Merhaba bende çağdaş aslanda yeni tedavi görüp negeatif sonuç almış biriyim.ama benim 1 oğlum var.bursada osman develioğlunda olan.tek embriyo 5.gün transferi ile oldu.10 yaşında.tabi ben artık 43 yaşındayım.osman beye gittiğimde yapmayalım çok yıpranirsın dedi.benim içime sinmedi bende çağdaş beyi internetten bulup gittim.tüp bebek tedavisine başladı.6 yumurta elde edildi.2 tane 5.güne kalan embriyolarım donduruldu.bu arada ben ilk doğumdan oluşan sezeryan skarı ameliyatı oldum.çağdaş bey çok ilgili bir doktor.ümitle ümitsizlik arasında konuşuyordu hep.çünkü yaşım artık 43 dü.ve 2 gün önce olumsuz sonuç aldım.Merhabalar,
Bu hafta itibari ile 4. kez negatif sonuç aldım ve oldukça üzgünüm. Bundan sonra ki süreçte nasıl hareket etmeliyim emin olamıyorum.
Ben ilk olarak 2019 aralık ayında Ankara'da Dr. Muammer Doğan ile ilk opu mu yaptım.3 adet 5.gün blast oldu. Yaklaşık 7 ay sonra Temmuz 2020 de transfer yapıldı.3 tane çözüldüğünde sadece 2 tanesi hayatta kaldı. Ancak sonuç olumsuz oldu . Ankara da ki işlemler HRS de yapıldı.
2. denemem arkadaşlarımın çok memnun kaldığı İstanbul'da Dr. ALİ Rüştü Ergür de yapıldı kasım 2020 de yapıldı. Burada 5 adet blast oluştu .2 tanesini dondurmadan transfer ettik. Kalan 3 taneyi dondurduk. ancak 2. transferimde olumsuz sonuçlandı. Yine bu süreçte sadece östrofem ve iğne progestan ile devam etmiştik. Bu hekim de medamerikan hastanesinde yapıyor.3. denememizi de tekrar bu hekimle yaptık ancak transfer aşamasında sorun oldu biraz, çok acılı ve ağrılı bir transfer oldu. Transfer sonrası 3 gün kanamam oldu. Sanırım rahim ağzında yırtılma olmuş. Bu denemede başarısız oldu .hekime ve kliniğe durumu bildirmeme rağmen olumsuz sonucumdan sonra bana kimse dönüş sağlamadı. Herhangi bir telefon almadım .kendimi gerçekten değersiz hissetim ve özensiz çalıştıklarına ve kişiye özel çalışma yapmadıklarını düşündüm. Bu arada son kalan embriyomu şişli kolon hastanesine taşıdım
Sonrasında uzun araştırmalar sonucunda kardeşim İstanbul da Dr. çağdaş aslan ı önerdi. Kardeşimde bu hekim ile tüp bebeğe başladı. Ancak şu an transfer için bekliyor. Bende kardeşim memnun kalınca bu hekim ile ön görüşme yaptım ve yaklaşımını olumlu buldum. Gerçi daha öncekileri de öyle bulmuştum ama sonrası hüsran olmuştu. Bu hekimde kendisi sıfırdan tüp bebek yapmak istedi ancak ben medamerikanda son kalan 1 embriyomu denemek istedim. Hekimde beni kırmadı ve işlemi gerçekleştirdik. Ancak sonuç yine olumsuz oldu. Bu sonucu da bu hafta aldım.
Ancak çağdaş bey beni daha sonrayı arayıp durumları anlatım oldukça rahatlattı. Ben bu süreçte hekimlerden gelen psikolojik desteğin ya da pozitif iletişimin çok önemli olduğu düşünüyorum. Bu süreçte çağdaş bey 2 günde bir kan tahlili alarak hormonlarımı kontrol etti.Tsh seviyemi transfer için yüksek buldu ve önlem için gerekli ilaca başladım. Bunun yanı sıra ilk defa bir hekim coraspirin ve kan sulandırcı iğne ile süreci destekledi.
Biraz uzun oldu ama neyi, nerde nasıl yaptığımı açıklamamın daha doğru olduğunu düşündüm. Bu arada ben İzmir de ikamet ediyorum ve bu nedenle süreçler ve maddi manevi benim için zor oldu. Ama çağdaş bey de kendimi güvende hissettim. Tam karar verememekle beraber tekrar bu hekimle çalışmak istiyorum galiba ama yine de tüm süreç bana korkutucu geliyor.
bilmiyorum benimde kafam şu an çok karışık.
