- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
günlük 5 tl ye ne yıyorsunki?
Hazır yemekler işte. Döner pide köfte falan.
Ve bana yemek paran 5tl demediler kafama göre yapıyorum birşeyler cebimden gidiyor bazen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günlük 5 tl ye ne yıyorsunki?
Yeni başladığım için eğer devam edersem maaşımı alırken aylık vermelerini söyleyeceğim yemek parasını.
Canım 20 gündür burdayım 0 evrak 0 iş.
yanında icecek alabılıyormusun cok az geldı bana sahsen yahuHazır yemekler işte. Döner pide köfte falan.
Ve bana yemek paran 5tl demediler kafama göre yapıyorum birşeyler cebimden gidiyor bazen.
neden çıktın canm özel bi durumsa eğer kusra bakma
Anladım daha yenisin maaşını aldıktan sonra bakarsın yani zamanında alabiliyo musun alamıyo musun
yanında icecek alabılıyormusun cok az geldı bana sahsen yahu
iş hayatı batmakta var çıkmakta ya :)bende iş bakınıyorum haber verdiklerimden bişey gelmedi cehennemin dibindeki bi emlak bürosundan bi nevi iş teklifi geldi, tabi emlak deyince annem sıcak bakmadı ,ön yargı,Sözleşmem bitti canım o yüzden çıktım..
Yeni deneyimler kazanmak istedim ama beterin beteri varmış
iş hayatı batmakta var çıkmakta ya :)bende iş bakınıyorum haber verdiklerimden bişey gelmedi cehennemin dibindeki bi emlak bürosundan bi nevi iş teklifi geldi, tabi emlak deyince annem sıcak bakmadı ,ön yargı,
hayırlısı
sıkıcı olmuş ama biraz sabredin bu arada da iş aramaya devam edin... ne olacağı belli olmaz hayat bu ... düzelmezlerse çıkarsınız belki. ama kendinizi sağlama almadan çıkmayın derim.
Biryandan bakıyorum görüşmeye çağrılıyorum çalıştığım için gidemiyorum..
İstediğiniz iş bu mu peki onu sorun kendinize... sizin yerinizde olsam böyle bir iş istiyorsam biraz sabreder sonunu görmeye çalışırdım. istediğim iş bu değilse maddi durumum çok zorlamıyorsa işten çıkar yeni bir iş bulurdum. yani bulduklarımı değerlendirirdim.
yaza kadar oyalanmam lazım netteki ilanların cogu da fasa fiso, yok bulunmuyoCanım emlak işi saçma bir ara çalıştım.
Primle çalışıyorlar ve sekreterlik yapcaksan çay temizlik yemek yıkıyorlor hemen üstüne..
yaza kadar oyalanmam lazım netteki ilanların cogu da fasa fiso, yok bulunmuyo
gördüğün gibi çalışan da çalışmayan da dertli ya
Tek olmak sıkıcı en azından internetin var amaDaha 1 ay olmadı bakalım verecekler mi.
Evet iş yok patron yok bol bol sıkılmak var :)
Tek olmak sıkıcı en azından internetin var ama
hem ıse alıp senın gununu orda oldururler sonrada zaten ıs yokkııı dıye hakkını yemege calısırlar
bnde bıyerle gorusmustum ıssız oldgum donemde adam bana dıyokı sana asgarı ucret vercem cok ıyı para dıyo zaten ıs yok burda dıyor ıs yoksa ndn benı alıyosunkı sacma sapan ınsanlar yanıİşte tamda bu. Ben görüşmye gittim hemen ertesi gün aldılar şimdide iş yok diyorlar sanki yalvardık..
bnde bıyerle gorusmustum ıssız oldgum donemde adam bana dıyokı sana asgarı ucret vercem cok ıyı para dıyo zaten ıs yok burda dıyor ıs yoksa ndn benı alıyosunkı sacma sapan ınsanlar yanı