İşi Bitince Enayi Yerine Koyan Arkadaş

Kınama gelmemesini

• mesaj atayım

OY: 19 35,2%
  • mail atayım

OY: 19 35,2%
  • yüzyüze söyleyeyim

OY: 16 29,6%

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .
Bir insanın iyi niyeti ne kadar suistimal edilebilir sorusunun cevabı gibi olmuş. Kendinin size yaptığı gibi mail yoluyla dönüş yapın bence. Bundan sonrada ne kadar zorlanırsa zorlansın size ihtiyacı olursa olsun affedip hayatınıza almayın lütfen. Belli ki sinirlenince gözü dönenlerden. Şimdilik her defasında geçmişinizle vurmaya kalkmış. Allah korusun iftira falan da atar bunun gibiler.

Kötü bir şey değil boşanmak elbette ama dediğim gibi erkek ağırlıklı bir sektörde çalışıyorum kötü niyetli insanlardan korkmuştum, şimdide öyle devam etti gitti
Bulundugumuz toplum dolayisiyle soylememek icin kendinizce hakli neddniniz varmis ogrenilirde lafi acilirsa kimseyi paylasacak kadar kendime yakin hissetmedim dersiniz

Nişanlıniz durumu biliyor madem boşverin gerisini. Beraber görüşleriniz ne olursa. İlişkilerle ilgili bir muhabbet geçerse çok üstüne durmadan laf arasında geçirin boşanmış olduğunuzu eğer daha önce aksini soylemediyseniz. Sonuçta durduk yere kimse ben daha önce boşanmış tim biliyor musunuz demez. Bişey söylememiş olmanız insanları kandırdığınız anlamına gelmez. Ha daha önce tersini soylediyseniz de bişey demeyin. Arkadaşınız bunu söylerse insanlar onu ayıplar. Arkadaşının sırrını ifşa eden olur. Diğer insanlarla da ilişkiniz var herkes sizi tanıyor. İlerde de olacak. Kaybeden arkadaşınız oldu bir daha sizin gibi dost bulamaz bırakın o düşünsün. Sizin ona ihtiyacınız yok ama onun size var. Eşinin doldururusuna gelmiş muhtemelen yapacak bişey yok.

ben size hak veriyorum ben olsam ben de söylemezdim utanmaktan değil bu kötü niyetli erkeklerden kendini korumak
böyle bir kişiyle cidden nasıl bu kadar uzun süre arkadaş kalabildiniz
kızın kafası gelgitli iyice naptığını bilmiyor hale girmiş
geliyorsa gelsin kınaya ses etmeyin bence asıl gelme derseniz çıldırır
sonra da yavaş yavaş çekin kendinizi ondan
işte evde işler çok yoğun gibi şeyler deyip telefn açmamalar vs yapın
çünkü cidden bu kızla olmaz

Hayatıma bir daha asla almayacağım ama iftira atacak kadar çirkinleşir mi

Daha önce evlilik bekarlık konusunda hiç yorum yapmadım. Bunlar çok özel şeyler ve kimseyi kınamamak lazım... hep böyle düşünürüm. Allah kınadığında sınar çünkü.
Eğer ki beni ifşa ederse o zaman söylerim geçmiş gitmiş konu ben önemsemiyorum gibi...

Cizi22 durumu işyerindekilere söyleyip söylememek senin tercihin söyle yapsaydın daha iyi olurdu vs diyemicem. Sonucta bunu duyurmak zorunda değilsin , anlıyorum bi ton dedikoduyla bakışlarla vs uğraşmak istemiyorsun. Sen zaten herhangi bir şeyi saklama gizleme vs bu tarzda bi insan değilsin biliyorum . O yüzden bu mevzuyu kafana hiç takma bence.

Diğer konuya gelirsen yerinde olsam o kıza hiç bisey söylemem gel veya gelme diye. Tepki verme yanı.Kinaya gelirse de görmezden gel . Şimdi sen ona yuzyuze de söylesen mesaj da atsan isi her turlu büyütecek bir tip belliki. Tekrar yüz göz olmaya gerek yok. Senin yaptığın fedakarlıklara karşı nankörlük bu kadar yapabiliyorsa yine yapacaktır. Kadın resmen ergen gibi davranıyor.

