- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi yenikaynana
Teyze kusura bakma da ben 9 ay karnımda taşıycam, her tür eziyeti çekicem, canımdan can gidecek doğuracam sonra da kalkacak bana kaynanam diyecek ki benim ismimi koyun, isterse zemzemle yıkanmış olsun bana saygı duymadığı için asla bir daha sevgi saygı duymam.
Siz kendi hakkınızı evlatlarınızda kaybettiniz. Bi zahmet herkes kendi çocuğuna kendi belirlediği ismi koysun. Ay bi de nasıl bi ego ya ! İsminizi sevmiyorsunuz ama koyduruyorsunuz? Neden?
Lütfen şu düşüncelerden çıkın, sinir oldum.
Sizin isminizin konulmasi olmaz ama 'biz su ismi dusunduk sizce nasil' veya 'begendiginiz isimler varmi, aklimizda olsun' gibi danisilabilirdi o konuda haklisiniz.Bir de nacizane tavsiyem,kendinizden bu kadar taviz vermeyin. Yemeklerini neden siz yapiyorsunuz ki? Yarin bir gun cocuklari da olunca beklenti kat kat artacak.Belki siz yorgun duseceksiniz belki hayatinizi yasamak hakli olarak keyif surmek isteyeceksiniz.Suanki duzenden birkac sene sonra vazgecince suclu duruma dusersiniz. Ya da baska bir ornek,aranizda bir kirilma darilma olur veya dunurunuz daha deger gorur; sizin fedakarliklariniz da 'yapmasaydin' olur. Yavas yavas azaltin ve sifira yakin olun bence,herseyin fazlasi zarar
Aynen cocuk yok ortada :)Cocuk yok ya ortada ondandir:))
Ayni seyi demisiz aslinda ama son mesajinda konu sahibi asla boyle bir sey istemem diyince istemeyecegi seyi icinde de buyutmesin diye dedim :)
Demek ismi konması isteyen bir kaynana böyle düşünüyormuş..
Bebek sahibi olacak çiftlerden biri oğlunuz olabilir ama ne münasebet sizin isminizi koysunlar ki?
Sizin gururunuz okşanacak diye sevdiği öteki isimlerden mi vazgeçecek kadın?
Çok saçma düşünüyorsunuz..
İnsanları rahat bırakın da bu heyecanı diledikleri gibi yaşasınlar..
İyilikleri adınızı koysunlar diye mi yaptınız? Ne alaka yahu. Bırakın istedikleri ismi koysunlar.
hayatı kaynanalıktan ibaret görüyorsunuz herhalde. nick çok saçma olmuş.
zaten kızınızdan ayırmasanız kaynana olarak görmezsiniz kendinizi bu da ayrı.
gelgelelim kimse kimsenin adını koymak zorunda değil. 9 ay karnında taşıyacak kaynana adı koyacak hiç mantıklı duruyor mu??
belki küçüklüğünden beri hayal ettiği bir isim vardı kimbilir??
ya karşılıksız yapın ya da yapmayın
e hayalini ya oglum istemezse ben benim adım konacak demedim demiyorum sadece bu kadar samimi iken benle konuşmamış olması üzdü sadece
Neye evet?