- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorunlarla yüzleşemeyen bir tip. Kendi kendine ilaç kullanmaya başlıyordu benim yalvarmam yakarmamla bırakıyordu.
Eşinin onu aldattığı kadın boşandı ama sosyal medya da hem kızı hem annesini hem kardeşini hem kuzenlerini hem de arkadaşlarını takip ediyor.
Onun bu takıntılı halleri korkutuyor beni...
Sosyal medyayı bırakın, özel hackerlara para ödüyor her ay kızın attığı adımı whatsappda online olduğu zamanları görebilmek için...
Korkutuyor beni zaten artıkama kız normal bir insan değilki
sen bilirsin tabi ama ben suyu bulandırmazdım çünkü tehlikeli bir tip gibi
Ben o seviyeye düşmekten korkuyorumEger sagda solda dedikodu iftira vs yaparsa yapmayacak olsan bile ufak yollu bir tehdit edebilirsin hani konusurken derdini doken tek ben degildim unuttun mu diye. Bunu dememin sebebi bu kadin sizi fazla naif goruyor bu tur seyleri yapmayacaginizdan emin. O yuzden bu kadar rahat. Onu biraz sasirtin derim. Cunku boyleleri ancak kendi dilinden anlar.
Bunu dersem o çirkef kız saç baş üzerine saldırır...Ben olsam o an ona cevabını verirdim.
Her ne ise, şimdilik tepkisiz kalın eğer sizin hakkınızda ofiste dedikodu yaparsa herkesin ortasında "bak xcim bir daha hakkımda dedikodu yaparsan kocanın yüzünde oluşturduğu morlukları makyajla nasıl kapattığımı ve dahasını köşe yazısı olarak asarım girişe, ayağını denk al." deyin. Evet sert bir cevap ama o bu cevabı çoktan haketmiş.
Çok kararsızım ne yapacağımla ilgili gelme diyeceğim ama nasıl?Bence mail at direkt seni ne kinamda ne nikahimda gormek istemiyorum karsima cikma uzak dur diye
Allah korusun onun gibi davranamam ondan ne farkım kalır...Ben şöyle düşünüyorum, karşındaki insan sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmalısın. Ben öyle yapamam,öyle biri değilim demek işe yaramıyor maalesef. Sen ne kadar olgunca ve mantıklıca davranırsan davran o bunu asla anlamayacak. Senin özel hayatın,sırların hakkında milletin önünde konuşma yapıyorsa aynısını sende yapacaksın. Seni çok yumuşak bulmuş belli ki. Sende onun özel hayatı hakkındaki şeyleri milletin önünde söyle bakayım anlasın nasıl oluyomuş.
Kesinlikle haklı...Hikâyenizi okuyunca annemin bir sözünü hatırladım. "Çok samimiyet, tez ayrılık getirir" derdi.
Şiddet mi gösterir?Bunu dersem o çirkef kız saç baş üzerine saldırır...
şimdi böyleyken
Ona inanırlar, çok naif gözükür çok kibar gözükür ama maskesini çıkarınca altında bir ruh hastası var kimse bilmez.Şiddet mi gösterir?
Kendinizi savunamaz mısınız o an sonra da şikayetçi olursunuz bi gece karakolda kalır aklı başına gelir belki. Bilmiyorum ya ben onca fedakarlığıma nankörlük eden üstüne kalkıp milletin ortasında bağıran kişiye hakkını verirdim içim rahat etmezdi.
Anladım. Yufka yüreklisiniz yarın yine dayak yiyip zırlayarak gelirse lütfen kanmayın olur mu? İyi gibi görünüp yuva yıkmaya bile kalkar öyle tipler.Ona inanırlar, çok naif gözükür çok kibar gözükür ama maskesini çıkarınca altında bir ruh hastası var kimse bilmez.
Aksine kendine saldırıp bana atmasın suçu yeter
Kesinlikle.Benzeri universitede basima geldi.
Oda arkadasimla samimi olduk. Ayni odada kaliyoruz birbirimizin herseyini biliyoruz.
Bunun bir sevgilisi var cocuk hayirsiz sorumsuz asalagin teki. Birgun aglayarak bana geldi dayanamiyorum artik beni cok uzuyor diye. Bende dedim ki ya hu ne mecburiyetin var boyle bir herifi cekiyorsun bas tekmeyi.
Demez olaydim sonra o sevgiliyle baristi benim adimi onu kiskaniyora ve ayirmak istiyora cikardi.
Ben de o zamanlar esimle ailelere anlatalim artik nisan olsun felan diye konusma safasindayim yani ortada kiskanilacak bir durum yok.
Tabi samimiyeti kestim bu olaydan sonra. Sonuc ben evlendim esimle cocuk bunu aldatti ve terketti ama bana gelip aglayacak yuzu yoktu.
Bu olaydan sonra kimseni esiyle arasindaki soruna yorum yapmam gercek hayatta. Sadece anlatirsalar hayirlisi olsun derim. Hatta artik kimseyle bana esini anlatacak kadar samimiyet bile kurmuyorum.
Sizin icin aci bir tecrube olmus.
Mail atin kinanizda istemediginizi hatta onu bir daha gormek istemediginizi eger onu uzecek seyleri insanlara anlatirsa kendinizi savunmak adina sizinde anlatacaklarinizin oldugu soyleyin ve hayatinizdan tamamen cikartin.
Bir daha kanmayacağım çok üzdü beni...Anladım. Yufka yüreklisiniz yarın yine dayak yiyip zırlayarak gelirse lütfen kanmayın olur mu? İyi gibi görünüp yuva yıkmaya bile kalkar öyle tipler.