İş konularında akıl istiyorum

Siz olsaniz hangisini seçerdiniz?

• Ankete Katılan
    116
Ne kadar guzel analiz etmissiniz durumumu. Pozisyon,unvan,benim icin cok onemli. Bunlari yapamazsam ayni masadan emekli olacaksam gerek yok hic calismayayim disaridan odeyeyim sigortamı. Gene alirim ayni emekli maasini, basim da agrimaz. İdealist ana-baba cocuklariyiz sanirim. Ondan boyle. Konu para degil ki,yani gecim derdi olan asgari ucretli bir anne olsaydim onemliydi benim icin para. Ama simdi degil.

Meslege ilk basladigim yillari hatirliyorum,ne kadar dogru adim attiysam bir o kadar da eksik adim atmisim, bazi yerlerde cok stratejik davranmamisim. Hatalarimi goruyorum ama sasiriyorum da 23 yasinda birinin yapacagi isler degildi hic bir yaptigim. Kendimi tebrik edesim geliyor yanimda stajyerler olsun bildigim her seyi ogretesim geliyor. Dualarimda bile hep bir pazarlik halindeyim “Allahim bana guc ver de sunu sunu sunu yapayim” diyorum.

Ben de tebrik edeyim,takdir de yanisira.
Bazen kucuk seyler buyuk farklar yaratir hayatimizda,benim de vardir oyle bir secimim...

Evet idealist hatta mükemmelliyetçi ebeveyn çocuklarıyız.
Ev geçindirmiyoruz, maddi sıkıntı içinde değiliz o da tercihimizi şekillendiren güçlü bir etken.
Bir de lider kişilk özelliği taşıyoruz.
Hepsi bir araya gelince durumumuz bu.
Ben Allahın sevgili kuluyum çok sevdiğim bir işi yapıyorum.
Patronlarım duymasın maaş alamayacak bile olsam hemen istifa etmem bir süre daha çalışırım.
Bu yıl pandemi nedeniyle zam almadık ama ben hiç rahatsız değilim bu durumdan.

Korona zamanın da küçük iş yerinde çalışmak zor günleri atlattıktan sonra büyük denizlere açılmak daha mantıklı geldi bana

Aradaki fark yari yariya degil, kucuk yerde ofis isi var agirlikli olarak yabanci dil kullanilacak bir musteri temsilciligi. Mail gelecek,onunla ilgili calisacaksin bitecek. Maasa 30 birim diyelim. Piyasa ortalamasi 25 birim olsun
Kesinlikle bu diyorum. Yorulmazsınız, kendinize ayıracak daha çok zamanınız olur. Ben olsam bunu tercih ederdim

Ne cok isterdim sizinle yuz yuze tanismayi,oglumu sizin gibi bir profesyonele emanet etmeyi
inanin sizin gibi bu sekilde cok az insan var guvenebilecegimiz. Annemin gencligi saniyorum sizi,yazdiklarinizi okurken. İnsallah en azindan onun kadar basarili bir is hayatiniz olur,gonulden isterim bunu

Kapasitemin üstü iş, az maaş ile arttırıyorum. Küçük yerler bana göre değil. Ama tabi herkesin beklentisi farklı. Annem hep kolaya kaçma akımına tepki olarak doğmuşsun der bana

Maaşın yüksek olması tek başına yeterli değil. İş tatmini başka bir şey. Mevcutta da zaten eşinizle işyerinde “bir şeyler” yapıyormuşsunuz. Ama belli ki yetmemiş, arayışa girmişsiniz. Kendi kapasitenize uygun bir mevkide bulunma ihtiyacınız olduğu izlenimini aldım. O yüzden düşük maaş da olsa kapasitenize uygun işte çalışmalısınız bence.

Evet yetmiyor gercekten. Para cok onemli degil,esnafligi da sevmiyorum. Gecen gunduzun yok,bunun getirisi de yok manevi acidan. Kendi meslegimi profesyonel yapmak istiyorum acikcasi. Ama eve uzaklik,oglumun okul durumlari beni dusunduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…