Bu nedenle bende bu hekimle tüp bebek deneyen hanımlar varsa görüşlerini almak istedim.
Süreçler çok yorucu bu nedenle herkesin tecrübesi çok değerli
Çağdaş bey gerçekten iyi bir doktor.takiplerini hep tahlillerle birlikte yapıyor.hastalarına karşıda çok iyi davranıyorMerhaba bende çağdaş aslanda yeni tedavi görüp negeatif sonuç almış biriyim.ama benim 1 oğlum var.bursada osman develioğlunda olan.tek embriyo 5.gün transferi ile oldu.10 yaşında.tabi ben artık 43 yaşındayım.osman beye gittiğimde yapmayalım çok yıpranirsın dedi.benim içime sinmedi bende çağdaş beyi internetten bulup gittim.tüp bebek tedavisine başladı.6 yumurta elde edildi.2 tane 5.güne kalan embriyolarım donduruldu.bu arada ben ilk doğumdan oluşan sezeryan skarı ameliyatı oldum.çağdaş bey çok ilgili bir doktor.ümitle ümitsizlik arasında konuşuyordu hep.çünkü yaşım artık 43 dü.ve 2 gün önce olumsuz sonuç aldım.
Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için. Benimde içimden bir ses çağdaş beye güven diyor. Bir de o sıfırdan denesin diyor.sebebini tam açıklayamadığım garip bir güven duydum çağdaş bey’e ama gerçekten yoruldum. 2 yıldır uğraşıyorum ve sanırım beni müşteriÇağdaş bey gerçekten iyi bir doktor.takiplerini hep tahlillerle birlikte yapıyor.hastalarına karşıda çok iyi davranıyor
MerhabaMerhabalar,
Bu hafta itibari ile 4. kez negatif sonuç aldım ve oldukça üzgünüm. Bundan sonra ki süreçte nasıl hareket etmeliyim emin olamıyorum.
Ben ilk olarak 2019 aralık ayında Ankara'da Dr. Muammer Doğan ile ilk opu mu yaptım.3 adet 5.gün blast oldu. Yaklaşık 7 ay sonra Temmuz 2020 de transfer yapıldı.3 tane çözüldüğünde sadece 2 tanesi hayatta kaldı. Ancak sonuç olumsuz oldu . Ankara da ki işlemler HRS de yapıldı.
2. denemem arkadaşlarımın çok memnun kaldığı İstanbul'da Dr. ALİ Rüştü Ergür de yapıldı kasım 2020 de yapıldı. Burada 5 adet blast oluştu .2 tanesini dondurmadan transfer ettik. Kalan 3 taneyi dondurduk. ancak 2. transferimde olumsuz sonuçlandı. Yine bu süreçte sadece östrofem ve iğne progestan ile devam etmiştik. Bu hekim de medamerikan hastanesinde yapıyor.3. denememizi de tekrar bu hekimle yaptık ancak transfer aşamasında sorun oldu biraz, çok acılı ve ağrılı bir transfer oldu. Transfer sonrası 3 gün kanamam oldu. Sanırım rahim ağzında yırtılma olmuş. Bu denemede başarısız oldu .hekime ve kliniğe durumu bildirmeme rağmen olumsuz sonucumdan sonra bana kimse dönüş sağlamadı. Herhangi bir telefon almadım .kendimi gerçekten değersiz hissetim ve özensiz çalıştıklarına ve kişiye özel çalışma yapmadıklarını düşündüm. Bu arada son kalan embriyomu şişli kolon hastanesine taşıdım
Sonrasında uzun araştırmalar sonucunda kardeşim İstanbul da Dr. çağdaş aslan ı önerdi. Kardeşimde bu hekim ile tüp bebeğe başladı. Ancak şu an transfer için bekliyor. Bende kardeşim memnun kalınca bu hekim ile ön görüşme yaptım ve yaklaşımını olumlu buldum. Gerçi daha öncekileri de öyle bulmuştum ama sonrası hüsran olmuştu. Bu hekimde kendisi sıfırdan tüp bebek yapmak istedi ancak ben medamerikanda son kalan 1 embriyomu denemek istedim. Hekimde beni kırmadı ve işlemi gerçekleştirdik. Ancak sonuç yine olumsuz oldu. Bu sonucu da bu hafta aldım.
Ancak çağdaş bey beni daha sonrayı arayıp durumları anlatım oldukça rahatlattı. Ben bu süreçte hekimlerden gelen psikolojik desteğin ya da pozitif iletişimin çok önemli olduğu düşünüyorum. Bu süreçte çağdaş bey 2 günde bir kan tahlili alarak hormonlarımı kontrol etti.Tsh seviyemi transfer için yüksek buldu ve önlem için gerekli ilaca başladım. Bunun yanı sıra ilk defa bir hekim coraspirin ve kan sulandırcı iğne ile süreci destekledi.
