Akabinde annemin televizyon da görüp önermesi ile Dr. Çağdaş aslana gittim. Hiç bir umudum kalamamıştı eşimi bile zorla götürdüm. Büyük merkezlerin yapamadığını bireysel bir doktorun yapacağına inanmadım. Daha ilk görüşmedi ne kadar detaylı ve titiz davrandığını fark ettim olumlu ve olumsuz herşeyi anlatmıştı. Bana farklı nasıl bir tedavi uygulayabilir derken rezerv azlığım nedeniyle doğal takip yapıp sadece hap ile tedavi planladı. Bunca yıldır kullandığım iğneler benim için doğru değilmiş meğer sadece zaman kaybetmişim. Ayda bir yumurta anca çıktığı için 6 civarı toplama yaptık hepsini inanılmaz kolaylıkla geçirdim. Tüm yumurtalarım doluydu ve hepsi olgundu. Diğer merkezlerde benim durumumdan korkup ya erken topladıklarını yada standrt iğnelerle kalitesini bozduklarını benim vücuduma uygun olmadığını anlamış oldum. Toplam 2 tane beşinci gün embriyosu oldu. Başka merkezlerde 5.güne gitmesi risk diye denememişlerdi bile. Geriye kalan 4-5 yumurtanın hepsi döllendi fakat 5.güne gitmediler. ( bu bile büyük başarıydı çnk daha önce dolu yumurta çıkmıyordı) Çağdaş hocam, her korkumda bana destek oldu yaptıklarını titizlikle anlattı. Hiç bir işlemi boşa yapmadı toplama günü bile narkoz öncesi kontrol edip boşa para vermemem için çaba harcadı. Ve sonuç tek embriyo transferi oldum ve ilk seferde hamileyimmm.
Bu benim için imkansızdı 5 yılda yapılan 30 toplama yüzlerce kontrol derken canım hocam sayesinde ilk denemede hamile kaldım. Yaptığı her işlem doğala yakın ve kişiye özel asla kimsenin tedavisi kimseye benzemiyor. Bu yazıyı benim durumumda olan hastalar için yazmak istedim. Lütfen bilindik yerlerin havalı fotoğraflarına kapılmayın bir kere de olsa çağdaş hocamla görüşün ne dediğimi ve farkı anlaycaksınız. İlk buraya gitseydim muhtemelen bu yaşadığım hiçbir şeyi asla yaşamayacaktım.