Kötü niyetli olduğunu hiç düşünmek istemedim. Çünkü ben hep iyi olmasını istedim.Kızın kişilik bozukluğu var gibi geldi..Zenginlik içinde fakat pespaye bir hayatın içinde debelenip duruyor.Sevilmeden aldatılarak ,dayak yiyerek hayat geçiriyor.Siz herşeye doymuşsunuz varlığıda görmüşsünüz hiçbirşeye ihtiyacınız yok ,seviyorsunuz seviliyorsunuz.Bence içten içe o sizi kıskanıyor sevilmediği için herşeyi fiyatla ölçüyor.Bak ben ne kadar zenginim diyerek içindeki boşluğu doldurmaya çalışıyor.Böyleleri tehlikeli tiplerdir iftira falanda atarlar.Çamurunu size bulaştırmadan hayatınızdan uzaklaştırsanız iyi olacak.
En iyisi bir mesaj at kınana falanda gelmesin.
Hayatından komple sök at.
Bir daha yorum yapmak mı??? Tövbeler olsun...Benzeri universitede basima geldi.
Oda arkadasimla samimi olduk. Ayni odada kaliyoruz birbirimizin herseyini biliyoruz.
Bunun bir sevgilisi var cocuk hayirsiz sorumsuz asalagin teki. Birgun aglayarak bana geldi dayanamiyorum artik beni cok uzuyor diye. Bende dedim ki ya hu ne mecburiyetin var boyle bir herifi cekiyorsun bas tekmeyi.
Demez olaydim sonra o sevgiliyle baristi benim adimi onu kiskaniyora ve ayirmak istiyora cikardi.
Ben de o zamanlar esimle ailelere anlatalim artik nisan olsun felan diye konusma safasindayim yani ortada kiskanilacak bir durum yok.
Tabi samimiyeti kestim bu olaydan sonra. Sonuc ben evlendim esimle cocuk bunu aldatti ve terketti ama bana gelip aglayacak yuzu yoktu.
Bu olaydan sonra kimseni esiyle arasindaki soruna yorum yapmam gercek hayatta. Sadece anlatirsalar hayirlisi olsun derim. Hatta artik kimseyle bana esini anlatacak kadar samimiyet bile kurmuyorum.
Sizin icin aci bir tecrube olmus.
Mail atin kinanizda istemediginizi hatta onu bir daha gormek istemediginizi eger onu uzecek seyleri insanlara anlatirsa kendinizi savunmak adina sizinde anlatacaklarinizin oldugu soyleyin ve hayatinizdan tamamen cikartin.
Haklısın öyle doğru yorumlamışsın ki...Açıkça boyle seviyesizliklere gelemeyecegini bundan sonra is harici kendisiyle muhatap olmayacağını soyle. İs yerinde laf attığında is dışı meseleleri burada konuşmak istemiyorum de geç. Boşanmayla alakalı konuşmanı istemiyorum dersen hassas noktanın bu oldugunu anlar ve bunun üzerine oynar. Görmezden gel.
Baktın ki ısrarla devam ediyor, cirkefe cirkef olacaksın. Beni ve evliliğimi kıskanıyorsun dedigi an hangi evlilik? Dayak yedigin kocanı mı, aldatıldın halde bitirmediğin evliligi mi kıskanıcam de.
boşanmanla alakalı laf söylediği anda, en azından ben Şerefimle bosandım senin gibi aldatılıp hala rezil evliliğimi sürdürmeye calısmıyorum de.
Boşanmak cooook normal. Seni bi tek burdan vurabilir ama sen onun ne rezilliklerini biliyosun. Tedirgin olması gereken o. Bosver. Evliliğine odaklan
Midesi de kendisi de benden uzak olsun. Onunda basitliğine veriyorum artıkKesinlikle.
Bi KKda istediğimi yazabiliyorum hani ayrıl, boşan gibi yorumlar.
Bi arkadaşımı sevgilisi aldatmaya kalktı bizde yakın bi arkadaşımla tesadüfen buna tanık olduk kıza kanıtladık bizi her yerden engelledi çocukla barıştı.
Tabi biz bunu iyi niyetle, gerçekleri görsün diye yaparken karşımızdakinin midesinin ne kadar geniş olduğunu göremiyoruz ne yazık ki.
