İş arkadaşları

İyii size aferin 👏🏻👏🏻Benim derdim çevre edinmek değil ki toplum içinde fısır fısır konuşulmaz diye bir şey var ya ondan dedim
Valla hiç kusura bakmayın; onların da derdi siz değilsiniz.

Toplumun içinde sizin yaptığınız gibi de yapılmaz.
Giriyorsunuz bir ortada buz gibi negatif enerji yayıp ortamı gerip gidiyorsunuz.
Derdiniz çevre edinmek değilse kimseyi eleştiremezsiniz.

İnsanların yaptığı yanlış da sizin yaptığınız çok doğru.
Aynaya bakıp kendinizi de eleştiriyormusunuz.

O insanlar bi süre sonra ordan sizin gibi gitmeyecek, sizin kahrınızı buz gibi soğukluğunuzu çekip dert edinsinler kendilerine.

Valla hiç kusura bakmayın; onların da derdi siz değilsiniz.

Toplumun içinde sizin yaptığınız gibi de yapılmaz.
Giriyorsunuz bir ortada buz gibi negatif enerji yayıp ortamı gerip gidiyorsunuz.
Derdiniz çevre edinmek değilse kimseyi eleştiremezsiniz.

İnsanların yaptığı yanlış da sizin yaptığınız çok doğru.
Aynaya bakıp kendinizi de eleştiriyormusunuz.

O insanlar bi süre sonra ordan sizin gibi gitmeyecek, sizin kahrınızı buz gibi soğukluğunuzu çekip dert edinsinler kendilerine.
Yanlarındamısın ?buz gibi enerji yaydığımı falan ima ediyorsun :KK66: ön yargılarını kırda gel böyle çok sıkıcısın bayan çok sosyal

Ben geçiciyim siz takılın tarzında yaşayıp tek kelime etmeyen adamın yanında ben de olsam fısır fısır konuşurum. Niye size de anlatsınlar ki siz hiç bir şey anlatmazken?
Tek kelime etmiyorum diye nerde söyledim bulsana kaldı ki ben bana bişey anlatsınlar demiyorm toplum adabından bahsediyorum önce okuduğunu anla sonra gel

Onlar da onlarla yakin olmak istemediginin farkinda samimi muhabbetlerini senin yaninda yapmak istememeleri cok normal. Hem kendi aralarinda konusmak istiyorlar hem de duymasini istemedikleri biri var mecbur fisildayacaklar napsinlar ki. Is yerinde cok fazla vakit geçiriliyor mecburen hayatini paylasiyor insan. Dahil olmak istemiyorsan mecbur görmezden gelmen lazım 🤷‍♀️

Yanlarındamısın ?buz gibi enerji yaydığımı falan ima ediyorsun :KK66: ön yargılarını kırda gel böyle çok sıkıcısın bayan çok sosyal
Valla sen kendini yazıyorsun biz yorumluyoruz
Yo çok sosyal değilim.
Mesafeli durduğum her yerde bana da mesafeli durduklarında sorun etmeyecek bilince sahibim…

Sorunun mesafe olmadığını anlamam kaç yüzyil sürer acaba neyse tm haklısın.
Senin anlaman lazım insanlar senin mesafenden dolayı kaçışıp fısır fısır konuştuklarıni anlaman kac yüzyıl sürer acaba.
O insanlar oranın yerlisi seni mi çekecekler Allah aşkına.
Onlarda belki kendileri ile ilgili detayları senin bilmeni istemiyor olabilirler mi?
Gideceksin ya bir kaç seneye…

Acaba seninle mi ilgili konuşuyorlar sanıyorsun.😂😂😂

Bende iş ortamında birinin özellikle mesafeli olmaya çalıştığını fark etsem yanında çok muhabbet etmek istemem. Sürekli aynı ortamda olunca sizi dahil etmemek için bir yerden sonra gizli konuşur gibi oluyorlardı belki.

Senin anlaman lazım insanlar senin mesafenden dolayı kaçışıp fısır fısır konuştuklarıni anlaman kac yüzyıl sürer acaba.
O insanlar oranın yerlisi seni mi çekecekler Allah aşkına.
Onlarda belki kendileri ile ilgili detayları senin bilmeni istemiyor olabilirler mi?
Gideceksin ya bir kaç seneye…

Acaba seninle mi ilgili konuşuyorlar sanıyorsun.😂😂😂
tamam sensin

Acaba biraz muhabbet mi etseniz yine mesafeli durun ama kucuk yerdeki is yerleri boyledir illaki karsidan adim beklerler yuzeysel bir sekilde muhabbetlere dahil olabilirsiniz

Tarzınız gereksiz sert. Gerçek hayatta da böyleyseniz normal iş arkadaslarinizin size öyle davranması.
Hem mesafeli olup hem de neden beni dahil etmiyorlar diye kafaya takıyorsunuz gibi bir haliniz var. Dışardan öyle görünüyorsunuz, bana da kızmayın da :)
Geçici de olsanız, sadece iş arkadaşı da olsanız insan sosyal bir varlık. Sohbet muhabbet size de iyi gelir, kafanız dağılır. Neseniz artar.
Bence adım atın iş arkadaslariniza.

1.5 sene iş yerinde yeniyim demek için geç değil mi ya.

4 senedir evli olan birinin "yeni evli sayılırım" yazdığını görmüştüm burada. 1,5 sene yepyeni falan oluyor şu durumda 😁

S snemakotu bence bozulacak bir şey yok. Evet topluluk içinde fısır fısır konuşulmaz normalde ama günün 624578 saatini geçirdiğin iş yerinde birine bir şey söylerken, anlatırken yalnız kalmayı da bekleyemezsin sürekli.
Samimiyet kurmayan sizmişsiniz zaten. Sizlik bir durum yok ortada.

X