• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş bulup çalışsam ne olur ?

Tabiki sağduyulu davran ama kendini suçlama bu konuda,söylenenleri de takma kafana.neye göre kime göre bakmak zorundasın. Yok öyle bişey.hastalık bu tabiki herkesin başına gelebilir ama kimseyi yipratmadan çözüm bulunsun.
teşekkür ederim cannım yorum için. inşallah hayırlısı olur bakalım hepimiz için.

Benim kuzenim sizofren, gecen yil teyzemi camdan asagi atti, kaburgalari kirildi kadincagizin. Bunu sizi korkutmak icin soylemiyorum ama atak donemlerinde ya da ilaclarini ihmal ettiginde annesine bile zarar verebiliyor sizofrenler. Kesinlikle kabul etmeyin. Tek kalamiyorsa bakici tutun bir ay orda uc ay surda nereye kadar, kalici cozum sart.

Benim kuzenim sizofren, gecen yil teyzemi camdan asagi atti, kaburgalari kirildi kadincagizin. Bunu sizi korkutmak icin soylemiyorum ama atak donemlerinde ya da ilaclarini ihmal ettiginde annesine bile zarar verebiliyor sizofrenler. Kesinlikle kabul etmeyin. Tek kalamiyorsa bakici tutun bir ay orda uc ay surda nereye kadar, kalici cozum sart.
var canım böyle örnekler, bizim uzaktan bi yakınımızda da oldu ve sonuç: 3 can gitti. teyzenize de geçmiş olsun. beni bu kadar suçlayan (bencil, merhametsiz, vicdansız diye) bayanlar acaba hiç haber okumuyor mu ? neyse takmıyorum zaten, başa gelmeden konuşmak kolay tabi. ömürlük bir konu ve böyle devam etmez. daha ilk yıl ve sorun çıktı her kesin evinde.

Beni eleştirenler bugünkü haberide okuyun lütfen. Şizofren Eş 17 yıllık eşini parçalara ayırıp çöpe atmış. Allah'ım sen Koru yuvamı. Anasına Babasına zarar veren 2 yıllık geline neler yapar düşünemiyorum bile :(

bugün bi haber okudum aklıma sen geldin hemen yazmak istedim.adam karısını ölüdürp parçalamış .lütfen eşine bunu okut.tamam bütün hastalar böyle olacak diye bir kural yok ama ihtimal bile olsa tedbir almak gerekir.
bizimde komşumuz şizofrendi hastanden çıktımı biz bile dışarı çıkmazdık çünkü kafasında bir sürü senaryolar üretirdi.en son kendini attı evinden sonrada vafat etti.lütfen dikkatli ol ve çocuk filan eşinle arandaki problemi çözmeden düşünme.

merhabalar herkese
arkadaşlar biliyorum uzun ama lütfen bi akıl verir misiniz ?
eşimin kardeşi şzfrn hastası, erkek 30 yaşında. k.p. yok, k.v. geçen yıl vefat etti. kendi evleri var memleketlerinde, bütün abiler okumuş maddi durumları iyi. birde görümcem var. şimdi bunlar kardeşlerini evde tek bırakmak istemiyorlar. dönüşümlü bizlerde kalsın özellikle de çalışan gelinler zaten gündüz yok onlarda daha çok kalsın düşünceleri var. bakıcı şefkat göstermez deyip bunu da istemiyorlar. şimdi yıllardır görümcemin evine gitmemiş bunlar, görümcem sürekli geldiği için bizlere... 3 ay kardeşine zor baktı. şimdi ben çalışmıyorum şuan, 2 buçuk yıllık evliyim çocuk yok daha maalesef. ben eşimle bu konular yüzünden çok tartışıyorum, çünkü ben evdeyken de bize gelmesi gerektiğini, bakmak zorunda olduğumu görümcem hep aşılıyor. eşim bunu istemiyor ama beni anneme gönederip 1 ay kardeşini getirmek istiyor. ben bunu kabul edemem. orası benim evim müsait değilse evim nasıl gelecek. 3 insan var ona bakacak şuan ki kendide kalabilir. eşim arada gidiyor zaten görmeye. benim daha yuvam oturmadı bebek problemleriyle boğuşuyorum dertliyim çok. şimdi;
ilk sorum ben 1 ay gidip, kardeşinin bize gelmesi (görümcem bende gelirim diyor (K.V. ) gibi davranıyor). doğru mu ? yapayım mı ? yoksa bu bana yapılan bir haksızlık mı ?