Biraz uzun oldu ama neyi, nerde nasıl yaptığımı açıklamamın daha doğru olduğunu düşündüm. Bu arada ben İzmir de ikamet ediyorum ve bu nedenle süreçler ve maddi manevi benim için zor oldu. Ama çağdaş bey de kendimi güvende hissettim. Tam karar verememekle beraber tekrar bu hekimle çalışmak istiyorum galiba ama yine de tüm süreç bana korkutucu geliyor.
Bu nedenle bende bu hekimle tüp bebek deneyen hanımlar varsa görüşlerini almak istedim.
Bu arada 35 yaşında tedaviye başladık. 36 da anne oldumMerhabalar,
Merhaba ben Çağdaş aslan ile Mayıs 2021 detanıştım ve şuanda 2 ay lık hamileyim.ilk tüp bebek denememizdi ve tek donmuş embriyo transferi yaptı Çağdaş hoca ve sonuç olumlu.Çağdaş hocaya gitmeden İstanbul un en ünlü bilinen bir çok doktoru ile görüştüm ve myom um (1 cm ) olması sebebiyle ameliyat etmeyi zorunlu koştular ve benim hiç içime sinmemişti çünkü içimden bir ses gerek olmadığını söylüyordu.iç sesimi çağdaş hocayla paylaştım ve bana şans verdi ve tüp bebek tedavisine başladık.ve sonuç baştada belirttiğim üzre olumlu.Çağdaş bey hastasını dinleyen isteklerini dkkate alan, yeni tıbbi gelişmleri takip eden , kendinizi rahat hissettiren ve güven temin eden bir doktor.Umarım kendi deneyimim size de bir nebze umut olur.sevgilerMerhabalar,
Bir tanidigim da sorun var onermeyi dusunuyorum
Merhaba bende çağdaş aslanda yeni tedavi görüp negeatif sonuç almış biriyim.ama benim 1 oğlum var.bursada osman develioğlunda olan.tek embriyo 5.gün transferi ile oldu.10 yaşında.tabi ben artık 43 yaşındayım.osman beye gittiğimde yapmayalım çok yıpranirsın dedi.benim içime sinmedi bende çağdaş beyi internetten bulup gittim.tüp bebek tedavisine başladı.6 yumurta elde edildi.2 tane 5.güne kalan embriyolarım donduruldu.bu arada ben ilk doğumdan oluşan sezeryan skarı ameliyatı oldum.çağdaş bey çok ilgili bir doktor.ümitle ümitsizlik arasında konuşuyordu hep.çünkü yaşım artık 43 dü.ve 2 gün önce olumsuz sonuç aldım.
ama ucretleri ne alemde acaba
haziran 2021 de çağdaş beye gittim muayeyenesi 450 tl diye hatırlıyorum.O kadar çok hekimle görüşüp muayene olunca rakamlar karışıyor haliyle.Bir tanidigim da sorun var onermeyi dusunuyorum ama ucretleri ne alemde acaba
Anladim tesekkurlerhaziran 2021 de çağdaş beye gittim muayeyenesi 450 tl diye hatırlıyorum.O kadar çok hekimle görüşüp muayene olunca rakamlar karışıyor haliyle.
Bende çok fazla doktor araştırmış ve hepsiyle görüşmüş biri olarak söylüyorum.Bazı doktorlar bizleri maddi kaynak olarak görüyorlar.hepimiz çare arıyoruz.şahsen ben olmadıkça vazgeçemiyordum.para biriktirip hep doktorlara gittim. .izmir istanbul bursa gitmediğimiz doktor kalmamıştı.her söylenen ve tv de çıkan her doktora gittik.tabiki bu bile maddi olarak çok yıpratıyor .bir türlü tedaviye başlıyamıyorduk.gittiğimiz doktorlar bana güven vermiyordu.çağdaş bey prensip olarak maddiyatı konuşmuyor.hasta odaklı.sana bütün olasılıkları söylüyor.daha öncede yazmıştım.benim ilk çocuğumda tüp bebek.ben kardeşi olsun istedim hep.benim yıldızım çağdaş beyle kesişti.43 yaşında olmama rağmen ben vageçmiyorum.tekrar deneyeceğim.sizlerde vazgeçmeyin.çağdaş beye güvenin.herşeyi emin olun sizin yararınıza yapıyordur.bu arada ben balıkesirden gidip geldim.Herkese tekrar merhaba,
ben burda yazan herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum.İnanın kafam o kadar karışık kı anlatamam ve ne yapacağımı bilmediğimden dah çok stress oluyorum, stress oldukça dah çok korkuyorum.Tekrar ve tekrar hepsi birbirini kovalıyor ve sonsuz bir döngüye giriyorum.Her seferinde kendimi toplamak daha zor oluyor.Ancak burada paylaştığınız deneyimler benim için çok önemli birer referans.Gerçekten doktoruma gönülden inanmak istiyorum.sadece umut dağıtan ve bizi müşteri gibi gören doktorlardan çok yoruldum.Yazdıklarınızla bana umur oldunuz. İzmirde ikamet edip burda çalışmakta tabi ki beni düşündüren önemli etmenlerden.Ancak doktoruma gönülden inanırsam göze alabileceğim bir durum.Çok teşekkürler deneyimini paylaşn herkese .Umarım bende size dahil olup buradan mucizemi anlatabilirim.
