- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- Konu Sahibi yenikaynana
ama kaç yaşında kadınsınız böyle boş boğazlara kulak asmayın.. Böyle böyle aranızı açarlar. Bu kadar kolay etkisinde kalmayın kimsenin..sadece aklıma komşum soktu dün yoksa koymasın ama neden konuşmadık dedim
Bakın size ibret olsun bizim halimiz. Eşim çok ısrar etti babasının isminde tamam dedim iki isim koyduk. Ve ben evlendiğim günden beri 1 defa saygısızlık yapmadım hiçbirine. Kaynanam 6 yıl boyunca ne yemek yaptı ne ütü ne temizlik.. Üstelik evlerimiz ayrıydı. Eşimle her tartışmamızda boşa bunu derdi. Ağza alınmıycak öyle çok laf etti ki bana ama her defasında affettim sineye çektim. Tabi bi tek eşimin annesi değil ablası ve babası da aynı terbiyesizlikleri ettiler.
O kırgınlıktan dolayı oğlumu dede ismiyle çağırmaz olmuştum. Ve bundan 1yılı biraz aşkın bi süre önce eşim yokken sadece bu isim mevzusundan üstüme saldırdılar. Ne laflar neler.. Görümcem vurdu bana eşi tutmasa parçalıycaktı beni ben tabi şoktayım..
Onca koşturduğum iyi davrandığım hürmet edip her işlerine koştuğum hastalıklarunda ameliyatlarında baktığım insanlar bana bunu yaptı.. Düşünebiliyo musunuz? Tek sebep batasıca bi isim.. Tabi ben hepsini silip attım. O zamandan beri elimi ayağımı çektim 1 yıla yakın hiç görüşmedik. Şimdi görüşsek de hoşgeldin hoşbuldumdan öte muhabbetimiz yok. Onlar beni kaybetti ve bu yüzden daha da hırslılar bana.. Deydi mi? Tüm ilişkinin içine ettiler. İnsan bi yere kadar alttan alıyor.. O yüzden uyanık olun böyle basit bile denmiycek mevzulardan içinizin soğumasına aranızın bozulmasına izin vermeyin..