İş konularında akıl istiyorum

Siz olsaniz hangisini seçerdiniz?

• Ankete Katılan
    116
Benim anladığım ofis işinde tercumanlık gibi bir şey ve maaşı fazla, sizin mesleğinizle ilgili olan ise tekstil fabrikasında mühendis işçilerden sorumlu müdür olacaksınız ve daha az para... açıkçası buradaki en önemli faktör bence sizin ne istediğiniz? Mesleğinizle ilgili devam etme gibi bi durumunuz varsa müdürlük tabii ki ama benim için önemi yok derseniz ofis işi olsun büyük yerlerde çalışıp da ofise geçince yadırgayabilirsiniz ama
Ikisi de benim meslegimle ilgili,biri musteri temsilciligi,digeri bolum mudurlugu. Ben buyuk bir is istiyorum,fazla sorumluluk istiyorum elbette ama. Oglum seneye birinci sinif olacak,acaba giris cikis saatlerim sorun olur mu diye de dusunuyorum. Ona yakinda olmam gerekir vs

Tam anlayamadım bu iki iş sizin alanınız ve yükselebileceğiniz işler mi? Ben olsam kendi alanım ise ve zamanla yükselip daha fazla kazanmamı sağlayacak ise az maaş almayı tercih ederdim bir süre. Ama yok ikisinde de ne uzayıp ne kısalmıcaksam tabiki daha fazla kazandğm işi. Zam oranın bile daha fazla olacak sonuçta az veren işte yldan yıla fakirleşeceksin gibi 🙈 bilmem anlatabildimmi 🙈
Musteri temsilciliginde yukselme yok,zaten ofis 6 kisi nereye yukselecegim tarzinda. Diger iste yukselme olur,5-6yil sonra tabi. Zam oranlari her yerde ayni zaten yilda en az %15 zam aliniyor Tekstil muhendisliginde. Standart.

Tabikii bıktım 15 yıldır özel sektör mobbing i ayrı erkeklerin tacizleri ayrı inanın param olsa hayatta çalışmam ,nefret ediyorum iş yerlerinden insanlardan ortamlardan vs... çok zor biliyorsunuz ,yani rahat bir iş imkanı varsa değerlendirin tabikii
Tesekkur ederim ♥️♥️

Musteri temsilciliginde yukselme yok,zaten ofis 6 kisi nereye yukselecegim tarzinda. Diger iste yukselme olur,5-6yil sonra tabi. Zam oranlari her yerde ayni zaten yilda en az %15 zam aliniyor Tekstil muhendisliginde. Standart.
O zaman tabiki kendi meslepim ile ilgili olanı tercih ederdim ben 👍👍 Hem tatmin olma hem de zamanla hakettiğin maaşı alma ihtimalin olur. Diğeri sadece para odaklı olacak bu durumda.

büyük firmalarda yükselme her zaman bir ihtimal oluyor. genelde de tavşanı havucun peşinden koşturur gibi "ileride şunlar olur" vaadleri ile bol bol çalıştırıp sonra bahaneler sunuyorlar.
bir kere parası daha iyi yeri seçmek, ileride iş değiştirirken yine aynı bandda ve üstünde maaş almak için önemli bir artı.
ayrıca o şekilde networkünüz de genişleyecek. farklı marka ve insanlarla tanışma şansınız olacak ki her biri yeri gelince güzel fırsat kapıları olabilir.
benim önerim müşteri temsilciliği..

X