Bende aynı şekilde çağdaş beye gelmek istiorum .Dediğim gibi mesafeler de insanı psikolojik olarak da çok yoruyor gerçekten,Allahım isteyen herkese nasip etsin.Bende sanırım izmirden istanbula gidenlerden olacağım ama işte bir de çalışınca bir de izin problemi beliriyor malesefBen kendi tedavimden sonra yaşadığım onca kötü deneyim sonrası Çağdaş hocayi çevremdeki herkese önerir oldum. Bunlardan biri de çok sevdiğim bir arkadaşım. O da başladı Çağdaş hocaya. Izmirden gelip gidiyor istanbula. Belki de birçok insanın yapamayacağı ozveriyi gösteriyor. Ama inanıp güvendiği için hocamiza tüm zorluklara katlaniyor. Bu da bir öngörü olur belki size. Bende dahil birçok insan onun bu çabasını belkide gosteremezdik. Ama inanç onun en büyük silahı.
Merhabalar,Merhabalar herkese,
Daha önce bahsettiğim gibi Çağdaş Beye gitmeye karar verdim. Süreçleri buradan paylaşacağımı söylemiştim ama özel mesaj olarak paylaşmışım sanırım görülemiyormuş. Yeni fark ettim. Ben sürecime İstanbul'da Çağdaş Arslan ile sıfırdan yeniden başlamaya karar verdim.
Kasım 2021 de Çağdaş hoca ile yeniden yumurta toplama işlemi yaptık. Sonrasında embiryoları dondurduk.5 adet embriyoyu çağdaş hoca dondurmaya uygun buldu. Benim tekrarlayan olumsuz denemelerim olduğu için pgt ile embiryolara test yapılmasını düşünüyorduk. Ancak çağdaş hoca da yaptığımız ilk deneme olduğundan bu transfer için test yapmadan denemek istedik. Çağdaş hoca bu süreçte bizi oldukça iyi yönlendirdi. 1 ay kadar bekleme süresinden sonra, aralık 2021 reglisi ile tekrar transfer sürecine hazırlık başladı .bana standart prosedür yerine bana ve geçmiş sağlık durumuma göre özel bir tedavi uyguladı. Şimdiye kadar hiç bir hekim benim tiroid değerlerimin öneminde bahsetmemişti ve bu değerleri düzenlememişti. Tüm transfer sürecindeki hassasiyet ve yakın takip neticesinde hamile kaldım. Çağdaş Arslan hoca da ilk denemem ama toplamda 5.denememdi.Hala inanmakta güçlük çekiyorum. 2 embiryo transferi yapıldı. Ancak biri diğerinden daha geç tutunduğu için tam kese oluşumu geç olmuş. Bir süre ikisi de devam etti ama çağdaş hoca küçük olanın devam etmeyeceği konusunda beni uyardı. Ve uyardığı gibi de oldu. bebeklerden birinin kalbi durdu maalesef. Şu an tek gebelik devam ediyor.
Artık sadece dua ediyorum şimdi her şey yolunda gitsin bundan sonra diye. Ancak Dr. çağdaş bey bana hiç boş ümit vermedi şimdiye kadar. Her adımda oldukça temkinliydi. Yine öyle devam ediyor. Allah'ım bana ve isteyen herkese çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok ama çok zor süreçler. Herkesi benim karşılaştığım gibi doğru hekimlerle karşılaştırsın. Dr çağdaş beye ne kadar teşekkür etsem az. Size de en yakın zamanda güzel haberler almanızı diliyorum. Allahım isteyen herkese sağlıkla sıhhatle istediği zamanda bebek nasip etsin