- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi huzurgerek
bnece bıanonce konus patronlarlaYani bakış açısı oturduğu yerden para kazanıyor. Eski işimde sürekli hareketliydi o günleri özledim valla. Zar zor giriyodum kk ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnece bıanonce konus patronlarlaYani bakış açısı oturduğu yerden para kazanıyor. Eski işimde sürekli hareketliydi o günleri özledim valla. Zar zor giriyodum kk ya..
Zaten günlük 5 lira yemek parası.
Aldığım paraları yazıyorum pcde kayıtlı canım.
Bu insanlar senin maaşını veriyor mu?Merhaba kızlar 5 Kasım'da bir işe girdim. Evime yakın ev tarzı bir ofis, sekreterlik yapıyorum tek başımayım patronlar hiç uğramıyor neredeyse yemek parası alıyorum dışardan söylüyorum en son cuma günü 10 tl aldım cumartesi öğleye kadar onun için yemek yemiyorum pazartesi günü verdikleri para bitti bugunde gelen giden yok kendi cebimden vereceğim ben söylemeden bana para vermiyorlar yemek paran diye. İşe girerken ayın 20sınde avans demişti. 20sinde söyledim avans alabilirmiyim diye bakarız falan diye geveledi birdaha da gelmedi ofise. Birde iş hiç yok sadece oturuyorum ve temizlik yapıyorum işler nisan ayında açılıyormuş. Ev soğuk diyorum gaz yakmama rağmen ısıtıcı istedim hiç tık yok. Napmalıyım paramı alıp çıksam mı ? Yüz üstü bırakmakta istemiyorum.
5 lira yemek parası mı olur çok az veriyorlar , 5 tlye simit ayran mı yiyeceksiniz hergün
Bu insanlar senin maaşını veriyor mu?
Ne kadar kötü ya harçlık alır gibi yemek parası mı olur.
Neden toptan almıyorsun?
Ne şirketi burası?
Milleti memnun ediyorlar ama kendi çalışanının memnuniyetinden bir haber olan patrondan adam olmaz.Daha işe gireli 1 ay olmadı.
Avans vericez dedikleri halde vermediler.
Yani maaşımı alınca söylücem toptan verin parayı diye.
Aquapark'ları var havuz yapıyorlar düğün organizasyonu bunun yanında arsa alım-satım
Milleti memnun ediyorlar ama kendi çalışanının memnuniyetinden bir haber olan patrondan adam olmaz.
Önce kendi çalışanını mutlu edeceksin ki gönül rahatlığıyla çık git iş yerinden.
Bence kendine burada çalışırken başka iş ara.
CANIM VERDİKLERİNE ŞÜKÜR BÖYLE BİR İŞ YERİNDE BEN KOCA ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM 12 SAAT MESAİMDE KAHVALTI VE ÖĞLEN YEMEĞİ İÇİN 2010 DA 4 TL VERİYORDU İTİRAZ EDE EDE 8 TL OLDU.ŞAHIS YANLARI BU KONULARDA GEVŞEK EŞİMİN PATRONU HİÇ VERMİYOR NE YEMEK ÜCRETİ NEDE YEMEK .5 lira yemek parası mı olur çok az veriyorlar , 5 tlye simit ayran mı yiyeceksiniz hergün
EVDE ELEKTİRİKLİ SOBA VARSA GETİRİN YADA BİR ISITICI ALIN 30 TL CİVARI EN AZINDAN ÜŞÜMEZSİNİZ BU KADARDA ÇARESİZ KALMAYIN LÜTFEN.Evet ellerim soğuktan uyuştu en azından kk var :)
EVDE ELEKTİRİKLİ SOBA VARSA GETİRİN YADA BİR ISITICI ALIN 30 TL CİVARI EN AZINDAN ÜŞÜMEZSİNİZ BU KADARDA ÇARESİZ KALMAYIN LÜTFEN.
