istanbulda'ki düzce'liler buluşmaya ne dersiniz?

yoruldum71

Evli, mutlu, çocuklu
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
4.225
5
358
istanbula evlenen düzce'li arkadaşlar ve yaşayanlar buluşmaya ne dersiniz?
tabi bu arada kk daki tüm arkadaşlar sizlerde gelebilirsiniz ayrımçılık yok kıyamam çünkü hiç birinize a.s.
16.6.2009 salı günü üsküdar fethipaşa korusunda saat:13:00 ne dersiniz kızlar

Son düzenleme:
evt süper olur ben ordayımhihoyyyt:sm_cool:

sen fethi paşayı çok sevdin galiba. a.s

bende gelirdim ama 16 mayıs geçti, ee demekki sizde buluşamıyacaksınız :roflol:
acaba haziran 16 mı demek istedik kuşum....
birde pazar olmasın lütfen, heryer çok kalabalık oluyor.

bende gelirim canım gündüzüm..bir düzceli olarak gelmiycezde ne edicez...hihoyyyt bende varııımm yaz listeye canım...

16.6.2009 haziran salı canım bekleriz yanim :1hug:

1.burfe
2.senayda
3.gündüzün karanlığı

serayy geliyonmu şeker 16.6.09 haziran salı günü

cnm bensiz olurmu ben düzceliyim hemşerilerimle buluşmak için can atıyorum. zaten .birde ben üsküdardayım fethi paşayıda severim. 16 haziranda buluşma senide bekleriz kalabalık olalım ya

cnm bensiz olurmu ben düzceliyim hemşerilerimle buluşmak için can atıyorum. zaten .birde ben üsküdardayım fethi paşayıda severim. 16 haziranda buluşma senide bekleriz kalabalık olalım ya

inşallah canım inşallah :1rolleyes:

benimde annem düzceli. Yarı düzceli sayılırım yani. hatta yarın akşam düzceye gidiyorlar düğün var.
bugün fazla sohbet imkanımız olmadı umarım diğer buluşmada daha fazla kaynaşırız.a.s.

sende bizim hemşerimizsin ozaman gelmen şart oldu.bugün uzak kaldık evt kalabalıktıya olsun sen bu buluşmaya gelirsen kaynaşırız

ay deme söyle annenlere benide alsınlar giderken
özledim düzce düğünlerini ah ah benneyaptımki

gündüzcüm harbi81 benim ablam olur biliosun .ablamda gelicek inş tatile gidecekler aynı zamana denk gelmezseoda gelicek 1 kişi daha oldu yaz listeye cnm ya nekadar yanlızız biz ya kimsecikler yokmirmirmirmir

sen hele bi dur gündüzüm sen yeni gittin düzceye ben ta şubattan beri gitmedim beni götürsünler düzceme:çok üzgünüm:ben annemii özleediiimsenağlama

Düzce benim genç kızlığımın geçtiği yer
Bende ayrı bir yeri vardır.
Arkadaşlarımla koptuk gittik belki ama,hep kalbimde hissettim onları
Sizler buluşurda,resim eklerseniz bende sayenizde hasret gideririm biraz.
Haydi kızlar şöyle muhteşem bir buluşma bekliyorum sizlerden.

inş cnm ya bi buluşalım ekleriz resimleri keşke sende gelebilseydin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…