• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda'ki düzce'liler buluşmaya ne dersiniz?

inş dahada çoğalırız yaa biz düzceliler bukadar değiliz biliyorum.........hadi kızlar buluşmaya kaynaşmaya....yerimseniben gündüzüm Allahın izniile dahada çoğalıcaz hadi bakalım hayırlısı...vereliniortak

inş dahada çoğalırız yaa biz düzceliler bukadar değiliz biliyorum.........hadi kızlar buluşmaya kaynaşmaya....yerimseniben gündüzüm Allahın izniile dahada çoğalıcaz hadi bakalım hayırlısı...vereliniortak

inşallah canısı turkbayragi

katılım yokmu düzceli olmayan arkadaşlarım sizlerde davetlisiniz ayrımcılık yok yani

gündüzcüm kimse ilgilenmio ya sahipsiz kaldık galiba neyse üzülmek yok olsun bizde senayda,harbi81, ben, sen bide serayda gelebilir öle buluşuruz ufacık samimi bi buluşma yaparız vazgeçmek yok yanlız ben çok şaşırdım bu sitede bukadarmı düzceli var şaşırdımfisfisfis

gündüzcüm kimse ilgilenmio ya sahipsiz kaldık galiba neyse üzülmek yok olsun bizde senayda,harbi81, ben, sen bide serayda gelebilir öle buluşuruz ufacık samimi bi buluşma yaparız vazgeçmek yok yanlız ben çok şaşırdım bu sitede bukadarmı düzceli var şaşırdımfisfisfis

bayagı varda şimdi hepsini tek tek nasıl bularız neyse
listedeki arkadaşlar la artık katılım olur
düzceli olmayan kk arkadaşlar da davetli ama katılım yok neyse

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.g.karanlığın oğluşları(kar)ın yerine:roflol:

Son düzenleme:
aa kardamı gelicekhihoyyyt:sm_cool:çok sevindim süper olucak ya bak toplanmaya başladık haydi kızlar arttıran yokmu. maviokyanus canum yapacaz düzcedekine gelirsin cnm üzülmeopuyorumnanaktan

resimlerinizi çok merak ediyom bacılar.burfeyi,harbiyi,gündüzü tanıyomda sizleride görmek çok mutluluk verecek bana..opuyorumnanaktan

resimlerinizi çok merak ediyom bacılar.burfeyi,harbiyi,gündüzü tanıyomda sizleride görmek çok mutluluk verecek bana..opuyorumnanaktan
ayy denef gel sende hemşon yaa..şunun şurası 2 saatlik yol ne olcekki...bizde seni görürüz..fenamı olur yani..merak etme seni güzel ağarlarız..rahat ettiririz canım benim...Şeniz..............
kar damı gelioo oyy oyy çok sevindim...ben çok sevdim kar arkadaşımızı...gönlüde kalbide kendi gibi güzel bir arkadaş... manevi yeğenim benim...inş bi aksilik çıkmazda buluşuruz...:dance::1hug:

yah ben gelıcem demedım kı?..
evt bende topikte gelicem diye bir yazı görmedim ama....listede adını görünce heycan yaptım..heralde gündüzle görüştü dedim....ama gelirsende güzel olur.:dance:.tabi sen bilirsin yinede canım...:1hug:

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.g.karanlığın oğluşları(kar)ın yerine:roflol:

Back