geliver günübirlik. kaydirigubbakcemile3
Gündüzün karanlığı canım, daha katılan olur o güne kadar.
Daha zaman var, telaşlanma...
ayy denef gel sende hemşon yaa..şunun şurası 2 saatlik yol ne olcekki...bizde seni görürüz..fenamı olur yani..merak etme seni güzel ağarlarız..rahat ettiririz canım benim...Şeniz..............resimlerinizi çok merak ediyom bacılar.burfeyi,harbiyi,gündüzü tanıyomda sizleride görmek çok mutluluk verecek bana..opuyorumnanaktan
evt bende topikte gelicem diye bir yazı görmedim ama....listede adını görünce heycan yaptım..heralde gündüzle görüştü dedim....ama gelirsende güzel olur.:dance:.tabi sen bilirsin yinede canım...:1hug:yah ben gelıcem demedım kı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?