• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletmelerde Klozetten Nefret Ediyorum

Herkesin kıçını aynı taşa oturtması düşüncesi benide germiyor değil. Eskiden alaturka tuvaletler arasında bir bilemedin iki tane alafranga olurdu şimdi tam tersi oldu.. Hele avm tarzı yerlerde de alternatif olmalı, bi yandan klozet hastalara ,yeni ameliyat geçirmiş olanlara, yeni doğum yapmış olanlar için çok güzel bir icat . Doğumdan sonra saf gibi alaturka tuvalet kullanıp dikişleri yırtılan ve tekrardan diktiren biri olarak yazıyorum. Ve buradan, bana alaturka tuvalet kullan diyen hemşireyede selamlarımı iletiyorum . -.-

Merak ettim de hamileyken alaturka nasil kullaniyorsunuz?

Bir de alaturka tuvaletlerde farketmediginiz o kadar cok sicrama oluyor ki. Klozetlerde oturacagim yere naylon bile yoksa pecete dosuyorum hic bir yere temas etmeden isim bitmis oluyor. Buyuk yaparken de sicramasin diye bir kac parca pecete atiyorum yine sikinti olmuyor. Alaturkalarda pantolon giymissem pacalarini sivasam da coraplarima falan geliyor hissi beni mahvediyor. Ayrica baskalarinin pisledigi yere ayakkabimin degmesi bile sinir bozucu.
Dışardaysam eğer zorlansamda alaturka tercih ediyorum canım. Tercih meselesi tabi ki herkes nasıl rahat ediyorsa :)

Bir de alaturka tuvaletlerde farketmediginiz o kadar cok sicrama oluyor ki. Klozetlerde oturacagim yere naylon bile yoksa pecete dosuyorum hic bir yere temas etmeden isim bitmis oluyor. Buyuk yaparken de sicramasin diye bir kac parca pecete atiyorum yine sikinti olmuyor. Alaturkalarda pantolon giymissem pacalarini sivasam da coraplarima falan geliyor hissi beni mahvediyor. Ayrica baskalarinin pisledigi yere ayakkabimin degmesi bile sinir bozucu.
Sende mi peçete atanlardansın :D ben o iğrençliği yaşamamak için deliği resmen tuvalet kağıdına boğuyorum :D ne b.ktan muhabbet oldu ya :D

Son birkaç yıllık bir şey bu aslında, Türkiye'ye anca geldi.. Ben de bu sıra ona taktım, mutlaka alıp atacağım çantama bir kaç tane, çünkü ben de dışarıda değmeden oturmadan yapmaya çalışanlardanım ve çok sık tuvaletim gelir. Dışarıda alaturkaya da hiç rahat giremem, bir arkadaş demiş, direk idrarla temas oluyor diye... Sonra o ayakkabıyı eve sokuyoruz, hiç giremem :KK43:

Neyse bu aparat karton gibi bir malzemeden çıktı önce, şimdi plastikleri de var ama sonuçta tekrar kullanılacak bir şey olmadığından kartonu temin etmek daha doğru sanırım.
Bende yeni öğrendim canım bakayım hemen

Herkesin kıçını aynı taşa oturtması düşüncesi benide germiyor değil. Eskiden alaturka tuvaletler arasında bir bilemedin iki tane alafranga olurdu şimdi tam tersi oldu.. Hele avm tarzı yerlerde de alternatif olmalı, bi yandan klozet hastalara ,yeni ameliyat geçirmiş olanlara, yeni doğum yapmış olanlar için çok güzel bir icat . Doğumdan sonra saf gibi alaturka tuvalet kullanıp dikişleri yırtılan ve tekrardan diktiren biri olarak yazıyorum. Ve buradan, bana alaturka tuvalet kullan diyen hemşireyede selamlarımı iletiyorum . -.-
Ayy geçmiş olsun canım. O nasıl bir hemşire ya hu

Bende yeni öğrendim canım bakayım hemen
Şuan biraz bakındım nette kartonuna rastlayamadım, stok olan yer bulamadım, plastiği 12ye de var 30a da, sabunla yıkanabilir diyor ama o içime sinmedi hiç :110: Biraz araştıralım, uyguna kullan at karton olanlardan bulan artık link de atsın konuya :KK66:

Dışardaysam eğer zorlansamda alaturka tercih ediyorum canım. Tercih meselesi tabi ki herkes nasıl rahat ediyorsa :)

Rahat etmek degil, suan anatomik olarak alaturka mumkun degil, tam oturamadan bile bacaklarim karnimi sikistiriyor. Dusunuyorum da nasil olabilir.:KK64:

