isim mevzusu

Ya kusura bakmayın hanımefendi ama neden sürekli yaptığınız iyilikleri tek tek belirtiyorsunuz. Tabikide seveceksiniz gelininizi. Öyle bir diyorsunuz ki sanki normal olan değilde anormal olan sevmek gibi. Sevmek, yemeklerini yapmak demek çocuklarının adını sizin adınız koyacağınız anlamına gelmez ki.

Bence etrafınızdaki insanların gazına gelmeyin. İsim mevzularını bu kadar kafaya takmayın. Bu arada gelininiz annesinden göremediği ilgi alakayı sizden görmüş. Bu çok güzel ve bu yüzden bunu kullanmayın. Karşılıksız olan sevgi her zaman en temizidir. Bırakın istedikleri ismi koysunlar.

Eğer sizin bu kadar ilginize gidip kendi annesinin adını koyarsa o zaman bozulmakta haklısınız derdim..

Samimiyet ile isim koyma ne alaka? Bir isim ne kadar önemli biliyormusunuz? Bir cocugun karakterini, hayatini etkiler. Keza o cocugun annesinide etkiler. Sonucta secemedigi bir isim ile cocuga hitap etmek o anne icinde bir travmadir.

Komsular elbette konusacaklardir. Siz her komsunun dediklerine böyle kulak asarmisiniz? Kendiniz ile cok dürüst olun, kaynaniz iyi olsa bile, onun ismini koymak istermiydiniz kiziniza?

Yada söyle sorayim, kizinizin kayinvalidesi sizin gibi, isminin bebege konulmasini istese, siz ne düsünürdüz? Kizinizin kendi bebegine, kendisi isim secmesini istemezmiydiniz?

ben çok isme takılmam ne isterse onu koysunlar

Demek ki dort dörtlük kaynana diye bir sey yok.
Her sey yolunda olsa bile bu sefer de boyle uyduruk bir konudan huzursuzluk çıkarıyor.
Şimdi cikarmiyor olsa bile bu konu eninde sonunda açılacak belli ki

bizde gelin olduk galiba öyle yerden yere vursada kendi annen başka bana görede ben öyle olmak istemedim

Bende kaynanami seviyorum bende samimiyim ama ismini koyacak kadar degil.Sevgiye samimiyete bagli degil .Guncel isimler varken neden kucuk xxx lere magruz kalalim ?

zaten oglumun ne hakkı ki isim degil mi bıraksın annesi koysun çok bencilce buda ama

Ohoo siz baya sarmışsınız bu kaynanalık işine..
Oğlunuzun ilgilenmediğini ne biliyorsunuz?
Siz gelin odaklı yazdınız diye "kadın" dedim. Yoksa tabi ki çiftler ORTAK karar verir.
Siz oğlunuz eşine baskı yapsın istiyorsunuz yani öyle mi?
Çok sinsisiniz çook.. Yazık gelin sizi ne kadar iyi bellemiş..

Ben de isim konusunda hep liste yapar eşime gösterirdim. Kabul edin kadınlar daha çok ilgili ve meraklıdır. Kalkıp da eşimin beğenmediği ismi koymadım..
Siz az bir geride durmaya devam edin. Haddinize değil çünkü..

içimi okudun:)
benim kaynanam da öle derdi üst baş giydirirken ben müsade etmedim ben yapayım anne dediğimde hemen alındı.
oğluna diyo bana iş yaptırmıyo diye.
kızdi ne var bunda kendi yapsin diyince bende yarida birakip gittim yemek hazirlanmaya.
ben yapayım sen yorulma kızım der de der. içlerine gelince yapıyor.:)

İsim mevzusuna hic karışmayın kim ne isterse onu koysun benim kayinpeder verdi oğluma isim keşke karşı ciksaydim oğlum ismini beğenmiyor yedi bitirdi beni niye koydurdun diye

Aranızda azda olsa bi kırgınlık olsa yaptığınız iyilikler yemekler içinizde o kadar büyür ki keşke hic bişey yapmasaydiniz bu kadar değer vermeyin
Sonra çok çok pişman olursunuz evlenmiş barklanmis herşeyi ikisi yapabilir fazla iyimser yiyecekleri yemeğe karışır olmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…