İstanbul kartal övülecek kadar bir yer mi ??

ne saçma bir muhabbet erkek arkadaşındaki sen de ona uyuz olmuşun kaç yaşındasınız merak ettim. zıpzıp sorudysa da görmedim kusura bakamayın artık ♥ çok çocukça bi konu olmuş aranızda durduk yere

Pendik uydukent gelişmiş...kaynarca pendik merkez tam anlamıyla aynı dandik yani...

keşke kartal da bi evim olsa da keşke babam kartal daki evi bana verse de para ya para demezdim.. Ben orada hukuk bürosu açacağım babamın dairesine :)))

dilerim gönlünüze göre olur, şimdiden bol kazançlar dileyeyim, oldukça hukuk bürosu görüyorum oralarda özellikle minibüs yolu üzerinde Kaynarca konusunda tamammeennn haklısınız. Pendik'in merkezi ve Pendik burnu tarafları güzel ama :) Yine de hiç biri öyle İstanbul göbeği filan diyebileceğimiz yerler değil, hani konu sahibinin erkek arkadaşının böbürleniyor olması azcık yersiz sanki :)

o da ne yapsın herkesin yaşadığı yer kendine değerli Teşekkür ederim bu ara da iyi dileklerin için

sarıyer var ,beykoz var ,tarabya var ,emirgan var,ulus var incirli var var da var kısaca sola oy çıkan yerler var .Medeni ,temiz .
Daha medeni yerler var Türkiye sınırları içinde

İş değiştirmeyi düşünüyordum ve bunu benim ex'e açmıştım.
Duydum ki ekmeğimi suyumu o veriyormuş gibi annesine" şero şu büyük plazada çalışıyor ama ben onu o işten çıkarıp başka işe sokacağım" diye hava basıyormuş !
Ben duyunca ifadesini aldım gerçi, şu erkeklerin boş böbürlenmelerine öylesine ayarım ki

Viaportu tek geçerim :))

Ben doğma büyüme beyoğlu cocuguyum ama aslen kastamonuluyum.
Anadolu yakasındayım kartal çok uzak değil.
O zaman ben şimdi memleketime dönmüş oluyorum değil mi ?
Üsküdardan ötesi kastamonu sancağına bağlıymış, doğru.
Asıl istanbuldasın sen, fatih sur içi asıl istanbulun göbeğidir.
Ne etiler ne tarabya ne zekeriyaköy. İşte asıl orası ..

yurdumun her köşesi nerde özeldir .
Tophanenin Kasımpaşanın Okmeydanın arka sokaklarında gece vakti çıkın bakalım cesaretiniz varsa.

Kasımpaşada doğdum büyüdüm, mahalleleri %90 oldukça güvenlidir.
Dolapdere Tophane ve Okmeydanı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Hacı hüsrev kasımpaşanın değil şişlinin bir mahallesidir.
Daha az türk filmi pls.
Cahil detected :)
aman ne bileyim dolapdere tarafında servisimiz camı bile açtırmazdı gece hele hacıhüsreve girince .Orda kısa bir yol var ordan geçerdik mecburi .Maziye gittim .Belki düzelmiştir bilemiyorum.

kızcağız istanbulu sevememiş zaar, normaldir
zaten pendik sevilicek bi yer mi ya. istanbula ilk gel pendike yerleş, tabi sevilmez
Ben Kocamustafapaşalıyım .
Asıl başlangıç Çatalca.
Üjbejlerle büyüdüm .
İstanbulumu hiç bir yere değişmezdim de kalabalığı beni mahvetti.

Ayazma da oturuyorum. Kartala bağlı hatta kartal diyelim
Eğer burlara yakınsa ki soğanlık bile akrtal diye geçiyor,
Biz adalardan bursaya kadar görüyoruz manzarası havası çok güzel.

He övülecek kadar mı dersen herkese yaşadığı yer güzeldir. Kartalda eskisi gibi değil.
Dünya kadar rezidans v.s yapıldı. Sevgiliniz 9 palmiye de oturuyorsa övsede yeridir yani

aman ne bileyim dolapdere tarafında servisimiz camı bile açtırmazdı gece hele hacıhüsreve girince .Orda kısa bir yol var ordan geçerdik mecburi .Maziye gittim .Belki düzelmiştir bilemiyorum.

dolapdere hala çok güvenli değil ama eskisi gibi de değil
bilgi üniversitesi kampus actı orada ama eskiden uyusturucu satıcılarının torbacılarınınmekanı idi.
beyoglunun cehresi oldukca değişti eskiden cingene mahallesi diye asagılanan kasımpasada ortalama kiralar 900-1200 arası olmus ! zira taksime 20 dk lık yürümesi mesafesinde..

Ben Kocamustafapaşalıyım .
Asıl başlangıç Çatalca.
Üjbejlerle büyüdüm .
İstanbulumu hiç bir yere değişmezdim de kalabalığı beni mahvetti.

aynen, ben avrupa yakasında büyüdüm ama koşarak kaçıyorum işim bitince anadolu yakasına. insanlar birbirini eziyor orada yaa. insanlık dısı :))

gerci anadolu yakasındaki metro da farklı değil artık, büyük sehrin handikapları deyip geciyorum :))

yalnız 20 seneden fazla oturan kendini 7 göbek İstanbullu ilan ediyor
İstanbul'un yüzde biri bile gerçek İstanbullu değil nüfusa bakınca anlaşılır
Aynenn katılıyorum kozmapolitan bir şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…