• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletmelerde Klozetten Nefret Ediyorum

klozette oturma yerine konulan kağıttan aldım ben de nereye gitsem o var yanımda. ama daha kullanmak nasip olmadı. mümkün olduğunca girmiyorum dışardaki wclere.

Bol bol peçete kullanan arkadaşlar o bol peçeteleri klozete atınca sifonla hepsi gitmiyor ve arkalarından girenler tıka basa peçete dolu klozet bulup sövüyor, biliyorsunuz değil mi :)

bir de erimeyen peçeteler tuvaleti tıkıyor hatta gider tıkanıyor, daha beter toplumsal felaket.

ya hadi peçete neyse de ıslak mendil de atılmaz ki wc ye, onlar hiç bir şekilde erimiyor...

kesinlikle katılıyorum. 5 tuvalet varsa 2si klozet 3ü alaturka olmalı. ben neler yaşıyorum bi bilsen bu konudan muzdaribim malesef.

Ama son zamanlarda kendi icadımı buldum. İkisini de kullanmadan tertemiz şekilde hallediyorum. Açık açık yazmayayım ayıp olmasın. Sonuç olarak daha rahatım. Fakat yine de Tuvaletlerin kapısından bile girmek istemediğim için dışardayken su bile içmiyorum:olamaz:

Belki o icat birilerinin isine yarar sevaptir. Surada biz bizeyiz :D

kesinlikle katılıyorum. işim dolayısı ile sürekli dışarıdayım ve ortak kullanımı olan bütün tuvaletler klozet. ve maalesef bayan olmamıza rağmen öyle kirli kullanıyoruz ki resmen oturmadan tuvaleti ovmak gerekiyor ve bırakın ovmayı silmek için tuvalet kağıdı bulabilirseniz ne âla. oturduğumuz yere bile idrarını bırakıp ve hiç arkasına bakmayanlar bile var. çok zorda kalmadıkça kullanmamayı tercih ediyorum doğrusu..

Dışarıda alafranga tuvaletleri kullanmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten hijyenik değil ama alaturka tuvaletler de hijyenik değil sonuçta ikisi de herkesin kullandığı tuvaletler.
Ama evde kesinlikle alafranga kullanırım hatta evde alaturka tuvaletlerden nefret ederim çünkü gerçekten hijyenik gelmiyo bana,her yere herşeyler sıçrayabiliyo ayaklar dahil. O ayaklarla evin içinde geziliyo filan.Tuvaletten çıktıktan sonra yine her yer sırılsıklam oluyo filan,orda musluğun olduğu yerde genelde hortum ya da bi maşrapa kullanırlar onlardan midem bulanıyo resmen.
Yani alafranga tuvalet candır,temizdir,hijyeniktir..

Klozet konusu nda çok haklısınız kesinlikle ama alaturka tuvaletleride çok pis buluyorum ben, temas olmuyo evet ama görüntüsü bile vazgecmeme sebep oluyor. Klozet içinde yanımda mutlaka peçete taşıyorum girmemeyde calısıyorum hastalıklara davet resmen :KK43:

bana alaturka daha pıs gelıyor hatta alaturka daha pıs cunku heryere sıcrar :KK70: farkındaysanız hep alaturka kokar :KK66:
mıkrop kapılacaksa da alaturkadan da kaparsın klozetden e farkı yok bence
bıde hamıleyken alaturkayı kullanabılene helal olsun bı ıkı kere hamıleyken gırmıslıgım var resmen ip ustunde cambazlık yaptım :KK70:
hamılelıgımde nerdeyse ayakta yapmayı ogrendım :D :D :D

:KK70:kimsenin benim kadar manyak olduğunu sanmam. Utanırım ama yaa:KK66:
Aramızda yabancı yok söyleyin de belki ben de yapayım o manyaklığı :D

Evde klozet kullanırım ama dışarıda ancak alaturka, çok mecbur kalırsam. Ya bir de böyle açık açık yazınca olmuyor ama, dışarıdaki klozetlerin taharet muslukları bile sorun hijyeni geçtim :D

Iyyy yarama tuz bastin. Ben de biktim. Mecbur kosa kosa camiye gidiyorum.
Ya bi de kadinlar ben memnunum diyor ama megersem cogu klozetin kapagina ayaklariyla basip oyle tuvaletlerini yapiyorlarmis onu da burda okumustum kac kisiden bir daha asla girmem dedim zaten.
Bi de aids i var, mantari var, pisligi var. Asiri igreniyorum. Bizim isletmemiz var ve tuvaletler alaturka bi tane klozet var sadece..
neeeeyyyy :oha: ben şok ben ıptal
ya klozete ayaklarıyla basıp oturabılene odul verıcem cıdden
bıkere kapagı kırılır kı
ayrıca ıcıne dusersın
kus mu kı o nasıl konuyor kenara

neeeeyyyy :oha: ben şok ben ıptal
ya klozete ayaklarıyla basıp oturabılene odul verıcem cıdden
bıkere kapagı kırılır kı
ayrıca ıcıne dusersın
kus mu kı o nasıl konuyor kenara

Valla ben de burda duydum şok olmustum. Hicbir seye sasirmiyorum artik. Hatta o kisi sey demisti bi yere degdirmeden yapamiyo musunuz falan. Ben ustune çıkıyorum ayaklarimla o pisligi cekemem falan gibi seyler demisti düşün yani.
Ki ben de ozellikle avmlerde lavaboya girince ki klozet olunca hemen cikiyordum bi bakıyorum klozet kapaklari hep camur. Yani gercekligi test edilmistir. Yoksa klozet kapagi neden camur olsun iyy.

bence konu sahıbı hasta bezı alsın :KK70:
gırsın wc ye hasta bezını gıysın yapsın atsın :KK70:
ne klozet ne alaturka yasasın hasta bezı :KK70:

Valla ben de burda duydum şok olmustum. Hicbir seye sasirmiyorum artik. Hatta o kisi sey demisti bi yere degdirmeden yapamiyo musunuz falan. Ben ustune çıkıyorum ayaklarimla o pisligi cekemem falan gibi seyler demisti düşün yani.
Ki ben de ozellikle avmlerde lavaboya girince ki klozet olunca hemen cikiyordum bi bakıyorum klozet kapaklari hep camur. Yani gercekligi test edilmistir. Yoksa klozet kapagi neden camur olsun iyy.
ama bu çok büyük vebal :KK57:

belkıde o camur gıbı gorunen sey :KK57:
ıyy

Yogun klozet kullanmak zorunda kaldigim iki kez hep mikrop kaptigim icin hakli buldugum bir tepki. Maalesef ben disarda klozet kullaniyorsam teni degdirmemeye calisiyorum mecburum cok cabuk nedense akinti basliyor yesil koyu renkte ve ancak antibiyotikle geciyor.

Back