2. sorum ben sırf bu yüzden çalışmak istemiyorum, yüksek lisans yapıyorum, deli gibi çalışmak istiyorum aslında güzel bir mesleğim var, ama ben çalışınca 3 ay bizde kalacak. ve abilerden biri zaten eşim tek deyip evine almadı, görümcem 1 ay baktı ve bana yollamaya kalktı. ben korktum tabi. bu abi ve görümcem aradan sıyrılacak gibi. çalışınca ben. 3 ay kim bilir kaç ay olacak bu şekilde. ayrıca bakıma muhtaç değil sonuçta, şuan zararlı değil. 3 ay kalması sizce doğru mu ? yıpratıcı mı olur ?
İlaçlarını düzenli aldığı müddetce bakıma ihtiyacı olmaz ki. Bunun icin de bir bakıcı refakati yeterli.

çok değişik bir hastalık bu ya engelli olsaydı bakın derdim ama tehlikeli bir hastalık başında işin ehli birisi olması gerek sizin de işiniz gucunuz vardır muhakkak. ya unutulsa ilaçları cinayete kadar yolu var hadi diyelm kimseye zarar vermez allah korusun gider adam kendini camdan aşşağı atabilir valla o kadar ilginç bir hastalıkki ilaçlarla sanki normal saglıklı bir insan oluyorlar orneğin ilçemizdeki hastanede çalışan şizofren bir doktor vardı adam doktor düşünün yani hastalara bakıyor ilgili sevecen... filan ama aynı adam ilacını aksatıp da koskoca otobüsün içinde kargaşa çıkarıyor küçük bi kıza o........ bilmem nee seni şöle yaparım gibi belden aşşağı şeyler söyleyebiliyor saldırabiliyor

bugün bi haber okudum aklıma sen geldin hemen yazmak istedim.adam karısını ölüdürp parçalamış .lütfen eşine bunu okut.tamam bütün hastalar böyle olacak diye bir kural yok ama ihtimal bile olsa tedbir almak gerekir.
bizimde komşumuz şizofrendi hastanden çıktımı biz bile dışarı çıkmazdık çünkü kafasında bir sürü senaryolar üretirdi.en son kendini attı evinden sonrada vafat etti.lütfen dikkatli ol ve çocuk filan eşinle arandaki problemi çözmeden düşünme.
ben de dün gördüm canım heberi ve gerçekten korktum daha fazla

çok değişik bir hastalık bu ya engelli olsaydı bakın derdim ama tehlikeli bir hastalık başında işin ehli birisi olması gerek sizin de işiniz gucunuz vardır muhakkak. ya unutulsa ilaçları cinayete kadar yolu var hadi diyelm kimseye zarar vermez allah korusun gider adam kendini camdan aşşağı atabilir valla o kadar ilginç bir hastalıkki ilaçlarla sanki normal saglıklı bir insan oluyorlar orneğin ilçemizdeki hastanede çalışan şizofren bir doktor vardı adam doktor düşünün yani hastalara bakıyor ilgili sevecen... filan ama aynı adam ilacını aksatıp da koskoca otobüsün içinde kargaşa çıkarıyor küçük bi kıza o........ bilmem nee seni şöle yaparım gibi belden aşşağı şeyler söyleyebiliyor saldırabiliyor
evet arkadaşım evlerden ırak olsun, Allah kimseye vermesin bu derdi. ben en çok burada, "senide kardeşinin, evladının başına gelir, bakmak zorundasın" sözlerinden üzüldüm canım. dün işte adam 17 yıllık eşini parçalayıp çöpe atmış. benimde etrafımda yaşandı ve 3 can gitti. kolay mı sanki yaşamak neyse artık Allah en hayırlısını nasip etsin hem onun için hemde bizim için. dediğin gibi ben şahit olmadım ama ilaçları almayınca kötü oluyormuş. zaten ilaçlar sersem gibi yapıyor anladığım kadarıyla. almayınaca da saldırganlıklar başlıyor.

destek için hepinize teşekkürler bayanlar. ben uzun bir süre giremeyeceğim siteye, yorum yazarsanız cevap veremeyeceğim kusura bakmayın. ama şimdiden teşekkürler hepinize ....
hoş çakalın.

Back