Az önce eşimin maillerine girdim ve başka bir kızla aşk maillerini gördüm. Hepsinin ekran görüntülerini aldım. Yöneticilerine göndereceğim. Sonra eşimi aradım, itiraf etti. Bir aydır bu kızdan epey hoşlanıyormuş, ilişkiyi düzeltme çabaları aklından o kızı atmak içinmiş. Biz haftasonu ayrılınca evi terkeder terketmez kıza açılmış. Kız da istemem yan cebime koy modlarında. Bu iş sonsuza kadar bitti. Bana dedi ki " Artık seni sevmiyorum, o kızdan çok hoşlanıyorum." Zaten kıza da mailde "Boşandıktan sonra sana verdiğim tüm sözleri tutacağım. Beni bekle ve yanımda ol, seni çok istiyorum." yazmış. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Herşey bitti...
Şu an sadece desteğinize ihtiyacım var. Allah'ım bana sabır versin...
Anlamadığım şey bu adam neden mail şifresini değiştirmiyor ya da ısrarla bu işleri mailden hallediyor. Yani sen ona daha önce de yazışmaları yakaladığını söylüyorsun. Böyle bir şey yaparsa tekrar yakalanacağını biliyor. Ya senin bunu görmeni istedi senden tamamen ayrılmak için ya da senin ona olan güvenini tartıyor kendi kafasında. Gerçekten anlam veremiyorum ben.
Az önce eşimin maillerine girdim ve başka bir kızla aşk maillerini gördüm. Hepsinin ekran görüntülerini aldım. Yöneticilerine göndereceğim. Sonra eşimi aradım, itiraf etti. Bir aydır bu kızdan epey hoşlanıyormuş, ilişkiyi düzeltme çabaları aklından o kızı atmak içinmiş. Biz haftasonu ayrılınca evi terkeder terketmez kıza açılmış. Kız da istemem yan cebime koy modlarında. Bu iş sonsuza kadar bitti. Bana dedi ki " Artık seni sevmiyorum, o kızdan çok hoşlanıyorum." Zaten kıza da mailde "Boşandıktan sonra sana verdiğim tüm sözleri tutacağım. Beni bekle ve yanımda ol, seni çok istiyorum." yazmış. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Herşey bitti...
Teşekkür ederim canım. Ben de senin için dua edeceğim. İnşallah herşey düzelir sizin evliliğinizde. Biten evlilik kadar zor bir yıkım yok belki de hayatta. Ama güçlü olmak gerek.
Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum, eşimle konuştum, içimden geçenleri ifade ettim. Ama o ayrılmaya kararlı gözükürken de (ve bu 3.ayrılığımız) artık daha fazla karşısında ezilmek istemiyorum. Gurur değil bu başka bir his, belki yorgunluk var artık içimde. Böyle bir mektup yazarım belki, ama işe yarar mı bilmem. Böyle elim kolum bağlı beklemek, elimden bir şey gelmemesi de ağırıma gidiyor ama. Başlıkta yazdığım gibi gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık. Kim daha hatalı bunu da düşünmüyorum. Sadece artık düzelsin, mutlu olalım istiyorum ama başaramıyoruz, buna yanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?