-
- Konu Sahibi yenikaynana
Gelinin kac aylik hamile
ben görmediğimi gelinim görsün istedim komşum demese aklımdan geçmez zaten adım konulsun mantıgında degilim ama anlatmak istediğim benle aramızda oyle bir samimiyet vardı acaba adımı koymak düşer diye mi benle o konulara girmiyor bende koymadım kayın validemin adını ona bakarsan
Samimiyet ile isim koyma ne alaka? Bir isim ne kadar önemli biliyormusunuz? Bir cocugun karakterini, hayatini etkiler. Keza o cocugun annesinide etkiler. Sonucta secemedigi bir isim ile cocuga hitap etmek o anne icinde bir travmadir.
Komsular elbette konusacaklardir. Siz her komsunun dediklerine böyle kulak asarmisiniz? Kendiniz ile cok dürüst olun, kaynaniz iyi olsa bile, onun ismini koymak istermiydiniz kiziniza?
Yada söyle sorayim, kizinizin kayinvalidesi sizin gibi, isminin bebege konulmasini istese, siz ne düsünürdüz? Kizinizin kendi bebegine, kendisi isim secmesini istemezmiydiniz?
Mart 2018 birisine yazdigin mesajda bes aylik evli oldugunu yazmissin oglunun burdada iki yillik evli 8 aylik hamile dedin simdi de nasil oluyor.bosuna yazmayin arkadaslar.8 aylık oldu
Demek ki dort dörtlük kaynana diye bir sey yok.
Her sey yolunda olsa bile bu sefer de boyle uyduruk bir konudan huzursuzluk çıkarıyor.
Şimdi cikarmiyor olsa bile bu konu eninde sonunda açılacak belli ki
Mart 2018 birisine yazdigin mesajda bes aylik evli oldugunu yazmissin oglunun burdada iki yillik evli 8 aylik hamile dedin simdi de nasil oluyor.bosuna yazmayin arkadaslar.
Mart 2018 birisine yazdigin mesajda bes aylik evli oldugunu yazmissin oglunun burdada iki yillik evli 8 aylik hamile dedin simdi de nasil oluyor.bosuna yazmayin arkadaslar.
Isminiz ne?
ismimi vermek istemiyorum
SupersinMart 2018 birisine yazdigin mesajda bes aylik evli oldugunu yazmissin oglunun burdada iki yillik evli 8 aylik hamile dedin simdi de nasil oluyor.bosuna yazmayin arkadaslar.
zaten oglumun ne hakkı ki isim degil mi bıraksın annesi koysun çok bencilce buda ama
Iki gelin de hamile mi?2 oglum olabilir mi acaba biri yanımda biri şehir dışında olabilir mi
herkes beni kötü bildi
içimi okudun:)Yemek yapabilen evini temizleyebilen maaşından kendine harçlık çıkarabilenler evlensin zaten.
Haftalık yemeği yaparsanız harçlık verirseniz ne anlamı kalacak onların evliliğinin? Mümkün olsa çocuğu da ver kızım ben taşıyayım sen yorulma diyeceksiniz.