- 30 Ağustos 2021
- 3
- 3
- 33
Merhabalar, tedavi için doktor arayışında olan insanlara fikir olsun diye güncel olarak Dr. Çağdaş Arslan hakkında birşeyler yazmak istedim. Tam 5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Erken menopoz teşhisi ile çok zorlu yollardan geçtim. İlk öğrendiğimiz andan itibarrn hep en büyük en iyi merkezlere gidelim dedik. Bahçeci ve acıbademde 4 yılı geçti. Her iki merkezde de defalarca yumurta toplama yapıldı ortalama 22 defa toplama yapılmıştır. Bahçecide sayısız tedavim yumurtam büyümediği için iptal oldu. Çok defa yumurtam boş yada oldun çıkmadı okadar büyük bir umutsuzluğa kapıldım ki dört ay ankarada akupunktur ve bitkisel tedavi gördüm her hafta istanbuldan gittim. Çaresiz olduğumu sanıyordum. Ardından acıbadem maslak çok büyük dedim prp, sayısız ilaç tonla masraf sonucu burada da doğru düzgün bir cevap alamadık iki negatif transfer denemesi ve sayısız topama ile burasıda bitti. Bir doktor farklı bir tedavi denemedi. Kimse umut vermedi. Hele acıbademde tek düze herkese aynı reçete aynı tedavi ile insanları nasıl elinde oynattıklarını gördüm aynı doktor iki kere bakmadı bile.