O bana asla üzülürüm gibi bir şey demedi, bunlara asla takılacak bir insan değil.Bir şey daha dikkatimi çekti.Eğer şirkette boşandığımı söylerse nişanlım üzülür demişsiniz.Herkesten saklamışsınız.
Yaşandı bitti gitti bilmelerine ne gerek var derseniz anlarımda boşanmış olmanız sanki utanılacak saklanılacak birşeymiş gibi çekiniyorsunuz.
Duyan duysun ne olacak siz alnınızın akıyla evlendiniz alnınızın akıylada boşandınız.Nişanlınızda sizde cahil laf eden olursa ağzının payını verirsiniz olur biter.
Bir daha yorum yapmak mı??? Tövbeler olsun...
Bu pislik çıksın hayatımdan yeter ki onla ilgili hiç bir şeyi istemiyorum...
Dediğiniz gibi çok acı bir tecrübe oldu.
Ama inanın asla ayrıl bile dememiştim. Sadece ayrılırsa ya da devam ederse neler olabileceğini söyledim çünkü ben hem aldatıldım devam ettim olmadı boşandım devam ettim.
İyi niyetle yaklaştım yani.
Bir de hep dua ettim, onla kederlendim onla ağladım. Sokaklar geceler boyu doluyken İstanbul'da kız başıma tek başıma evine gittim aldım geldim sırf insanlar darbe girişimi dönemi sokaklarda üzülmesin korkmasın diye...ah koca kafam... bana neyse... annesi bile sus kimse bilmesin diyor yendiği dayağa...
İyi niyetime üzülüyorum beni kullanmasına hem maddi hem manevi...Iyi niyetinizden kaybetmissiniz.
Bosverin cikartin hayatinizdan olsun bitsin. Uzulmeye bile degmezmism
Onun herhangi bir adımını görene kadar tehdit etmek istemiyorum...Çok yazık ya.Bana hiç güven vermedi başka şeylerinizi de anlatabilir evlenip ayrılmış olmanız gibi.
Bence mesaj atın ne kınama ne düğünüme gelme.Bi daha da ağzından benim hakkımda tel laf çıktığını duyarsam bende sessiz kalmam benim ağzımdan bazı şeyler çıkabilir diye mesela.Tehdit edin yani doğru değil biliyorum ama ondan anlar malesef
Dilerim çok mutlu olursunuz
Parası kocası eşyası saçı makyajı...Kendisini kocasıyla tanımlayan bir kadın. Ne kadar güvenmiyorsa kendine artık.
Her seferinde affeden bir salak olduğu için, düğün stresiyle kavga çıkardığımı söylüyormuş sağda solda.Onca laftan sonra bi de kınanıza gelmeyi mi düşünüyor?pes! o kadar da yüzsüz yani.
Parası kocası eşyası saçı makyajı...
Hep böyle...
Hatta biliyor musunuz ben onun gittiği kuaföre gelin başı için fiyat alır mısın bana demiştim, bana tutup orası çok pahalı herkes benim gibi enayi değil o kuaföre o kadar para verecek kadar sen kendine başka yer bak sadece nikah zaten demişti...
Siz adım bekleyene kadar o birilerine söylerse çok geç olur ama siz bilirsiniz yine tabikiOnun herhangi bir adımını görene kadar tehdit etmek istemiyorum...
Bu onun seviyesine düşmek olur.
Ama onu nasıl uzaklaştırabilirim onu bilmiyorum.
O farkında değil ki ezikliğinin...Eziğin önde gideni acınacak halde ama havasından geçilmiyor
Bunu hiç düşünmemiştim. Bayıldım buna, kesinlikle ofiste rezillik çıkardığın gün bitirdim seni diyeceğim...Kisi kendin den bilir isi o sizi kiskaniyo ve bosandiginizi soyleyemez sizinde susmayacaginizi bilir cesaret edemez hos soylesede kime ne insanlari takmayin herkezin hersey hakkinda bi yorumu var zaten herkez once bi kendine yasantisina bakacak olmus bitmis sey birilerine soylerse size sorulursa umursamaz bi tavirla evet soylemeye gerek duymadim bosandigimi bilseniz nolacak niye sordunuz ki de..kizada mesaj atin kinama gelecegini soylemissin gerek yok ben arkadasligimi ofiste rezillik cikardigin gun noktaladim diye