İstanbul kartal övülecek kadar bir yer mi ??

kartal uğur mumcudayım. severim .
6 dakikada aydos ormanındayım. yürüyüş mesafesiyle gölüne giderim. doğa süper. dolmuşla 30 dakikada kadıköy. adalar manzarası süperdir.
nezihdir uğurmumcu. sakindir oksijeni boldur. sayfiyeyide şehiride beraber yaşarsınız. her ikisinide..
okyy ev fiyatları ne civarda hiç fikrin var mı ?

Kartalla ovunmek mi? Yani istanbulda oldugu bile tartisilir da ovunulmesi ne? Eskiden ananemin orada evi vardi biz yazlik olarak kullanirdik, yani mesirelik yerlerdi oralar. Simdi simdi kentlesme baslamis da baslasa nolur dunyanin bi ucu yani. Gorende sanacak atadan dededen sur icinde oturuyo triplere bak.

Kartal bildiğin fabrikalar yuvasıydı istanbulun dışı bile sayılabilir:KK70:eşimin çalıştığı fb ordaydı taşındı ama bak Maltepe güzeldir sahili vs bazı evlerin manzarası adaları görüyor ama abartılacak bişeyde yok ama bi Beykoz öylemi doğa harikası:rolleyes:

Niye zoruna gidio ki görgüsüzün biri anladığım kadarıyla. Yurdumun her köşesi güzeldir her karış toprağı özeldir. Ayrıca hiç bir has istanbul beyfendisi asla ve asla böyle basit konuşmalar yapmaz. 1000.kuşaktan çakma istanbullu :KK70:

İstanbul'un yerlisi ne demek acep?
Benim canım istanbulun yerlisi:KK45:Hatta Türkiye'de memleketim yok :KK43:Selanik macırıyım ben Atatürk benim büyüklerimi istanbulda bi köye yerleştirmiş Beykoz'un köyünden birine işde ben yerliyim:KK54:

ünide bi arkadaşım vardı şive elazığlı olmasına rağmen 4 yıl boyunca ben istanbul yerlisiyim derdi :)

Ç
Niye zoruna gidio ki görgüsüzün biri anladığım kadarıyla. Yurdumun her köşesi güzeldir her karış toprağı özeldir. Ayrıca hiç bir has istanbul beyfendisi asla ve asla böyle basit konuşmalar yapmaz. 1000.kuşaktan çakma istanbullu :KK70:
ÇoK doğru diyorsunuz :)

Acıbadem dese neyse de Kartal ne yaa :KK48::KK48:

Şaka bi yana, genel olarak İstanbul'un övünülecek hiçbir yanı yok bence. Her taraf site, her taraf koca koca apartmanlar.

Şu ülkede en çok övünülecek yerler Ege'de bence. Erkek arkadaşınız oldukça abartmış :KK48:

Kartal değilde İstanbul da oturmasi basli basina facia. İstanbul dişinda oturdugun sanslisin . kartal daaa yeni gelişiyor yapilari ve özellikleri kiralari çok pahalandi.. Abartmis bence

Şimdiii İstanbul'un yerlisi olmak için illa bebek, etiler gibi yerlerde oturmak gerekmiyor. Bizimde ataalrımızın çoook uzun yıllar önce gelmiş kütüklerimiz hep İstanbul bizde yerlisiyizi Kadıköy'de oturuyoruz, babaannem Maltepe'de oturuyor. İstanbul'un yerlisiyim demek abartmak değil ki.

E

E sen macırım demişin nasıl oluyor o:KK70:
Canım herhalde aslımızı inkar etmiyoruz:KK43:amma velakin malum Selanik bi zamanlar Müslüman bi şehirde olsa artık değil ben pek oralardan gelmekten memnun değilimde:63:şimdiki köyümüzde eski Rum köyü :KK70:İki ucu b....lu değnek:KK70:

X