- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
-
Ben de peçete döşüyorum genelde, ona da bakarım bi. İş yerimde de klozet hep hiç alaturka yok, sürekli peçete döşe.
Evet unutmuşum o sıçrama olayını, o da ayrı sinir bozucu. Pantolonu katlıyorum bazen ama bazen de buruş buruş oluyor, pantolon olmasa ayakkabı, çorap.. Sonra aklıma susuz kalınca(sanırım böyleydi?) ölümden kurtaran bir madde olduğu geliyor avutuyorum kendimiMecbur kaldım mı bazı şeylere uzun süreli kasmak canımı sıkıyor, çok zorlamıyorum o an önemli değilse, taktım mı da takarım çünkü.
Bir de bağırsaklar için alaturka daha rahat oluyor aslında rahatsızlığı olan için, konu sahibi bahsetmiş bilmiyorum aynı şeyi mi düşündük ama biraz yaşıyorum ben de.
(Ne pis muhabbet:))
Evet canım o rahatsızlıkta var. Hakikaten pis bir muhabbet olduBen de peçete döşüyorum genelde, ona da bakarım bi. İş yerimde de klozet hep hiç alaturka yok, sürekli peçete döşe.
Evet unutmuşum o sıçrama olayını, o da ayrı sinir bozucu. Pantolonu katlıyorum bazen ama bazen de buruş buruş oluyor, pantolon olmasa ayakkabı, çorap.. Sonra aklıma susuz kalınca(sanırım böyleydi?) ölümden kurtaran bir madde olduğu geliyor avutuyorum kendimiMecbur kaldım mı bazı şeylere uzun süreli kasmak canımı sıkıyor, çok zorlamıyorum o an önemli değilse, taktım mı da takarım gerilirim çünkü.
Bir de bağırsaklar için alaturka daha rahat oluyor aslında rahatsızlığı olan için, konu sahibi bahsetmiş bilmiyorum aynı şeyi mi düşündük ama biraz yaşıyorum ben de.
(Ne pis muhabbet:))
Yok canım Türkiye meselesi demek istemedim ikisi de kullanılıyor toplumumuzda ikisinden de olsun demek istedim.Mesele Türkiye meselesi diyorsun yani :)
Sorun Turkiye de degil biz kadinlarda.
O kadar kirli birakiyorlar ki.. Kapagi leş gibi oluyor cogu kez. Cocuguna ayakla bastırıp kullandiran mi dersin, oturmadan yapan mi.. Cok cok mecbur kalmadikca bende kullanmiyorum. Bununla ilgi saglik sorunu yasamis olmama ragmen ustelik yinede son ana kadar tutup eve kadar dayanmaya çalışıyorum.
Evde klozeti daha saglikli buluyorum, sicarama vs konusunda özellikle.
Disarida alaturka daha iyi elbet, kimsenin temas ettigi yere temas etmiyor olmak daha saglikli bencede. Haklisiniz pek cok acidan.
Medeniyet seviyemizi alafranga alaturka tuvaletle değil, temizlik aliskanliklarimizla degerlendirsek ne halde oluruz acaba...
Ayy canım Allah yardımcın olsun. Önceki mesajlara bak bir arkadaş aparat önerdi onu incele istersen. Trt belgeselde temizlik hastaları var OKB li bireyler sürekli izliyorum hayatları zor gerçekten. Umarım hafifletme yöntemleri bulursun.OKB hastasıyım iki tuvaleti de kullanamıyorum. Eğer kullanmak zorunda kaldıysam ayakkabıma kadar yıkayıp bir de kendim yıkanıyorum
Ama son zamanlarda kendi icadımı buldum. İkisini de kullanmadan tertemiz şekilde hallediyorum. Açık açık yazmayayım ayıp olmasın. Sonuç olarak daha rahatım. Fakat yine de Tuvaletlerin kapısından bile girmek istemediğim için dışardayken su bile içmiyorum
Yurtlar çok fena oluyor gerçekten. Kız yurdu herkes güya temiz titiz ama nelerrr gördüm bende..Alaturka ve klozet benim için fark etmiyor çünkü ikisi de PİS. Nokta yani. İkisi de pis. Bence iğrenç olan diğer şey, kadınların o tuvalet çöplerine pedlerini atma rezillikleri. Kyk yurdundayım 4 yıldır, kızlar banyoların kapısının arasına leş gibi kirli pedlerini sıkıştırıp öylece bırakıyorlar. Duş almak için giriyorsun, kapıyı kapatınca bu iğrençlikle karşılaşıyorsun mesela. 4 sene boyunca öyle pislikler gördüm ve bunlarla öyle bi yaşamak zorunda kaldım ki, şimdi bana fark etmiyor kendi önlemimi aldıktan sonra.
