- 18 Mart 2013
- 3.755
- 12.090
- Konu Sahibi En buyuk kk
Yaa her insan çeşit çeşit, bazı insanlarda liderlik vasfı olmuyor, bazı insanlar doğuştan yonetmeyi seviyor. EnbuyukKK ise belki daha sıradan,daha normal bir işte stressiz hayatını sürdürebilirdi ama onun da kusuru çok başarılı bir insan olması :) yani bu sebeple devamli yükseliyor, yükseldikçe doğal olarak yönetici pozisyonlarına getiriliyor. Ama işte akademik olarak başarılı olmak,konuya hakim olmak, meslek hayatında deneyimli ve başarılı olmak ayrı yönetici olmak apayrı bir şey.
Bende de mesela hiç yoktur liderlik vasfı. Tam bir amele olduğum için ne zaman bir şey benim sorumluluğumda olsa insanlar yayar,ben yaparım. Üniveristede gönüllü bir proje yurutuyorduk, kendi STKcigimiz vardı. Çocuklara o hafta öğretilecek şey için bir maket yapmamız lazımdı,ama Vize haftasi olduğu için insanlar gelemeyeceğini soyledi. Cok dogal olarak. Ama o projeyi öyle benimsemistim ki ertesi gün sınavım olmasına rağmen evimi açtım, gelebilecek olan (ünide olmayan, o hafta onemli vizesi olmayan) birkaç amele geldi, tüm gece yaptık bitirdik maketi. Ertesi gün de sınav çıkışı gittim çocuklara etkinligi yaptirdim. Bir iş benim sorumluluğumdaysa insanlara 'madem bu işe girdiniz,bu iş bitecek' demek yerine 'amaan neyse,sabahlarsam biter heralde' diye tüm işi sirtlanirim hep. Neyse ki iş hayatımda basarili değilim de böyle dertlerim yok
Kilicdaroglu gibi liderlik vasfina sahip olmadigim halde israr ediyorum ahahhaha dermisim Ama yok ya haklisin bana gore degil yani uzun vadede biraz kendi basima sessiz sakin calisacagim bi ise gecicem insallah ama simdilik kisisel gelisim olarak bakiyorum ama offff yani.