Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hiç kusura bakmayın; onların da derdi siz değilsiniz.İyii size aferin Benim derdim çevre edinmek değil ki toplum içinde fısır fısır konuşulmaz diye bir şey var ya ondan dedim
Yanlarındamısın ?buz gibi enerji yaydığımı falan ima ediyorsun ön yargılarını kırda gel böyle çok sıkıcısın bayan çok sosyalValla hiç kusura bakmayın; onların da derdi siz değilsiniz.
Toplumun içinde sizin yaptığınız gibi de yapılmaz.
Giriyorsunuz bir ortada buz gibi negatif enerji yayıp ortamı gerip gidiyorsunuz.
Derdiniz çevre edinmek değilse kimseyi eleştiremezsiniz.
İnsanların yaptığı yanlış da sizin yaptığınız çok doğru.
Aynaya bakıp kendinizi de eleştiriyormusunuz.
O insanlar bi süre sonra ordan sizin gibi gitmeyecek, sizin kahrınızı buz gibi soğukluğunuzu çekip dert edinsinler kendilerine.
Tek kelime etmiyorum diye nerde söyledim bulsana kaldı ki ben bana bişey anlatsınlar demiyorm toplum adabından bahsediyorum önce okuduğunu anla sonra gelBen geçiciyim siz takılın tarzında yaşayıp tek kelime etmeyen adamın yanında ben de olsam fısır fısır konuşurum. Niye size de anlatsınlar ki siz hiç bir şey anlatmazken?
Bence siz topluma uygun davranın ondan sonra başkalarının davranışlarını sorgulayın.Tek kelime etmiyorum diye nerde söyledim bulsana kaldı ki ben bana bişey anlatsınlar demiyorm toplum adabından bahsediyorum önce okuduğunu anla sonra gel
Oldu ablaBence siz topluma uygun davranın ondan sonra başkalarının davranışlarını sorgulayın.
Valla sen kendini yazıyorsun biz yorumluyoruzYanlarındamısın ?buz gibi enerji yaydığımı falan ima ediyorsun ön yargılarını kırda gel böyle çok sıkıcısın bayan çok sosyal
Sorunun mesafe olmadığını anlamam kaç yüzyil sürer acaba neyse tm haklısın.Valla sen kendini yazıyorsun biz yorumluyoruz
Yo çok sosyal değilim.
Mesafeli durduğum her yerde bana da mesafeli durduklarında sorun etmeyecek bilince sahibim…
Senin anlaman lazım insanlar senin mesafenden dolayı kaçışıp fısır fısır konuştuklarıni anlaman kac yüzyıl sürer acaba.Sorunun mesafe olmadığını anlamam kaç yüzyil sürer acaba neyse tm haklısın.
tamam sensinSenin anlaman lazım insanlar senin mesafenden dolayı kaçışıp fısır fısır konuştuklarıni anlaman kac yüzyıl sürer acaba.
O insanlar oranın yerlisi seni mi çekecekler Allah aşkına.
Onlarda belki kendileri ile ilgili detayları senin bilmeni istemiyor olabilirler mi?
Gideceksin ya bir kaç seneye…
Acaba seninle mi ilgili konuşuyorlar sanıyorsun.
1.5 sene iş yerinde yeniyim demek için geç değil mi ya.