sayın
darkmore ,bu forumda yıllardır varım, siz de öylesiniz aynı şekilde. bundan dolayı yorumlarınızı az çok biliyorum, hatırlıyorum.
kendimce sizi ''çalışmayı seven,kalifiye, zordan gözü korkmayan,realist, dinamik'' birisi olarak tanımlayabilirim.
anketi ilk gördüğümde, belki de kendi bıkkınlığımdan kaynaklı da olarak '' az çalışıp fazla kazanmak'' seçeneğini işaretleyesim geldi.
ancak konunun size ait olduğunu gördükten sonra,ve metninizi okuduktan sonra fikrim değişti. bence kapasitenizdeki çalışma seçeneğini seçmelisiniz.
çünkü kendi tabirimle söylemem gerekirse ''sizin gibi güçlü ve dik duran kadınlar'' en başta kapasitelerinin altında çalışmayı sorun etmeseler de,ilerleyen dönemlerde tatmin olamadıklarını hissedip,yaptıkları işte mutsuz olmaya başlarlar.
anladığım kadarıyla siz hayatınızdaki başarılardan beslenen, dik durmayı seven bir kadınsınız. koşuşturma,tempo, ekip toplantıları,size haz veren,sizi mutlu eden şeyler.
akademik yönünüz çok sağlam,zira 3 dili anadil seviyesinde bilmek herkesin harcı değildir.
2 iş arasında zannediyorum ki 7-8 birimlik bir maaş farkı var.
evet az bir fark değil ama çok bir fark da değil. zira o 7-8 birimin eksikliğini mesleki başarı ve tatmin duygusuyla kapatabilirsiniz.
naçizane fikrim bu şekilde,hayatınızda başarılar diliyorum.