ÖYLE AMA YAŞADIĞIMIZ YER KÜÇÜK VE SANAYİLEŞME YOK İŞ SAHASI SINIRLI BEĞENİYORSAN DURUMU OLUYOR.AYNI SİZİN PATRONLAR GİBİ EŞİME MAAŞINI GÜNÜNDE VERMİYORLAR 6BİN TL ALACAĞIMIZ BİRİKTİ BEN ÇALIŞMASAM SÜRÜNÜCEZ BİRDE BEBĞİMİZ VAR YANİ ŞAHIS YANLARI ZOR HA AÇISINDAN MMAŞINI ALSAN SİGORTANI EKSİK YAPAR GİRİŞ ÇIKIŞ YAAPR V.S. UMARIM GÖNLÜNE GÖRE BİR İŞ BULURSUN.Tekrar almalarını istiycem ama fazla kalmam çıkarım zaten buradan yemek vermeyip yemek parası bile vermemek insanlığa sığmaz ya...
Beklemeni hiç tavsiye etmiyorum.. Ne kadar erken çıkarsan o kadar iyi başka bir iş ara kendine küçük firmalarda çok problem oluyor.. Şirkete eleman aldıysa da yemeğini avansını maaşını hesap ederek alsın senden kaçarak değil..
ÖYLE AMA YAŞADIĞIMIZ YER KÜÇÜK VE SANAYİLEŞME YOK İŞ SAHASI SINIRLI BEĞENİYORSAN DURUMU OLUYOR.AYNI SİZİN PATRONLAR GİBİ EŞİME MAAŞINI GÜNÜNDE VERMİYORLAR 6BİN TL ALACAĞIMIZ BİRİKTİ BEN ÇALIŞMASAM SÜRÜNÜCEZ BİRDE BEBĞİMİZ VAR YANİ ŞAHIS YANLARI ZOR HA AÇISINDAN MMAŞINI ALSAN SİGORTANI EKSİK YAPAR GİRİŞ ÇIKIŞ YAAPR V.S. UMARIM GÖNLÜNE GÖRE BİR İŞ BULURSUN.
Söyle canım o kadarını da yapsınlar baskı yap sende sigorta var mı bilmiyorum ama çalışan olarak da bi çok hakkın var senin..En azından çalıştığım günlerin parasını almadan çıkmak istemiyorum açıkcası..
ne yüzüstüsü ya bırak git saçmalama Allah aşkına :8 iki gün sonra zaten paranı vermeyecekler demedi deme !!!Merhaba kızlar 5 Kasım'da bir işe girdim. Evime yakın ev tarzı bir ofis, sekreterlik yapıyorum tek başımayım patronlar hiç uğramıyor neredeyse yemek parası alıyorum dışardan söylüyorum en son cuma günü 10 tl aldım cumartesi öğleye kadar onun için yemek yemiyorum pazartesi günü verdikleri para bitti bugunde gelen giden yok kendi cebimden vereceğim ben söylemeden bana para vermiyorlar yemek paran diye. İşe girerken ayın 20sınde avans demişti. 20sinde söyledim avans alabilirmiyim diye bakarız falan diye geveledi birdaha da gelmedi ofise. Birde iş hiç yok sadece oturuyorum ve temizlik yapıyorum işler nisan ayında açılıyormuş. Ev soğuk diyorum gaz yakmama rağmen ısıtıcı istedim hiç tık yok. Napmalıyım paramı alıp çıksam mı ? Yüz üstü bırakmakta istemiyorum.
ne yüzüstüsü ya bırak git saçmalama Allah aşkına :8 iki gün sonra zaten paranı vermeyecekler demedi deme !!!
daha yeni girmşsiniz işe, yasal olarak ilk 2 ay sigorta yapmama hakları var diye biliyorum ama şu da var, gerçekten içinize sinmiyorsa, tekrar tekrar düşünün derim. bir de bu tarz yazışmaları iş yerindeki pc den yapıyorsanız, dikkatli olun derim:=)