iş bulup çalışsam ne olur ?

yorum yapanlara teşekkürler arkadaşlar. anladığım kadarıyla çoğunuz yanlış olduğunu söylüyorsunuz bu çözümün. peki ben çalışınca nasıl bir yol izlemeliyim ? hadi şimdi gelmiyor evde tekim diye. yani 3 ay bak mı diyorsunuz yoksa tavrını koy ve 1 ay bak (ona razıyım) başka çözüm mü bulsunlar diyorsunuz ?

kesinlikle yıkma derdinde. hakkımı helal etmiyorum ona. daha 1 ay olmuştu görümceme gideli zaten bu ilk daha 1 yıl olacak k.v. vefat edeli. sürekli eşimi arayıp seni istiyor diye eşimi rahatsız etti. ister istemez oda kardeşim çok kötü, bana muhtaç gibi düşüncelere kapılıyor. Allah sabır selamet versin bana

annem de öyle diyor bana yazık değil mi okadar emek verdim mesleğime. ama artık soğudum her şeyden. özel hayatım kalmayacak ki ben 3 ayla sınırlı kalacağını düşünmüyorum ayrıca. hem diğerlerinin çoluk çocukları büyüdü okullar gidiyor. daha benim 1 tane yok. olsa evde bakıcı onla dururmu, ben başkasının evine güvenip nasıl vericem bebeğimi. hem eşime ihtiyacım olacak. ama bizdeyken herzaman kardeşine göre ayarlanacak evimiz. o rahat etsin, şefkat gösterelim, gezsin tozsun, tv rahat rahat izlesin...( bu arada kardeşi canım eşimin )

Eşinde çocuk istiyorsa ki istiyordur, psikolojik olarak bunu kaldıramayacağını ve belkide bu Yüzden çocuğu bile erteleyip ana baba Olmayı riske atmak istemediğini söyle.eşin küçükse büyüklerde kalması daha dogru madem bi tedavi merkezi vb ne karşılar! Yani onların demesi Lazım bunlar yeni evli cocukları yok,birbirlerine yeni alışıyorlar nihayetinde, birde böyle sorumluluk yüklemeyelim.kv veya kp olsaydı ne olursa olsun Muhtaç olduğundan bakmanızı dilerdim,ama burda söz konusu genç bir adam.amacım vaaz vermek değil ama dinende dogru değil,sonucta fiziki bir problemi yok,ruhsal bozukluk daha kötü.herkes Sapık herkes kötü olacak değil tabi ama "normal" insanlar bile bazen niyeti bozabilirken,şizofren hastasından bunu beklememek garip olur.kesinlikle taviz vermeyin derim

keşke azıcık bizim yuvamızı düşünselerde burunlarını sokmasalar artık. hep karıştılar. eşime hep söyledim müdahele ettirme diye ama onlar yakında mı ki müdahele ediyor olsunlar diyor. zaten benim eşim çıbanın başı. illa yakında mı olması gerek gayet tel. ile her şeye karışıyorlar. düşünce sıfır onlarda ya benim yuvamı bebek sıkıntılarımı hiç kale almadılar. bu arada pijamayla dolaşıyor k.b. k.v. ve görümcem hiç sesini çıkarmazdı bu kız da utanır mı diye. rahatsız oluyorum açıkçası. eşim kızar ama öyle her yeri belli oluyor diye. Allah affetsin ama şunu demeden edemedim geçenlerde. bana bukadar sıkıntı yaşattılar. iki cihandaki yuvaları için onları Allaha havale ediyorum.

aslında abla tek olsa bırakmaz ama bence sen nasıl rahatsız oluyorsan görümcenin kocası da rahatsız oluyor ve görümcene baskı yapıyor.

yani onlar için de zor bir ömür hasta biriyle yaşamak zorunda kalacaklar..

birde öyle bir durum var ya gelip bir daha gitmezse kapıya koyamazsınya eşin lafını dinlermi götürürmü birine anlattığın gibiyse hiç zannetmem başına kalcak gibi

bir ay bak demiştim ama şimdi onu kabul etme diyorum eşinede güvenemedim pek

evt haklılar ama benim şikayetim neden benim üstüme yıkıyor ki ? sonuçta 20 yaşlarında evlatları var kocaman insanlar. 3 ay yılda bakabilirler. ama ben daha gencim daha çocuğum yok. bu yaşta bu sıkıntılara göğüs germek başka 40 yaşından sonra başka. tabiki onlarada zor ama sonuçta ablası. en güzeli bakım evi gibi şeyler. yine gelir kalır ama ben kaldıramaz duruma geldim bu baskıları.