Çok şükür aramıyor artık.
Aramaz işi düşene kadar.
Bunca düğün hazırlığım var bir kere sormadı kocasıyla arası düzelince bir şeye ihtiyacın var mı yardımlık bir şey var mı diye...
Kendimi toparlayıp söyleyeceğim gelme diye... ama nasıl

merhaba

Böyle karekteri olan bir insandan kesinlikle uzak dururum.Kiz kardesiniz cok güzel söylemis.Özel hayatinizi kimseye anlatmak zorunda degilsiniz.

Sorunlarla yüzleşemeyen bir tip. Kendi kendine ilaç kullanmaya başlıyordu benim yalvarmam yakarmamla bırakıyordu.
Eşinin onu aldattığı kadın boşandı ama sosyal medya da hem kızı hem annesini hem kardeşini hem kuzenlerini hem de arkadaşlarını takip ediyor.
Onun bu takıntılı halleri korkutuyor beni...
Sosyal medyayı bırakın, özel hackerlara para ödüyor her ay kızın attığı adımı whatsappda online olduğu zamanları görebilmek için...

Bende olsam iş cevremden vs bosandgmı fılan saklardım. Hatun konusundada kesinlikle uzak dur zaten cok cok yalnz kalacak ve cok pısman olacak.. ama uzak dur selam sa slm bu kadar.. ben olsam hatta onu da yapmam ya neyse.. uygun bi dille de gelmemesini rica et emin ol yine bir sürü sey soyler ama yüzsüz gelmesin yoksa motuvasyonun düşer o gün. iyi dayanmıssın kardeşim. Allah mutluluk versin inşallah

Sen sırrı sırrımdır dediğin insan açık ofiste herşeyi bu kadar konuşabiliyorsa,malesef iftirada atar canım. Karakteri çok müsait.
Senden hayli uzak olması en güzeli. Zaten tekrar almam demişsin de.
Dilerim yapmaz...
o şekilde seviyesizliklere hiç gelemem... ailem beni böyle yetiştirmedi
Söylediğim bazı şeyleri çarptıp anlattığını duydum sağda solda... Korkuyorum.
10 kelime söylersin içinden istediğini cımbızla çeker ona takılır.
Bu yaşadıklarının olduğu dönemde söyledim psikoloğa git diye. Ne anlatacağım diyor ama avuçla antidepresanı içiyor...

Allah'ım çok utanıyorum ona dair şeyleri burada da olsa anlattığım için

Yaptım bir cahillik, insan sandım karşımdakini işte...

Insan degil miyiz hepimizin basina geliyor böyle seyler.Birilerine inanmak güvenmek kötü bir sey degil ki.Sadece bundan sonra biraz daha dikkatli olursunuz.Ben isyerinizdeki arkadaslari özel hayatiniz kimseyi ilgilendirmez dedim.Tabi ki kendimize yakin buldugumuz insanlarla paylasiriz bir cok seyi.

Siz rahat olun , kendinizi kötü hissetmesine gerek yok.insanoglu bu deyip gecin.Nisanlinizla size mutluluklar diliyorum.

Âmin, çok teşekkür ederim. Vallahi en çok şu kıskandığımı söylemesi ve insanların içinde rezil rüsva etmesi koydu...

Hala düşünüyorum, o söylediklerini hissettirecek ne yaptım ne söyledim diye.

Anneme kalsa kocasıyla yeniden başlamak istiyor ve beni feda ediyor şu an...

Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için.
Haftaya kınam var bunu dert etmen çok acı...

ama kız normal bir insan değilki
sen bilirsin tabi ama ben suyu bulandırmazdım çünkü tehlikeli bir tip gibi

Eger sagda solda dedikodu iftira vs yaparsa yapmayacak olsan bile ufak yollu bir tehdit edebilirsin hani konusurken derdini doken tek ben degildim unuttun mu diye. Bunu dememin sebebi bu kadin sizi fazla naif goruyor bu tur seyleri yapmayacaginizdan emin. O yuzden bu kadar rahat. Onu biraz sasirtin derim. Cunku boyleleri ancak kendi dilinden anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…