• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda'ki düzce'liler buluşmaya ne dersiniz?

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı
4.serayy
5.harbi81
6.g.karanlığın oğluşları(kar)ın yerine:roflol:
severim ben senin o oğluşlarını ohh gitrin herkes getirsin çocuklarını..onlarda bizde bayram ederiz işte...kız burfenin oğluda var...bora....harbi81 de var 3tane ohh ohh yeterince kalabalığız cicim....serayy ında da çok tatlı bir oğlu vardı hehe.....zemuszemus

tamam tama okudum biz de gelebiliyormuşuz. ayrıca ben de izmitliyim yakın sayılır:)

peki şimdi biri bana fethi paşa korusunu tarif etsin. gerÇi arzuco ya sorayım o da gelirse o bilir üsküdarlı kendisi. bizim 11 haziranda da buluşma var ama katılım olmayacak gibi. katılım olmazsa biz yine arzuco ile buluşacağız büyük ihtimal benim evde:)))

severim ben senin o oğluşlarını ohh gitrin herkes getirsin çocuklarını..onlarda bizde bayram ederiz işte...kız burfenin oğluda var...bora....harbi81 de var 3tane ohh ohh yeterince kalabalığız cicim....serayy ında da çok tatlı bir oğlu vardı hehe.....zemuszemus

evet serayyın bir oğlu var ama birde kızı var, kimse görmedi onu, gizem yapıyor kendisi.
Ama okullar tatil olduğundan gizem falan yerle bir olcak.
serayy hem kızını hem oğlunu getircek.yerimseniben

tamam tama okudum biz de gelebiliyormuşuz. ayrıca ben de izmitliyim yakın sayılır:)

peki şimdi biri bana fethi paşa korusunu tarif etsin. gerÇi arzuco ya sorayım o da gelirse o bilir üsküdarlı kendisi. bizim 11 haziranda da buluşma var ama katılım olmayacak gibi. katılım olmazsa biz yine arzuco ile buluşacağız büyük ihtimal benim evde:)))
gel canım benim arzucoda gelsin sende gel ozaman daha net bi şekilde tarif edilir ....zaten çok kolay üsküdar sahille çok yakın...geleceğiniz netleşsin daha düzgün bir tarif yapılır canım...:1hug:

evet serayyın bir oğlu var ama birde kızı var, kimse görmedi onu, gizem yapıyor kendisi.
Ama okullar tatil olduğundan gizem falan yerle bir olcak.
serayy hem kızını hem oğlunu getircek.yerimseniben

oh oh iyi kızınıda görmüş olacagız desene

tüh bee serayy'da varmış ama gelmem mümkün değil... :( üzüldüm şimdük... ben düzceli değilim ama annem karasu kocaali'den herhal kabul ederdiniz beni..neyse siz bensiz kaynaşın artık:):)

yani piknik havasında olmayacak dimi hazırlanıp mı gelceksiniz kek börek :) bakalım biz ardayasbu cancağzım ile gelebilirsek gelicezz.. benim bu arada düzce ile hiçbir ilgim bağlantım yok. insaniçine karışasımız var :))

yani piknik havasında olmayacak dimi hazırlanıp mı gelceksiniz kek börek :) bakalım biz ardayasbu cancağzım ile gelebilirsek gelicezz.. benim bu arada düzce ile hiçbir ilgim bağlantım yok. insaniçine karışasımız var :))

ba bak sen dayak istiyon galiba kız arzu :oklava:
1.sayfayı iyiçe okumadın herhal düzceli olmayanlarda gelebilir dedik diymi :mymeka:
herkese acık canım buluşma:lepi:

yani piknik havasında olmayacak dimi hazırlanıp mı gelceksiniz kek börek :)
yok canım hazırlanma birşey piknik gibi buluşma filan yapmıyoruz hele tanışalım
hasbahcede düzenleriz pikniğimizide
orası koskoca yer tüm kk hatunlarına yeter de artar bilem hihoyyyt

tüh bee serayy'da varmış ama gelmem mümkün değil... :( üzüldüm şimdük... ben düzceli değilim ama annem karasu kocaali'den herhal kabul ederdiniz beni..neyse siz bensiz kaynaşın artık:):)

kabul etmezmiyiz tatlım ayrımçılık yok canısı

Back
X