eşime bende güvenmiyorum canım

Bak cnm.senin ona bakmak gibi bir mecburiyetin yok.kadinolsa tmm al yanina seninle otursun derim.ama erkek.her an onunla ayni oadada oturamazsinn...rahat edemezsiin.tum kardeslerinde durumu iyiymis.kendi evleride var.sonucta ona bakmasi gerekenler kardesler.hepsi belli bir butce ayiracak bakici tutalacak,ve bakilacak.....bu kadar basit. Her kez evine yakisir....

neden bunu anlamıyor büyük k.b. tek kalamz diyip duruyor. ozaman al kendin bak diyesim geliyor. ama saf eşim kendini kullandırsın. bir gün gelir tekme yer ama iş işten geçer. sinir oluyorum. yani ben ruh hastası olursam ne olacak ? alışması şart tek başına kalmaya. çünkü orda yakında bir abi daha var. ilgilenir sonuçta ama o akıllı. oda eşimden büyük ama elini çok taşın altına koymaz. kendi yuvasını daha çok düşünür. memleketteki abi arada gider ilgilenir. ev yakın zaten. o eltim çalışmıyor ama gider arad yemeğini yaparım diyor. ama yokkk bunlar işi yokuşa sürmeye çok meraklı. okadar kolay ki çözümü neden tek kişi için yuvalar yaşanmaz hale geliyor.

Tedavi ettirsinler madem tedavisi yokmu hastane daha önlemli değilmi korkarım ben şizofren insandan yakınlarımın yaşadıklarını duyduğum için şizofrenler olmayan şeylere var diyorlar saldırgan oluyorlar en güvenli yer hastane gibi geliyor bana ben olsam ailemin yanında 1 ay kalırım

bence bakıcı ya da bakımevi konusunda ısrar edin taviz verilecek bir durumda değilsiniz. bebk istemeniz vs için değil bir sorununuz olmasa dahi bence sizin evde olmamalı zaten.

Sen yinede beddua etme canım, Allah olani biteni Görüyor elbette,haklıyı haksızı biliyor hiç şüphesiz.bencede eşin cok pasif bu konuda,kendi karar vermiyor baskıyla olacak diyor.akıl mantık bunun neresinde,sen 1 ay annenin evine gideceksin her yıl,sonra bakacaklarki sen taviz veriyorsun iyice üstüne bırakmaya çalışacaklar.bence tavrini net bir şekilde belli et canım Allah yardımcın olsun

haplarını kullandığı sürece normal canım. yani asosyal, konuşmaz pek. ben bir kere anormal halini gördüm. eşim ve ailesi sır gibi saklar ama eskiden ne olduğunu. açıkçası ben de çok bilemiyorum neler yaşandı geçmişte, atkları nasıl oluyor bilmiyorum. ama tedavisi yok bu illetin. topluma kazandırılabilir ancak.

bence bakıcı ya da bakımevi konusunda ısrar edin taviz verilecek bir durumda değilsiniz. bebk istemeniz vs için değil bir sorununuz olmasa dahi bence sizin evde olmamalı zaten.
hadi kardeştir diyelim atılmaz gelsin 1 ay kalsın ama asla ben çalımıyorsam bu olmaz. çalışınca hadi eşimin hatrı için gelsin ama 1 aydan fazla ben kaldıracağımı sanmam.

Aaa birde yakinda abisi var,bu durumda yanima yolluyorlar..postayi onlar koyuyorrr..benim kardesim hasta olacak,yakinimda oturacak,ben tutup onu postaliyacagimmm.allahim korusunnn.yardimci ve gozkulak olurumm...bence sakin sakin kabul etme..sakin.ayrica k.p.nerde.

Çok zor maalesef Allah yardım etsin ama ben kabul edemezdim ne kadar haplarla normal de olsa bakım evi daha uygun bence sizin evin huzuru da kalmaz

ayyy sorma canım öyle pasiftir onlara karşı, her isteklerini yapmak zorunda sanki. saf diyorum ben eşime hatta saf ötesi. dediğim gibi bir tokat yiyecek bu güne kadar yedi zaten ama hala göremedi. abisi dr. gözüm yok parasında ama, bor istediğimizde hiç vermemiştir. benim annem verdide dul kadıncağız utanıp ancak verdi. Allah eşimin gerçekleri görmesini nasip etsin

o yok canım çok olmuş vefat edeli. k.v. 1 yıl olacak vefat edeli işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…