- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
klozette oturma yerine konulan kağıttan aldım ben de nereye gitsem o var yanımda. ama daha kullanmak nasip olmadı. mümkün olduğunca girmiyorum dışardaki wclere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol peçete kullanan arkadaşlar o bol peçeteleri klozete atınca sifonla hepsi gitmiyor ve arkalarından girenler tıka basa peçete dolu klozet bulup sövüyor, biliyorsunuz değil mi :)
Ama son zamanlarda kendi icadımı buldum. İkisini de kullanmadan tertemiz şekilde hallediyorum. Açık açık yazmayayım ayıp olmasın. Sonuç olarak daha rahatım. Fakat yine de Tuvaletlerin kapısından bile girmek istemediğim için dışardayken su bile içmiyorum
Belki o icat birilerinin isine yarar sevaptir. Surada biz bizeyiz
Aramızda yabancı yok söyleyin de belki ben de yapayım o manyaklığıkimsenin benim kadar manyak olduğunu sanmam. Utanırım ama yaa
neeeeyyyy ben şok ben ıptalIyyy yarama tuz bastin. Ben de biktim. Mecbur kosa kosa camiye gidiyorum.
Ya bi de kadinlar ben memnunum diyor ama megersem cogu klozetin kapagina ayaklariyla basip oyle tuvaletlerini yapiyorlarmis onu da burda okumustum kac kisiden bir daha asla girmem dedim zaten.
Bi de aids i var, mantari var, pisligi var. Asiri igreniyorum. Bizim isletmemiz var ve tuvaletler alaturka bi tane klozet var sadece..
neeeeyyyy ben şok ben ıptal
ya klozete ayaklarıyla basıp oturabılene odul verıcem cıdden
bıkere kapagı kırılır kı
ayrıca ıcıne dusersın
kus mu kı o nasıl konuyor kenara
ama bu çok büyük vebalValla ben de burda duydum şok olmustum. Hicbir seye sasirmiyorum artik. Hatta o kisi sey demisti bi yere degdirmeden yapamiyo musunuz falan. Ben ustune çıkıyorum ayaklarimla o pisligi cekemem falan gibi seyler demisti düşün yani.
Ki ben de ozellikle avmlerde lavaboya girince ki klozet olunca hemen cikiyordum bi bakıyorum klozet kapaklari hep camur. Yani gercekligi test edilmistir. Yoksa klozet kapagi neden camur olsun iyy.
belkıde o camur gıbı gorunen seyValla ben de burda duydum şok olmustum. Hicbir seye sasirmiyorum artik. Hatta o kisi sey demisti bi yere degdirmeden yapamiyo musunuz falan. Ben ustune çıkıyorum ayaklarimla o pisligi cekemem falan gibi seyler demisti düşün yani.
Ki ben de ozellikle avmlerde lavaboya girince ki klozet olunca hemen cikiyordum bi bakıyorum klozet kapaklari hep camur. Yani gercekligi test edilmistir. Yoksa klozet kapagi neden camur olsun iyy.