Değilmi hava mı atiyo bu bana ya hiç hoş değil gitmesekte anlıyorum benAbartmış
Sanki bogazda yalida oturuyor mubarek:))Merhaba , benim erkek arkadaşım istanbulda oturuyor. Sürekli böyle işte biz İstanbul un yerlisiyiz falan bana bu tarz şeyler söylüyor yani hoş bir şey mi bu yaptığı değilmi ?? Ben hiç bilmiyorum anlatığı yerleri kartal da oturuyormuş nasıl bir yer abarttığı kadar olduğu sanmıyorum ama merak ediyorum??
Aynen zaten tarabyalıymış da falan öyle olsa ne diye kartal da oturuyorKartal sessiz sakin bir yer. Ama abartmis.. Etiler gibi anlatmis
Aynen zaten tarabyalıymış da falan öyle olsa ne diye kartal da oturuyor
Katılıyorum röveşata atıyor resmenAbatmayı bırak depar atmış resmen
Bende anlamadım sallıyomu acaba bilemedimOo Tarabya harikadir. Tarabyayla Kartal karsilastirilamaz bile. Hakikaten neden Kartal'da oturuyormus ki acaba?
Bende anlamadım sallıyomu acaba bilemedim
hava atiyo resmen sanki bana boğazda vilası var bende hiç sevmem böyle şeyleri olabilir yani sanki bizde doğarken parayla doğmuyoruz dimiiÜff bu erkekler hep mi aynı olur ya
üşenmeden konuşur dururlar biz lüleburgazlılar asiliz lüleburgazın yerlisiyiz atalarımız lüleburgaza yerleşmiş lüleburgaz bizimle hayat bulmuş bıdıbıdı.
Hee de geç.
Görüştüğü müzde anlattığı sanki biz farklı ülkede yaşıyoruz İst okumuyo şehir dışında oradan tanışıyoruz bizdeSaliyor olabilme ihtimali yüksek. Ama siz daha once hic görüşmediniz mi?
Görüştüğü müzde anlattığı sanki biz farklı ülkede yaşıyoruz İst okumuyo şehir dışında oradan tanışıyoruz bizdeSaliyor olabilme ihtimali yüksek. Ama siz daha once hic görüşmediniz mi?