- 26 Eylül 2014
- 147
- 144
bende yeni yapılan teknik yapının sitesinden ev aldım. eskiden kozyatağındaydım. burayı daha fazla sevdim
Anadolu yakasındaki Kartal sanırım? Diğer yerlerden tek farkı sahilinin olması yoksa abartılı bir değişikliği yok...Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??
teşekkürler.sizi uğur mumcuya alalım. :)huzurlu günlerde oturun inş.
ben de kartal yakacıktan ev almak istedim. evi beğendim anlaştım kapora verdim. meğer ev ipotekliymiş. emlakçı dolandırdı anlayacağınız. mahkemelik oluyorum şimdi :)
yoksa komşu oluyorduk.
ben de hava atardım kartallıyım ben diye
Valla istanbullu degilim ama kartala 10 yil icinde bi sinema acilmistir diye düşünüyorum her yerde var sinemalar. Yani degismis olabilir kartal 10 yildan sonra, bir sans verin deirm benKartal'in en guzel ozelligi sahil semti olmasi. Ya da benim yasadigim yer yakindi, her neyse iste. :)
Kartal'liyim ben de. Mutlu yasadim, soun yok o bakima. Su an yurtdisindayim. 10 yillik yurtdisi yasamimdan sonra Istanbul'a donecegim 1 yil icinde. Kartal'a donmeyi dusunmuyorum. Avrupa yakasina giderim buyuk ihtimalle. Gezecek yeri yok Kartal'in, sahil disinda. Bir sinemasi bile yok yav. Kotu bir semt degil, ama oyle cok ovulecek yani da yok.
benim bildiğim bir tek maltepe carrefourda var sinema ve hep dolu oluyor. 1-2 kez yer yok diye geri döndüğümü bilirim. adı maltepe ama mahalle olarak kartala çok yakın.Valla istanbullu degilim ama kartala 10 yil icinde bi sinema acilmistir diye düşünüyorum her yerde var sinemalar. Yani degismis olabilir kartal 10 yildan sonra, bir sans verin deirm ben
A bak simdi aklima geldi. Gecen sene eski bir sinemaya gitmistik bir arkadasimla Kartal'da. Ufacik bir salonu vardi, ve sinemadaki tek kisiler bizdik. Kartalvizyon sanirim adi. Onu sayarsak 1 sinemasi var. Cok eski ve bu devirde pek tutulmayacak bir sinema, ben bir daha gitmezdim mesela. Niye salondaki tek kisiler bizdik, gorunce anladim.Valla istanbullu degilim ama kartala 10 yil icinde bi sinema acilmistir diye düşünüyorum her yerde var sinemalar. Yani degismis olabilir kartal 10 yildan sonra, bir sans verin deirm ben
genelde hep oraya giderim. alışverişimi yaparım. sinemasına giderimbenim bildiğim bir tek maltepe carrefourda var sinema ve hep dolu oluyor. 1-2 kez yer yok diye geri döndüğümü bilirim. adı maltepe ama mahalle olarak kartala çok yakın.
Ben bir kaç kere olabilir dediğim halde abartı yoksa bir iki değil yaptığı ayrıca ben konuşmalarından biliyorum sıradan ben şuralıyım demek gibi değil farkındayım yani..Ovundugunu sanmam
sem istanbulu gözünde buyuttugun icin sana oyle geliyordur..
Istanbulliyum demek de ukalalik degil...
Aynen Maltepe Park Anadolu yakasındaki en sevdiğim ve en çok gittiğim 2. avm. Hem ulaşımı çok rahat, hem her işe uygun. İster kısa bi işini hallet alacağını al, istersen uzun uzun gez, sadece sinemaya ya da bi kahve içmeye git.genelde hep oraya giderim. alışverişimi yaparım. sinemasına giderim
Dedesi paşa mıymış?
Bende aynı kanıdayım canımKartal'in en guzel ozelligi sahil semti olmasi. Ya da benim yasadigim yer yakindi, her neyse iste. :)
Kartal'liyim ben de. Mutlu yasadim, soun yok o bakima. Su an yurtdisindayim. 10 yillik yurtdisi yasamimdan sonra Istanbul'a donecegim 1 yil icinde. Kartal'a donmeyi dusunmuyorum. Avrupa yakasina giderim buyuk ihtimalle. Gezecek yeri yok Kartal'in, sahil disinda. Bir sinemasi bile yok yav. Kotu bir semt degil, ama oyle cok ovulecek yani da yok.
akasyayıda seviyorum. ama aşırı büyük. birde yemek bölümünde lokanttalar az.Aynen Maltepe Park Anadolu yakasındaki en sevdiğim ve en çok gittiğim 2. avm. Hem ulaşımı çok rahat, hem her işe uygun. İster kısa bi işini hallet alacağını al, istersen uzun uzun gez, sadece sinemaya ya da bi kahve içmeye git.
Akasya açılınca tahtını kaptırdı ama inkar edemicem
Yemek işi akasyada biraz sıkıntılı maalesef. Büyüklüğünü seviyorum ama tam bi alışveriş maratonu oluyor.akasyayıda seviyorum. ama aşırı büyük. birde yemek bölümünde lokanttalar az.