İşi Bitince Enayi Yerine Koyan Arkadaş

Kınama gelmemesini

• mesaj atayım

OY: 19 35,2%
  • mail atayım

OY: 19 35,2%
  • yüzyüze söyleyeyim

OY: 16 29,6%

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .
bosanmıs olmak suc utanc duyulacak birsey degil. herkes herkesin özel hayatını bilmek zorunda degil. kimse bilmeyebilirr.
ama eger söylerse direk keske sende o şiddet manyagı adamdan bosansydın krndine bir bak piskopata dönüstün deyin .

Ben şöyle düşünüyorum, karşındaki insan sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmalısın. Ben öyle yapamam,öyle biri değilim demek işe yaramıyor maalesef. Sen ne kadar olgunca ve mantıklıca davranırsan davran o bunu asla anlamayacak. Senin özel hayatın,sırların hakkında milletin önünde konuşma yapıyorsa aynısını sende yapacaksın. Seni çok yumuşak bulmuş belli ki. Sende onun özel hayatı hakkındaki şeyleri milletin önünde söyle bakayım anlasın nasıl oluyomuş.

Sorunlarla yüzleşemeyen bir tip. Kendi kendine ilaç kullanmaya başlıyordu benim yalvarmam yakarmamla bırakıyordu.
Eşinin onu aldattığı kadın boşandı ama sosyal medya da hem kızı hem annesini hem kardeşini hem kuzenlerini hem de arkadaşlarını takip ediyor.
Onun bu takıntılı halleri korkutuyor beni...
Sosyal medyayı bırakın, özel hackerlara para ödüyor her ay kızın attığı adımı whatsappda online olduğu zamanları görebilmek için...

Gerçekten sorunlu ... :silah: hiç hiç muhatap olma

Ben olsam o an ona cevabını verirdim.
Her ne ise, şimdilik tepkisiz kalın eğer sizin hakkınızda ofiste dedikodu yaparsa herkesin ortasında "bak xcim bir daha hakkımda dedikodu yaparsan kocanın yüzünde oluşturduğu morlukları makyajla nasıl kapattığımı ve dahasını köşe yazısı olarak asarım girişe, ayağını denk al." deyin. Evet sert bir cevap ama o bu cevabı çoktan haketmiş.

Eger sagda solda dedikodu iftira vs yaparsa yapmayacak olsan bile ufak yollu bir tehdit edebilirsin hani konusurken derdini doken tek ben degildim unuttun mu diye. Bunu dememin sebebi bu kadin sizi fazla naif goruyor bu tur seyleri yapmayacaginizdan emin. O yuzden bu kadar rahat. Onu biraz sasirtin derim. Cunku boyleleri ancak kendi dilinden anlar.
Ben o seviyeye düşmekten korkuyorum :KK43:

Ben olsam o an ona cevabını verirdim.
Her ne ise, şimdilik tepkisiz kalın eğer sizin hakkınızda ofiste dedikodu yaparsa herkesin ortasında "bak xcim bir daha hakkımda dedikodu yaparsan kocanın yüzünde oluşturduğu morlukları makyajla nasıl kapattığımı ve dahasını köşe yazısı olarak asarım girişe, ayağını denk al." deyin. Evet sert bir cevap ama o bu cevabı çoktan haketmiş.
Bunu dersem o çirkef kız saç baş üzerine saldırır...
şimdi böyleyken

Ben şöyle düşünüyorum, karşındaki insan sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmalısın. Ben öyle yapamam,öyle biri değilim demek işe yaramıyor maalesef. Sen ne kadar olgunca ve mantıklıca davranırsan davran o bunu asla anlamayacak. Senin özel hayatın,sırların hakkında milletin önünde konuşma yapıyorsa aynısını sende yapacaksın. Seni çok yumuşak bulmuş belli ki. Sende onun özel hayatı hakkındaki şeyleri milletin önünde söyle bakayım anlasın nasıl oluyomuş.
Allah korusun onun gibi davranamam ondan ne farkım kalır...
Herkes benden nefret edecek de olsa doğru yoldan şaşmak istemiyorum.

Hikâyenizi okuyunca annemin bir sözünü hatırladım. "Çok samimiyet, tez ayrılık getirir" derdi.

Bunu dersem o çirkef kız saç baş üzerine saldırır...
şimdi böyleyken
Şiddet mi gösterir?
Kendinizi savunamaz mısınız o an sonra da şikayetçi olursunuz bi gece karakolda kalır aklı başına gelir belki. Bilmiyorum ya ben onca fedakarlığıma nankörlük eden üstüne kalkıp milletin ortasında bağıran kişiye hakkını verirdim içim rahat etmezdi.

Şiddet mi gösterir?
Kendinizi savunamaz mısınız o an sonra da şikayetçi olursunuz bi gece karakolda kalır aklı başına gelir belki. Bilmiyorum ya ben onca fedakarlığıma nankörlük eden üstüne kalkıp milletin ortasında bağıran kişiye hakkını verirdim içim rahat etmezdi.
Ona inanırlar, çok naif gözükür çok kibar gözükür ama maskesini çıkarınca altında bir ruh hastası var kimse bilmez.
Aksine kendine saldırıp bana atmasın suçu yeter

Ona inanırlar, çok naif gözükür çok kibar gözükür ama maskesini çıkarınca altında bir ruh hastası var kimse bilmez.
Aksine kendine saldırıp bana atmasın suçu yeter
Anladım. Yufka yüreklisiniz yarın yine dayak yiyip zırlayarak gelirse lütfen kanmayın olur mu? İyi gibi görünüp yuva yıkmaya bile kalkar öyle tipler.

