İstanbul kartal övülecek kadar bir yer mi ??

Tarabyada da gecekondusu da var yalisi da, tarabyaustu eski gecekondu semtiydi mesela, sonradan tapu ve imar aldilar bina diktiler hepsi yigma, cogu da erzincanlidir ogrenciyken 1 yil yasadim hala da cok sevdigim yakinlarim oturur, gider gelirim. Aslinda istanbulun atakoy vs yeni semtleri ya da bebek nisantasi gibi cooook eski yerlesimleri disinda her yeri oyle. Su an benim oturdugum semtte de 1.5 milyona daire satilan sinpas aqua city gecekondularin arasinda, bizim siteyle bitisigimizdeki arasinda 3-4 kat fiyat ve kalite farki var, dibimiz de gecekondu dolu... yani kisacasi kimsenin havasina kanmayin istanbul karmakarisik bir sehir

Bak onu
Bak onu bilmiyorum iste söylemedi ama liseye soğanlık tarafına gitmiş o çevrededir büyük ihtimal??

Hava at
hava atiyo resmen sanki bana boğazda vilası var bende hiç sevmem böyle şeyleri olabilir yani sanki bizde doğarken parayla doğmuyoruz dimii

Bi de övünecek başka bişey kalmadıysa laf olsun diye adam doğduğu yeri övüyor. Sanki sen yaptın lüleburgazı.

5 senedir kartalda yaşıyorum resmen..
Abartılacak bir tarafı yok cidden :)

Tarabya dediniz kaç dkdır tarabyada fillassı cafcaflııı arabbasııı hergün barlaaarda gezer istanbul hovvvvardassııı diyorum içimden. İçime sinan özen kaçtı.

sanki kadıköy gibi anlamış biraz..kartal da her ne kadar kentsel dönüşüm adı altında lüks binalar yapılmış olsada oturanlar aynı olduğu sürece farketmez bence... ben adım atmam genelde kartala...

Kartal güzel sakin yerdir. Ama istanbul'un merkezine uzaktır. Eskiden sayfiye yerlermiş oralar. Hadi şimdi ulaşım daha kolay. Deniz kenarı olması güzel. He tabi kartalın neresnde oturuyoşar bilemezsin. Evleri deniz görüyorsa falan iyi diyebiliriz :)

Bir daha öyle derse bebekte etilerde nişantaşında oturuyomuş gibi konuşma dersin :)

kartal ama neresi? dragosta havuzlu villada mı yaşıyor? yoksa uğurmumcu da mı?

insanlar nelerle övünüyorlar. size hava atıyor olabilir ama newyork'ta yaşayan biri ile konuşsa hava atacak mı bakalım..
Atamaz iste bana diyo yani nesen o sun sanki öyle deyince çok mu ilgimi çekecek havası bana onun izin vermem artıkları

kartal uğur mumcudayım. severim .
6 dakikada aydos ormanındayım. yürüyüş mesafesiyle gölüne giderim. doğa süper. dolmuşla 30 dakikada kadıköy. adalar manzarası süperdir.
nezihdir uğurmumcu. sakindir oksijeni boldur. sayfiyeyide şehiride beraber yaşarsınız. her ikisinide..

ahah pot kırdık galiba :) ama uğurmumcu sonradan gelişen biryer ve merkeze uzak bu bir gerçek. ben dragosla karşılaştırdım. dragos tepesinde istanbulun kalburüstü tipleri yaşar, havuzlu villalarda, prenses adalarına en yakın noktada. o açıdan yani.

bende yeni yapılan teknik yapının sitesinden ev aldım. eskiden kozyatağındaydım. burayı daha fazla sevdim

Kartal var "Kartal" var. Neresinde oturuyor, nasıl bir evde oturuyor, ne zamandır oradalar... Bunlara göre iyi veya kötü bi yer diyebiliriz Kartal için.

Ama her nerede olursa olsun lüks bi semt değil. Etiler, Bebek, Nişantaşı, Tarabya, Teşvikiye, Beykoz... buralar ve benzerleri dururken Kartal en fazla orta halli denilebilir.

Ha isterse Aşşk Kahveye yürüme mesafesinde evi olsun ne olacak, bununla hava atmaya çalışmak ağır terbiyesizlik o ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…