Bak onu bilmiyorum iste söylemedi ama liseye soğanlık tarafına gitmiş o çevrededir büyük ihtimal??Tamam da kartalın neresi? Çok güzel yerleride var denize yakın kısmı çok güzel. İlla sosyetenin içinde olması gerekmiyor bu adamın. Anadolu yakasının en güzel yerlerindne birisi bence farkedilmemiş o ayrı. Rahmanalr, dragos çok güzel bir kere bence.
Hava at
hava atiyo resmen sanki bana boğazda vilası var bende hiç sevmem böyle şeyleri olabilir yani sanki bizde doğarken parayla doğmuyoruz dimii
5 senedir kartalda yaşıyorum resmen..Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??
Bak onu
Bak onu bilmiyorum iste söylemedi ama liseye soğanlık tarafına gitmiş o çevrededir büyük ihtimal??
Heç işte banada böyleleri denk geliyor bir kere çok lüzumsuz bir şey yaniBi de övünecek başka bişey kalmadıysa laf olsun diye adam doğduğu yeri övüyor. Sanki sen yaptın lüleburgazı.
Çıktı işte foyası bak öle atıp tutması değil hayır bende böyle şeylere hiç önem vermem insan olsun yeterOooo orası kötüü
İçim çok rahatladı cidden5 senedir kartalda yaşıyorum resmen..
Abartılacak bir tarafı yok cidden :)
İçim çok rahatladı cidden
Geç farkettim taşın sert olduğunu su insanı boğar ateş yakarmış.. Diyorum ve katılıyorumyaşadığı yerle hava atacak erkekle senin ne işin var güzelim ya.
Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??
Atamaz iste bana diyo yani nesen o sun sanki öyle deyince çok mu ilgimi çekecek havası bana onun izin vermem artıklarıkartal ama neresi? dragosta havuzlu villada mı yaşıyor? yoksa uğurmumcu da mı?
insanlar nelerle övünüyorlar. size hava atıyor olabilir ama newyork'ta yaşayan biri ile konuşsa hava atacak mı bakalım..
kartal uğur mumcudayım. severim .
6 dakikada aydos ormanındayım. yürüyüş mesafesiyle gölüne giderim. doğa süper. dolmuşla 39 dakikada kadıköy. adalar manzarası süperdir.
nezihdir uğurmumcu. sakindir oksijeni boldur. sayfiyeyide şehiride beraber yaşarsımız. her ikisinide..
bende yeni yapılan teknik yapının sitesinden ev aldım. eskiden kozyatağındaydım. burayı daha fazla sevdimahah pot kırdık galiba :) ama uğurmumcu sonradan gelişen biryer ve merkeze uzak bu bir gerçek. ben dragosla karşılaştırdım. dragos tepesinde istanbulun kalburüstü tipleri yaşar, havuzlu villalarda, prenses adalarına en yakın noktada. o açıdan yani.