Süper liseye gitmiş öyle hatırlıyorum belki anadoludur Tayfur sökmen di heralde adıdadoğma büyüne kartallıyım hiç hayatımda havasını atmadım atsam da bitaraflarıyla gülerlerdi herhalde.
öncesinde cevizli yani e5 tarafında, son 15 senedir de sahile 5 dk mesafede atalarda oturuyorduk.
en güzel yerlerinden birindeydim yani. fakat kartala istanbul demek aka kara demek gibi bir şey :) avrupa yakasında okumaya başlayınca kartalın istanbulla yakından uzaktan alakası olmadığını anladım. kartal olsa olsa kastamonu olurşaka bir yana kadıköy ve üsküdardan doğusu komple kastamonu vilayetiymiş osmanlı zamanında yalan değil
hele şimdi fatihin göbeğinde oturuyorum. kartal sahiden köy buraların yanında esamesi okunmaz.
yalnız soğanlıkta okumuş demişsin. soğanlık semt olarak leştir lakin okuduğu okul anadolu lisesiyse istanbulun en iyi okullarından biri o. çok yüksek puanla öğrenci alır. yeri kötü sadece. hoş şimdi önüne kadar metro gidiyor.
he yok benim dediğim okulun adı Burak Bora anadolu lisesiydiSüper liseye gitmiş öyle hatırlıyorum belki anadoludur Tayfur sökmen di heralde adıda
Kartal Rahmanlar tarafını biliyorum .Nezih bir yer .Modern insanlar oturur .Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??
yurdumun her köşesi nerde özeldir .Niye zoruna gidio ki görgüsüzün biri anladığım kadarıyla. Yurdumun her köşesi güzeldir her karış toprağı özeldir. Ayrıca hiç bir has istanbul beyfendisi asla ve asla böyle basit konuşmalar yapmaz. 1000.kuşaktan çakma istanbullu
Ben de kocamustafapaşalıyım .Yani geçen seneye kadar .Evimi kiraya verdim .Avrupa yakası bambaşka tabidoğma büyüne kartallıyım hiç hayatımda havasını atmadım atsam da bitaraflarıyla gülerlerdi herhalde.
öncesinde cevizli yani e5 tarafında, son 15 senedir de sahile 5 dk mesafede atalarda oturuyorduk.
en güzel yerlerinden birindeydim yani. fakat kartala istanbul demek aka kara demek gibi bir şey :) avrupa yakasında okumaya başlayınca kartalın istanbulla yakından uzaktan alakası olmadığını anladım. kartal olsa olsa kastamonu olurşaka bir yana kadıköy ve üsküdardan doğusu komple kastamonu vilayetiymiş osmanlı zamanında yalan değil
hele şimdi fatihin göbeğinde oturuyorum. kartal sahiden köy buraların yanında esamesi okunmaz.
yalnız soğanlıkta okumuş demişsin. soğanlık semt olarak leştir lakin okuduğu okul anadolu lisesiyse istanbulun en iyi okullarından biri o. çok yüksek puanla öğrenci alır. yeri kötü sadece. hoş şimdi önüne kadar metro gidiyor.
sabah sabah iyi güldüm ya,,,Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??