- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
-
Dışardaysam eğer zorlansamda alaturka tercih ediyorum canım. Tercih meselesi tabi ki herkes nasıl rahat ediyorsa :)Merak ettim de hamileyken alaturka nasil kullaniyorsunuz?
Bir de alaturka tuvaletlerde farketmediginiz o kadar cok sicrama oluyor ki. Klozetlerde oturacagim yere naylon bile yoksa pecete dosuyorum hic bir yere temas etmeden isim bitmis oluyor. Buyuk yaparken de sicramasin diye bir kac parca pecete atiyorum yine sikinti olmuyor. Alaturkalarda pantolon giymissem pacalarini sivasam da coraplarima falan geliyor hissi beni mahvediyor. Ayrica baskalarinin pisledigi yere ayakkabimin degmesi bile sinir bozucu.
Sende mi peçete atanlardansınMerak ettim de hamileyken alaturka nasil kullaniyorsunuz?
Bir de alaturka tuvaletlerde farketmediginiz o kadar cok sicrama oluyor ki. Klozetlerde oturacagim yere naylon bile yoksa pecete dosuyorum hic bir yere temas etmeden isim bitmis oluyor. Buyuk yaparken de sicramasin diye bir kac parca pecete atiyorum yine sikinti olmuyor. Alaturkalarda pantolon giymissem pacalarini sivasam da coraplarima falan geliyor hissi beni mahvediyor. Ayrica baskalarinin pisledigi yere ayakkabimin degmesi bile sinir bozucu.
Bende yeni öğrendim canım bakayım hemenSon birkaç yıllık bir şey bu aslında, Türkiye'ye anca geldi.. Ben de bu sıra ona taktım, mutlaka alıp atacağım çantama bir kaç tane, çünkü ben de dışarıda değmeden oturmadan yapmaya çalışanlardanım ve çok sık tuvaletim gelir. Dışarıda alaturkaya da hiç rahat giremem, bir arkadaş demiş, direk idrarla temas oluyor diye... Sonra o ayakkabıyı eve sokuyoruz, hiç giremem
Neyse bu aparat karton gibi bir malzemeden çıktı önce, şimdi plastikleri de var ama sonuçta tekrar kullanılacak bir şey olmadığından kartonu temin etmek daha doğru sanırım.
Ayy geçmiş olsun canım. O nasıl bir hemşire ya huHerkesin kıçını aynı taşa oturtması düşüncesi benide germiyor değil. Eskiden alaturka tuvaletler arasında bir bilemedin iki tane alafranga olurdu şimdi tam tersi oldu.. Hele avm tarzı yerlerde de alternatif olmalı, bi yandan klozet hastalara ,yeni ameliyat geçirmiş olanlara, yeni doğum yapmış olanlar için çok güzel bir icat . Doğumdan sonra saf gibi alaturka tuvalet kullanıp dikişleri yırtılan ve tekrardan diktiren biri olarak yazıyorum. Ve buradan, bana alaturka tuvalet kullan diyen hemşireyede selamlarımı iletiyorum . -.-
Şuan biraz bakındım nette kartonuna rastlayamadım, stok olan yer bulamadım, plastiği 12ye de var 30a da, sabunla yıkanabilir diyor ama o içime sinmedi hiçBende yeni öğrendim canım bakayım hemen
Dışardaysam eğer zorlansamda alaturka tercih ediyorum canım. Tercih meselesi tabi ki herkes nasıl rahat ediyorsa :)
Sende mi peçete atanlardansınben o iğrençliği yaşamamak için deliği resmen tuvalet kağıdına boğuyorum ne b.ktan muhabbet oldu ya
Ayyy çok iğrenç o ne öyle kapısız. Ben hepsi alaturka olsun demiyorum ki canım seçenek olsun diyorum.5-6 Yıl önce Çin'de yaşasa idin şimdi intihar etmiştin ; neden ? Çünkü orada umumi tuvaletler 10-15 kişilik ve kapısız , herkez birbirini görerek ALATURKA wc'lere ihtiyaçlarını gideriyorlardı. Şimdi Çin mi olalım sence?
Wc'ye girdiğinde klozetin kapağına havlu kağıdı yada tuvalet kağıdıyla kapla yada wc kapak örtüsü marketlerde satılıyor genellikle onlardan al.
Ya nasıl sinir oldum tabi daha hastanedeyim yeni doğum yaptım tecrübe yok kafa yerinde değil .. Alaturka daha hijyenik dikişlerin mikrop kapmaz alaturka kullan demişti, dikişlerim patladıktan sonra aklım başıma geldi yahu senin evindeki klozet avm klozeti mi arkadaş bi tek sen kullanıyorsun dedim kendi kendime ama iş işten geçti tabiAyy geçmiş olsun canım. O nasıl bir hemşire ya hu
KesinlikleRahat etmek degil, suan anatomik olarak alaturka mumkun degil, tam oturamadan bile bacaklarim karnimi sikistiriyor. Dusunuyorum da nasil olabilir.
Ise yariyor ama
Merak ettim de hamileyken alaturka nasil kullaniyorsunuz?
Son birkaç yıllık bir şey bu aslında, Türkiye'ye anca geldi.. Ben de bu sıra ona taktım, mutlaka alıp atacağım çantama bir kaç tane, çünkü ben de dışarıda değmeden oturmadan yapmaya çalışanlardanım ve çok sık tuvaletim gelir. Dışarıda alaturkaya da hiç rahat giremem, bir arkadaş demiş, direk idrarla temas oluyor diye... Sonra o ayakkabıyı eve sokuyoruz, hiç giremem
Neyse bu aparat karton gibi bir malzemeden çıktı önce, şimdi plastikleri de var ama sonuçta tekrar kullanılacak bir şey olmadığından kartonu temin etmek daha doğru sanırım.
Ayyyyyyyo neyse de unisex tuvalet olan yerlerde kafayı yiyorum.
marjinal olacağız diye pislikten geberecekler.
elin adamının girdiği tuvalete girmek zorunda mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?