İşin içinden çıkamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?

senden biseyler mi bekliyor acaba? belki ayrilmak istemiyodur? gelsin kalsin. belki barisirsini))) ins barisirsiniz)))

Ayrılıkların olmasından yana degılım.
Ama hayal43 bır kac yorum otede oyle guzel ıfade etmıs kı, esının olası dusuncelerını.
Bence guclu kadın olma zamanı geldı.

Madem ayrılık ıstıyor, evınde kalmasına ızın verme.
Sert oyna.

Ona 'hem hatalısın, hemde benı mı cezalandırıyorsun' mesajını ver.

Evet bir yerde ona istediğini vermiş oldum, farkındayım :2: Hayal43'ün yorumları o kadar doğru ki, katılmamak elde değil. Eşim duygu sömürüsü yapmak istedi, yoksa "sana ne, nerede kalırsam kalayım" filan derdi. Ama ben de üzüldüm ve bir adım atmak istedim. Sonuçta ona evden git diyen hatta sinirlenip kendime hakim olamayıp "defol gelme artık, seni istemiyorum" diyen bendim. Gurur yapıyor, ikimiz de hatalarımızın farkındayız ama kimsenin bir adım atası yok. Ayrılık istediğine filan da inanmıyorum aslında onun. Sadece kendince beni üzüp ders vermeye çalışıyor. Çekip gitmesi filan afra tafra gibi geliyor bana. Ama bu oyunun sonu boşanmayla da bitebilir. Bu çok ciddi bir konu yani afra tafrayla gururla gidip sonunda oldu bittiye gelip "Aaa biz boşandık" durumuna da gelebilir işin sonu. Ben ona ayrılmayalım demedim ki, aksine mesajda "Bitecekse bir an önce daha fazla yıpranmadan bitirelim, dava açalım. Ama haftasonuna kadar ailenle konuşmayacaksan ve kalacak yerin yoksa gel kal, birbirimizi görmemize de gerek yok, sonuçta burası benim olduğu kadar senin de evin" yazdım. Zaten cevap vermedi mesaja.

Son düzenleme:
Mataharı; ofke ıle alınan kararlar hıc saglıklı olmuyor, ınan bana.
Bende vaktınde ayrılmaya kalktım esımden.
Bır ıkı saatlık bır surectı bu.
Sakınlestıgımde, vazgectıgımı soylemek ıstıyordum.
Ama gururumdan dıyemedım.
Canım yanıyordu o dakıkalarda.
Esım karsımda oturuyordu ve ben 'artık ona dokunamayacak mıyım?' dıye dusunup,
ıcten ıce kahredıyordum kendımı.
Esımde ofkesınden, gururundan 'bız ne yapıyoruz?' dıyemedı.
Ta kı, annesı benı zorla (guya zorla, aslında bayıla bayıla) ıkna edene kadar.
Esım kucucuk bır adım attı, bende guya ısteksız gıbı adımına karsılık verdım.
Ve ofke ıle aldıgımız karar boylece bıze cok sey ogrettı.

Evet, sen bır hata yapmıssın.
Ama buyuk hata esınde.
Fakat sunu asla unutma;
mısılleme yaparak, hataları sureklı anımsatarak evlılıgıne katkıda bulunamazsın.

Bence, bır mektup yaz esıne.
Butun dusuncelerını, yumusatarak ıfade et.
Ayrılmayı ıstemedıgını fakat, ıstıyorsa bunu kabul edebılecegını de yaz.
Mektubunda ne yalvar ne da gemılerı yak.
Sade, ıcten, sevgı dolu ama bıraz da kırgın ıfadelerın olsun.
Olsun kı senın tepkını anlayabılsın.

Bılmıyorum, ayrılır mısınız?
Ayrılmazsanız, sonranız ne olur.

Fakat sunu yap en azından, dene!
Denersen uzerıne dusenı yaptıgın ıcın gonlun ferah olur.
Denemezsen, hep keskelerın.

Dılerım hakkınızda hayırlısı olur.

Böyle bir mektup yazsam mı? Kararsız kaldım şimdi...

Canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Kİmse seni ve ilişkini senden daha iyi bilemez.

Ben hep başkaları için yaşadım evliliğimi.
Yeri geldi annemler yeri geldi onun ailesi yüzünden sarsıldık durduk.
Her seferinde sevgiyle sarıldık, sevgimizden güç aldık.
Ama bak 1 ay önce pes ettik, ayrı yaşamaya karar verdik.
Her ikimiz de acı çekiyoruz.

Ben özellikle evlliklerde (başka bir kadın, kumar, aldatma, alkolizm, şiddet gibi unsurlar olmadıkça) gurur olmaması gerektiğine inananlardanım. Hatalar insanlara mahsustur. Hatalardan ders almasını bilirse hata yapan affetmek de en büyük erdemdir.

Kin ve gurur evliliği içten içe yok eder.
Saygı-sevgi-güven kolay kazanılan şeyler değil.
Değerini bilmek gerekir.

Dualarım seninle canım...

Teşekkür ederim canım. Ben de senin için dua edeceğim. İnşallah herşey düzelir sizin evliliğinizde. Biten evlilik kadar zor bir yıkım yok belki de hayatta. Ama güçlü olmak gerek.

Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum, eşimle konuştum, içimden geçenleri ifade ettim. Ama o ayrılmaya kararlı gözükürken de (ve bu 3.ayrılığımız) artık daha fazla karşısında ezilmek istemiyorum. Gurur değil bu başka bir his, belki yorgunluk var artık içimde. Böyle bir mektup yazarım belki, ama işe yarar mı bilmem. Böyle elim kolum bağlı beklemek, elimden bir şey gelmemesi de ağırıma gidiyor ama. Başlıkta yazdığım gibi gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık. Kim daha hatalı bunu da düşünmüyorum. Sadece artık düzelsin, mutlu olalım istiyorum ama başaramıyoruz, buna yanıyorum...

cok uzuluyorum durumuna. bizde sorunlar yasiyoruz. bazen sanki bizde bosanacakmisiz gibi geliyor o an cok kotu hissediorum kendimi((( ins boyle bisey gelmez basima. Allah yardimcin olsun. ins barisirsiniz.

Sizin evliliğinizdeki sorun uzlaşmayı sağlayıp sizi dinleyecek biri olsa 2 seansta çözülür , neden bunca sıkıntıya giriyorsunuz?
Tut elinden kocanın gidin danışmana.
Yazık ya bu kadar severken , aileleriniz ilişkinize zarar vermiyorken , maddi sorununuz yokken paylaşılamayan nedir?

canım mesajına yanıt gelmedimi daha?

İnanılır gibi değil ama hayır... Eşim gece çalışıyor bu arada, 2'de çıkıyor işten ama geleceğini sanmıyorum ayrıca gelecek bile olsa insan bir haber verir. Ben akşam 6'da mesaj attım, bir yerde insanlık yaptım, hiçbir şey olmasa en azından gelmiyorum yazar insan, aklım almıyor.

Aptal gibi camın önünde oturdum bekledim. Gelmeyeceğini biliyordum, üstelik mesaja cevap vermeyecek kadar saygısız bir insan olduğunu bile bile. Kendime saygım sıfırlanıyor an be an. Çok çaresiz hissediyorum, nasıl bitecek bu sıkıntı bilmiyorum...

son durum ne canim yaa konunu daha yeni gordum

Akşam telefonda karmaşık konuştu, kalacak yeri olmadığına getirdi. Daha ailesiyle bile konuşmamış. Önceden ayrılmaya kararlı olduğunu söylüyordu ama öyle olsa neden hala eşyalarını toplamadı ya da ailesiyle konuşmadı? Benim de kafamı karıştırdı. Mesaj atıp isterse kalabileceğini söyledim. "Ayrılacak bile olsak burası senin de evin, haftasonu ailenle konuşana kadar gelip kalabilirsin, bu arada dava da açarız." dedim. Cevap bile vermeye tenezzül etmedi.

Çok mutsuz hissediyorum. Uyumaya çalışıyorum ama bir gram uyku tutmuyor.

matahari cim

bence ilk gunun siniriyle ayrilalim dedi ama sonra pisman oldu gibi geldi bana.ama bunu dile getirmeye cekiniyor.tukurdigumu yalamam misali.bence daha arama msj da cekme.yat uyu.kafan biraz rahat etsin.bu isler telefonda yada msjla olacak seyler degil.kavga etmek bile telefonda olmaz yani.cunku mimikler vs gorunmuyor,eve geldiginde yuzune bak,hosgeldin de.hala seviyorsan gozlerine bak sus hicbirsey deme.hala esinde de birseyler varsa zaten sana sarilacaktir.ama mutlaka uyumalisin.dinc gorunmen lazim.

hadi bakalim sana dua edecegim.hakkinda hayirlisi olsun.daha msj fln atma.bosanma lafini da anma.en fazla atacagin msj

seni merak ettim olsun.

Ben de bunu düşünüyorum, bilmiyorum belki de kendimi teselli etmek için. Ama onun da kararsızlığa düştüğünü fakat geri adım atamadığını düşünüyorum. Ama sonuçta pazar gecesi eve geldiğinde konuştum onunla, sarıldık, hatta ağladı yani geri adım atması için bir fırsat verdim ona.

Neden mesaj atmamış olabilir peki? Tamam gelip kalırım ya da hayır gelmeyeceğim yazmak çok mu zor? Bunu düşünüyorum ve cevabı bulamıyorum. Beni cezalandırmak şu an olduğu gibi strese sokmak için mi? Umursamadığı hiç değer vermediği için mi? Ya da o da aslında ne yapacağını bilmediği, kararsız olduğu için mi?

En iyisi biraz serinkanlı olmaya çalışmak galiba. Ben de tavsiyenize uyup dinlenmeye çalışacağım. Uykusuzluk da insana kendini iyice çaresiz hissettiriyor. Daha güçlü olmam gerek, sonuçta her iki tarafın da hataları var, ama hep üzülen ben oluyorum eşimin duyarsızlığı yüzünden. Bu kadarını haketmiyor. Yorum yazan herkese teşekkürler. Umarım düzelir ya da düzelmese bile en azından kendimi daha iyi hissedebilirim. Zamana bırakmaktan başka çözüm yok gibi. Ama sizin desteğiniz olmasa zor dayanırdım aylardır bunca strese, çok teşekkür ederim arkadaşlar

sen gelip kalabilirsin dedin ya,

ondan cvp vermemistir.cunku oyle demeni beklemiyordu.neyse cnm hadi yat dinlen sen lutfen kendini dahada yiprtatma.zaman sadece biraz zaman....hadi allaha emanet ol cnmm

dualarımız sizinle....hersey düzelir inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…