Daha fazla yazamayacağım.
Ayy canım Allah yardımcın olsun. Önceki mesajlara bak bir arkadaş aparat önerdi onu incele istersen. Trt belgeselde temizlik hastaları var OKB li bireyler sürekli izliyorum hayatları zor gerçekten. Umarım hafifletme yöntemleri bulursun.
O bağırsaklara da çözüm var aslında, alaturkada çömelmekte zorlananlar ama alafrangada da peklik yaşayanlar için bir ürün. Ama tabi anca evde kullanılabilen bir şey. Bir ayak taburesi gibi bir şey, yüksekliği falan özel ayarlanarak üretilmiş denilene göre, bir kenarı içe oyuk o taraftan klozetin önünden klozete yanaştırılıyor, ayaklar hafif aralık onun üzerindeyeken iş görülüyor
Evet canım o rahatsızlıkta var. Hakikaten pis bir muhabbet olduNormal doğumla ilgili bir konu açmıştım pek bişey yazan olmamıştı. Bunu da öyle olur da belki bir iki işletmeci görür diye yazdım ama
Kpss zedelerden misiniz? Profile bakınca :) Bende sarsıldım bugün stresi de klozet muhabbetiyle atıyorum gell gellBol bol peçete kullanan arkadaşlar o bol peçeteleri klozete atınca sifonla hepsi gitmiyor ve arkalarından girenler tıka basa peçete dolu klozet bulup sövüyor, biliyorsunuz değil mi :)
Alaturka ve klozet benim için fark etmiyor çünkü ikisi de PİS. Nokta yani. İkisi de pis. Bence iğrenç olan diğer şey, kadınların o tuvalet çöplerine pedlerini atma rezillikleri. Kyk yurdundayım 4 yıldır, kızlar banyoların kapısının arasına leş gibi kirli pedlerini sıkıştırıp öylece bırakıyorlar. Duş almak için giriyorsun, kapıyı kapatınca bu iğrençlikle karşılaşıyorsun mesela. 4 sene boyunca öyle pislikler gördüm ve bunlarla öyle bi yaşamak zorunda kaldım ki, şimdi bana fark etmiyor kendi önlemimi aldıktan sonra.
Daha fazla yazamayacağım.
Bizim temizlikçi ablalar bize ne diyor biliyor musunuz? "Biz bazen erkek kyk'sına da temizlik için giriyoruz ve erkeklerin yurdu sizden daha temiz".Yurtlar çok fena oluyor gerçekten. Kız yurdu herkes güya temiz titiz ama nelerrr gördüm bende..
Alakam yok :) 1-1,5 senedir herhalde böyle avatarım :)Kpss zedelerden misiniz? Profile bakınca :) Bende sarsıldım bugün stresi de klozet muhabbetiyle atıyorum gell gell
Yapacak bişey yok yemeklerden bahsetsem herkes:Kyk dan çıktıktan sonra bir ay sürekli kabus gördüm. Banyolar Tuvaletler filan:) Delirmek üzereydim ki mezun oldum
Yaa bugün bunu çok paylaştılar da kpss içinAlakam yok :) 1-1,5 senedir herhalde böyle avatarım :)
Aynen katılıyorumBol bol peçete kullanan arkadaşlar o bol peçeteleri klozete atınca sifonla hepsi gitmiyor ve arkalarından girenler tıka basa peçete dolu klozet bulup sövüyor, biliyorsunuz değil mi :)
Yapacak bişey yok yemeklerden bahsetsem herkes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?