Sende mi peçete atanlardansın :KK70: ben o iğrençliği yaşamamak için deliği resmen tuvalet kağıdına boğuyorum :KK70: ne b.ktan muhabbet oldu ya :KK70:

Ise yariyor ama :63:

5-6 Yıl önce Çin'de yaşasa idin şimdi intihar etmiştin ; neden ? Çünkü orada umumi tuvaletler 10-15 kişilik ve kapısız , herkez birbirini görerek ALATURKA wc'lere ihtiyaçlarını gideriyorlardı. Şimdi Çin mi olalım sence?
Wc'ye girdiğinde klozetin kapağına havlu kağıdı yada tuvalet kağıdıyla kapla yada wc kapak örtüsü marketlerde satılıyor genellikle onlardan al.
Ayyy çok iğrenç o ne öyle kapısız. Ben hepsi alaturka olsun demiyorum ki canım seçenek olsun diyorum.

Ayy geçmiş olsun canım. O nasıl bir hemşire ya hu
Ya nasıl sinir oldum tabi daha hastanedeyim yeni doğum yaptım tecrübe yok kafa yerinde değil .. Alaturka daha hijyenik dikişlerin mikrop kapmaz alaturka kullan demişti, dikişlerim patladıktan sonra aklım başıma geldi yahu senin evindeki klozet avm klozeti mi arkadaş bi tek sen kullanıyorsun dedim kendi kendime ama iş işten geçti tabi

Heh şu mesajdan sonra alaturkaya da giremem artık of ya :( :(

Son birkaç yıllık bir şey bu aslında, Türkiye'ye anca geldi.. Ben de bu sıra ona taktım, mutlaka alıp atacağım çantama bir kaç tane, çünkü ben de dışarıda değmeden oturmadan yapmaya çalışanlardanım ve çok sık tuvaletim gelir. Dışarıda alaturkaya da hiç rahat giremem, bir arkadaş demiş, direk idrarla temas oluyor diye... Sonra o ayakkabıyı eve sokuyoruz, hiç giremem :KK43:

Neyse bu aparat karton gibi bir malzemeden çıktı önce, şimdi plastikleri de var ama sonuçta tekrar kullanılacak bir şey olmadığından kartonu temin etmek daha doğru sanırım.

Ben de peçete döşüyorum genelde, ona da bakarım bi. İş yerimde de klozet hep hiç alaturka yok, sürekli peçete döşe.
Evet unutmuşum o sıçrama olayını, o da ayrı sinir bozucu. Pantolonu katlıyorum bazen ama bazen de buruş buruş oluyor, pantolon olmasa ayakkabı, çorap.. Sonra aklıma susuz kalınca(sanırım böyleydi?) ölümden kurtaran bir madde olduğu geliyor avutuyorum kendimi:KK53:Mecbur kaldım mı bazı şeylere uzun süreli kasmak canımı sıkıyor, çok zorlamıyorum o an önemli değilse, taktım mı da takarım gerilirim çünkü.
Bir de bağırsaklar için alaturka daha rahat oluyor aslında rahatsızlığı olan için, konu sahibi bahsetmiş bilmiyorum aynı şeyi mi düşündük ama biraz yaşıyorum ben de.

(Ne pis muhabbet:))

Son düzenleme:
Evet kızlar, kadınlar için ayakta işeme aparatını buldum :halay:

Bakımstore.com da var, bulduğum ürünün adı Magic Mate İdrar Prodüktörü, 3lüsü 11 lira. Meraklıları bakabilir..

Bir de alakasız ama böyle bir ürün sunan bir marka, ürün açıklamasına kadın yazamamış da bayan demiş, gıcık oldum :işsiz:

Son düzenleme:
Iyyy yarama tuz bastin. Ben de biktim. Mecbur kosa kosa camiye gidiyorum.
Ya bi de kadinlar ben memnunum diyor ama megersem cogu klozetin kapagina ayaklariyla basip oyle tuvaletlerini yapiyorlarmis onu da burda okumustum kac kisiden bir daha asla girmem dedim zaten.
Bi de aids i var, mantari var, pisligi var. Asiri igreniyorum. Bizim isletmemiz var ve tuvaletler alaturka bi tane klozet var sadece..

OKB hastasıyım iki tuvaleti de kullanamıyorum. Eğer kullanmak zorunda kaldıysam ayakkabıma kadar yıkayıp bir de kendim yıkanıyorum:KK61:

Ama son zamanlarda kendi icadımı buldum. İkisini de kullanmadan tertemiz şekilde hallediyorum. Açık açık yazmayayım ayıp olmasın. Sonuç olarak daha rahatım. Fakat yine de Tuvaletlerin kapısından bile girmek istemediğim için dışardayken su bile içmiyorum:olamaz:

Back