İşletmelerde Klozetten Nefret Ediyorum

Herkesin kıçını aynı taşa oturtması düşüncesi benide germiyor değil. Eskiden alaturka tuvaletler arasında bir bilemedin iki tane alafranga olurdu şimdi tam tersi oldu.. Hele avm tarzı yerlerde de alternatif olmalı, bi yandan klozet hastalara ,yeni ameliyat geçirmiş olanlara, yeni doğum yapmış olanlar için çok güzel bir icat . Doğumdan sonra saf gibi alaturka tuvalet kullanıp dikişleri yırtılan ve tekrardan diktiren biri olarak yazıyorum. Ve buradan, bana alaturka tuvalet kullan diyen hemşireyede selamlarımı iletiyorum . -.-

Dışardaysam eğer zorlansamda alaturka tercih ediyorum canım. Tercih meselesi tabi ki herkes nasıl rahat ediyorsa :)

Sende mi peçete atanlardansın ben o iğrençliği yaşamamak için deliği resmen tuvalet kağıdına boğuyorum ne b.ktan muhabbet oldu ya

Bende yeni öğrendim canım bakayım hemen

Ayy geçmiş olsun canım. O nasıl bir hemşire ya hu

Bende yeni öğrendim canım bakayım hemen
Şuan biraz bakındım nette kartonuna rastlayamadım, stok olan yer bulamadım, plastiği 12ye de var 30a da, sabunla yıkanabilir diyor ama o içime sinmedi hiç Biraz araştıralım, uyguna kullan at karton olanlardan bulan artık link de atsın konuya

Dışardaysam eğer zorlansamda alaturka tercih ediyorum canım. Tercih meselesi tabi ki herkes nasıl rahat ediyorsa :)

Rahat etmek degil, suan anatomik olarak alaturka mumkun degil, tam oturamadan bile bacaklarim karnimi sikistiriyor. Dusunuyorum da nasil olabilir.

Sende mi peçete atanlardansın ben o iğrençliği yaşamamak için deliği resmen tuvalet kağıdına boğuyorum ne b.ktan muhabbet oldu ya

Ise yariyor ama

Ayyy çok iğrenç o ne öyle kapısız. Ben hepsi alaturka olsun demiyorum ki canım seçenek olsun diyorum.

Ayy geçmiş olsun canım. O nasıl bir hemşire ya hu
Ya nasıl sinir oldum tabi daha hastanedeyim yeni doğum yaptım tecrübe yok kafa yerinde değil .. Alaturka daha hijyenik dikişlerin mikrop kapmaz alaturka kullan demişti, dikişlerim patladıktan sonra aklım başıma geldi yahu senin evindeki klozet avm klozeti mi arkadaş bi tek sen kullanıyorsun dedim kendi kendime ama iş işten geçti tabi

Heh şu mesajdan sonra alaturkaya da giremem artık of ya

Ben de peçete döşüyorum genelde, ona da bakarım bi. İş yerimde de klozet hep hiç alaturka yok, sürekli peçete döşe.
Evet unutmuşum o sıçrama olayını, o da ayrı sinir bozucu. Pantolonu katlıyorum bazen ama bazen de buruş buruş oluyor, pantolon olmasa ayakkabı, çorap.. Sonra aklıma susuz kalınca(sanırım böyleydi?) ölümden kurtaran bir madde olduğu geliyor avutuyorum kendimiMecbur kaldım mı bazı şeylere uzun süreli kasmak canımı sıkıyor, çok zorlamıyorum o an önemli değilse, taktım mı da takarım gerilirim çünkü.
Bir de bağırsaklar için alaturka daha rahat oluyor aslında rahatsızlığı olan için, konu sahibi bahsetmiş bilmiyorum aynı şeyi mi düşündük ama biraz yaşıyorum ben de.

(Ne pis muhabbet:))

Son düzenleme:
Evet kızlar, kadınlar için ayakta işeme aparatını buldum

Bakımstore.com da var, bulduğum ürünün adı Magic Mate İdrar Prodüktörü, 3lüsü 11 lira. Meraklıları bakabilir..

Bir de alakasız ama böyle bir ürün sunan bir marka, ürün açıklamasına kadın yazamamış da bayan demiş, gıcık oldum

Son düzenleme:
Iyyy yarama tuz bastin. Ben de biktim. Mecbur kosa kosa camiye gidiyorum.
Ya bi de kadinlar ben memnunum diyor ama megersem cogu klozetin kapagina ayaklariyla basip oyle tuvaletlerini yapiyorlarmis onu da burda okumustum kac kisiden bir daha asla girmem dedim zaten.
Bi de aids i var, mantari var, pisligi var. Asiri igreniyorum. Bizim isletmemiz var ve tuvaletler alaturka bi tane klozet var sadece..

OKB hastasıyım iki tuvaleti de kullanamıyorum. Eğer kullanmak zorunda kaldıysam ayakkabıma kadar yıkayıp bir de kendim yıkanıyorum

Ama son zamanlarda kendi icadımı buldum. İkisini de kullanmadan tertemiz şekilde hallediyorum. Açık açık yazmayayım ayıp olmasın. Sonuç olarak daha rahatım. Fakat yine de Tuvaletlerin kapısından bile girmek istemediğim için dışardayken su bile içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…