İş sıkıntısı

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Merhaba kızlar 5 Kasım'da bir işe girdim. Evime yakın ev tarzı bir ofis, sekreterlik yapıyorum tek başımayım patronlar hiç uğramıyor neredeyse yemek parası alıyorum dışardan söylüyorum en son cuma günü 10 tl aldım cumartesi öğleye kadar onun için yemek yemiyorum pazartesi günü verdikleri para bitti bugunde gelen giden yok kendi cebimden vereceğim ben söylemeden bana para vermiyorlar yemek paran diye. İşe girerken ayın 20sınde avans demişti. 20sinde söyledim avans alabilirmiyim diye bakarız falan diye geveledi birdaha da gelmedi ofise. Birde iş hiç yok sadece oturuyorum ve temizlik yapıyorum işler nisan ayında açılıyormuş. Ev soğuk diyorum gaz yakmama rağmen ısıtıcı istedim hiç tık yok. Napmalıyım paramı alıp çıksam mı ? Yüz üstü bırakmakta istemiyorum.

Biraz daha bekleyin canım, bu durumu buraya anlattığınız gibi onlara da söyleyin, biraz sizi ciddiye almıyolarmış gibi geldi bana

Biraz daha bekleyin canım, bu durumu buraya anlattığınız gibi onlara da söyleyin, biraz sizi ciddiye almıyolarmış gibi geldi bana

Evet bir de bir iş yapmıyorsun falan diye laf vuruyor. İş yok yapılcak telefon bile çalmıyor ben napabilirim ki..

Ne güzel iş işte başında patron yok iş yok
maaşını veriyorlarsa avansı düşünme

patronlarınla konuş.
ayda 100-150 TL bıraksınlar kasa için.
kargo kurye geliyorsa onların parasını verirsin, su söylersin falan, vermedikleri zaman da yemek paranı da ordan kullanırsın.
her ay sonunda da fişleri ile ibraz edersin kasa raporunu?

biraz daha sabredin. iş her zaman sıkıntılı başlar. zamanlar rahat edip edemeyeceğinize karar verirsiniz... daha çok yenisiniz. patronlarınızla ofisinize adapte olma sürecindesiniz. bir üstte ki arkadaşa kulak verin :) miranda79

sizi hatırladım konumdan, hem okuyorum hem çalışıyorum cebime 3-5 kuruş para giriyor diye yazmıştınız. ve benden başka herkesin iş konusunda derdi olmadığını düşünmüştüm nedense, demek ki herkeste oluyo bi sıkıntı tek değilmişim

işiniz şuan için rahatsa bi müddet daha dayanabilirseniz durun derim, baktınız olmuyo..

kendıne bır defter tut. yemek parası madem onlardan yemek soyledığınde fiş iste. deftere yaz gerekırse sen öde. maaşını vereceklerı zaman buyrun şu kadar alacagım var de.ben hep oyle yapardım......
bır ay sabret bakalım belkı duzene oturtursunuz

Zaten günlük 5 lira yemek parası.
Aldığım paraları yazıyorum pcde kayıtlı canım.

Aylık al yemek paranı
Yemeğide evden götür madem kimse yok
Ayrıca gelen giden evraklar için bi meblağ bıraksınlar

Canım valla 1 ay önce hiç sorunum yoktu eski işim harikaydı burası pek bir vasat bakınıyorum gene işlere..

Aylık al yemek paranı
Yemeğide evden götür madem kimse yok
Ayrıca gelen giden evraklar için bi meblağ bıraksınlar

Yeni başladığım için eğer devam edersem maaşımı alırken aylık vermelerini söyleyeceğim yemek parasını.
Canım 20 gündür burdayım 0 evrak 0 iş.

Maaşımı alırken söyleyeceğim bunu teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…