Kızın kişilik bozukluğu var gibi geldi..Zenginlik içinde fakat pespaye bir hayatın içinde debelenip duruyor.Sevilmeden aldatılarak ,dayak yiyerek hayat geçiriyor.Siz herşeye doymuşsunuz varlığıda görmüşsünüz hiçbirşeye ihtiyacınız yok ,seviyorsunuz seviliyorsunuz.Bence içten içe o sizi kıskanıyor sevilmediği için herşeyi fiyatla ölçüyor.Bak ben ne kadar zenginim diyerek içindeki boşluğu doldurmaya çalışıyor.Böyleleri tehlikeli tiplerdir iftira falanda atarlar.Çamurunu size bulaştırmadan hayatınızdan uzaklaştırsanız iyi olacak.

En iyisi bir mesaj at kınana falanda gelmesin.

Hayatından komple sök at.

Benzeri universitede basima geldi.

Oda arkadasimla samimi olduk. Ayni odada kaliyoruz birbirimizin herseyini biliyoruz.

Bunun bir sevgilisi var cocuk hayirsiz sorumsuz asalagin teki. Birgun aglayarak bana geldi dayanamiyorum artik beni cok uzuyor diye. Bende dedim ki ya hu ne mecburiyetin var boyle bir herifi cekiyorsun bas tekmeyi.

Demez olaydim sonra o sevgiliyle baristi benim adimi onu kiskaniyora ve ayirmak istiyora cikardi.

Ben de o zamanlar esimle ailelere anlatalim artik nisan olsun felan diye konusma safasindayim yani ortada kiskanilacak bir durum yok.

Tabi samimiyeti kestim bu olaydan sonra. Sonuc ben evlendim esimle cocuk bunu aldatti ve terketti ama bana gelip aglayacak yuzu yoktu.

Bu olaydan sonra kimseni esiyle arasindaki soruna yorum yapmam gercek hayatta. Sadece anlatirsalar hayirlisi olsun derim. Hatta artik kimseyle bana esini anlatacak kadar samimiyet bile kurmuyorum.

Sizin icin aci bir tecrube olmus.

Mail atin kinanizda istemediginizi hatta onu bir daha gormek istemediginizi eger onu uzecek seyleri insanlara anlatirsa kendinizi savunmak adina sizinde anlatacaklarinizin oldugu soyleyin ve hayatinizdan tamamen cikartin.

Açıkça boyle seviyesizliklere gelemeyecegini bundan sonra is harici kendisiyle muhatap olmayacağını soyle. İs yerinde laf attığında is dışı meseleleri burada konuşmak istemiyorum de geç. Boşanmayla alakalı konuşmanı istemiyorum dersen hassas noktanın bu oldugunu anlar ve bunun üzerine oynar. Görmezden gel.

Baktın ki ısrarla devam ediyor, cirkefe cirkef olacaksın. Beni ve evliliğimi kıskanıyorsun dedigi an hangi evlilik? Dayak yedigin kocanı mı, aldatıldın halde bitirmediğin evliligi mi kıskanıcam de.

boşanmanla alakalı laf söylediği anda, en azından ben Şerefimle bosandım senin gibi aldatılıp hala rezil evliliğimi sürdürmeye calısmıyorum de.

Boşanmak cooook normal. Seni bi tek burdan vurabilir ama sen onun ne rezilliklerini biliyosun. Tedirgin olması gereken o. Bosver. Evliliğine odaklan

Benzeri universitede basima geldi.

Oda arkadasimla samimi olduk. Ayni odada kaliyoruz birbirimizin herseyini biliyoruz.

Bunun bir sevgilisi var cocuk hayirsiz sorumsuz asalagin teki. Birgun aglayarak bana geldi dayanamiyorum artik beni cok uzuyor diye. Bende dedim ki ya hu ne mecburiyetin var boyle bir herifi cekiyorsun bas tekmeyi.

Demez olaydim sonra o sevgiliyle baristi benim adimi onu kiskaniyora ve ayirmak istiyora cikardi.

Ben de o zamanlar esimle ailelere anlatalim artik nisan olsun felan diye konusma safasindayim yani ortada kiskanilacak bir durum yok.

Tabi samimiyeti kestim bu olaydan sonra. Sonuc ben evlendim esimle cocuk bunu aldatti ve terketti ama bana gelip aglayacak yuzu yoktu.

Bu olaydan sonra kimseni esiyle arasindaki soruna yorum yapmam gercek hayatta. Sadece anlatirsalar hayirlisi olsun derim. Hatta artik kimseyle bana esini anlatacak kadar samimiyet bile kurmuyorum.

Sizin icin aci bir tecrube olmus.

Mail atin kinanizda istemediginizi hatta onu bir daha gormek istemediginizi eger onu uzecek seyleri insanlara anlatirsa kendinizi savunmak adina sizinde anlatacaklarinizin oldugu soyleyin ve hayatinizdan tamamen cikartin.
Kesinlikle.
Bi KKda istediğimi yazabiliyorum hani ayrıl, boşan gibi yorumlar.
Bi arkadaşımı sevgilisi aldatmaya kalktı bizde yakın bi arkadaşımla tesadüfen buna tanık olduk kıza kanıtladık bizi her yerden engelledi çocukla barıştı.
Tabi biz bunu iyi niyetle, gerçekleri görsün diye yaparken karşımızdakinin midesinin ne kadar geniş olduğunu göremiyoruz ne yazık ki. :KK51:

X