İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Bende @blondgunes e katılıyorum sana aşık olmuş ve kendini uzak tutmaya çalışıyo
Şimdi yaşlarınızdan dolayı evli bekar mısınız bilmiyorum ama ahmet bi engel olduğunu düşünüyo demekki soğuk davranmaya çalışıyo

bu adam sana kendını kaptırmış hoşlanmış aşık olmuş ne dersen de ,
hırsından ne yaptıgını bilmiyor ,
bende yek ben mi böyle düşündüm dedim
günahı boynuna da adamın
ama bir yandan da yok diyorum kıskançlık yapmış

eee ne oldu konu sahibi

Hıc ama hicbirsey yapma.Sadece kendi tarafindaki isigi ac.Onunla ilgili hicbirseye karisma.Net.Konusursa da duyma

canım belli ki adam sinirlenmiş ama bana sanki birinin dolduruşuna da gelmiş gibi geldi biraz malesef ortak kullanım alanlarında her zaman kendi istediğimizin olmasını istemek çok zor. Bütün gün birlikte çalıştığın, yüzünü görmek zorunda kalacağın biri ile kavga etmek de çözüm değil. İkiniz de yetişkinsiniz birlikte konuşun ve ortak çözüme ulaşın mesela herkesin dediği gibi kendinize bir masa lambası alın çünkü onun tarafındaki ışığa karışamazsınız. Bunun yanında kendisine sizinle bir sorun yaşadığında susup susup dolup patlaması yerine konuşması gerektiğini ve asla size bağıramayacağını da belirtin kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok. Aynı zamanda kimsenin kimseye kendi isteklerini ortak kullanım alanında dayatmaya da hakkı yok. İnatla iki ışığı da açmak sorunu çözmeyecek kaldı ki bu bey odasını değiştirmek isterken ışığı açıyordu demeyecek onun yerine birlikte çalışmaya uyumlu biri değil,anlayışsız vs gibi argümanlar öne sürecek bu da sizin itibarınızı zedeler bu durumda en mantıklısı konuşup anlaşmak olacaktır diye düşünüyorum. Ona ikinizin de empati yapması gerektiğini çözümün ancak bu şekilde geleceğini belirtmeniz gerekiyor. Umarım çözersiniz sorununuzu

Ben hala adam başta iyiyfi de sonra neden kötü oldu diye düşünüyorum.samimi oldunuz da yanlış mı anladı karısı mı kıskamdı yoksa dedikodu mu oldu yanlış bişi mi söylediniz şakalaşırken ne biliyim.puzzle da bir parça eksik.bu adam manyak değilse davranışlarının bir sebebi olmalı.masa lambası getir ve zorunlı olmadıkça konuşma ve bu aoruşarın cevabını düşün çözevilmek için

canım merhaba, şok olarak okudum. bu adam sizden hoşlanıyor olabilir mi? sizden arkadaşlık harici bir karşılık göremeyince böyle çirkefe bağlamış olabilir mi? normal değil hareketleri.

aaa okudukça iyice sinir oldum. siz kesin selamı sabahı. bu ne terbiyesizlik. bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bile bilmiyor. iletişim diye birşey vardır. bir sıkıntın problemin varsa, alırsın karşına muhatabını düzgün birşekilde derdini anlatırsın. o zaman orta yol bulunur. ama böyle direkt saldırınca orta yol falan bulunamaz. bir özür bekliyor sizi ilerleyen günlerde. özrünü de kabul etmeyin, odadan gidiyosa da gitsin terbiyesiz adam

Ahmet bana çok iletisime kapali bir adam gibi gelmedi. Kibar biri ama başkalarını kırmamak için içine atıp sonra onları tutamayıp patlayan cinsten. Hiç tehlikeli bir adam olduğunu düşünmüyorum. Ters biri de degil. Evd e sıkıntısı var galiba biraz da onun gerginligi. Kendi kendi yeter milletin tafrasini çekip sustugum demiş o kadar. Güzelce kahve ısmarlayıp konuş bence. Biz aynı odayı paylaşıyoruz. Benimle ilgili sıkıntılı durumları o anda konuş ki doldurma kendini. Bak ben bu söylediklerinin çoğununun senin için sorun olduğunu dahi bilmiyordum. Ikimiz de bundan sonra diğerine daha saygılı yaklaşırsak aramızda bir sorun kalmaz vs vs gibi... eminim anlayacaktır.

Ahmet bana çok iletisime kapali bir adam gibi gelmedi. Kibar biri ama başkalarını kırmamak için içine atıp sonra onları tutamayıp patlayan cinsten. Hiç tehlikeli bir adam olduğunu düşünmüyorum. Ters biri de degil. Evd e sıkıntısı var galiba biraz da onun gerginligi. Kendi kendi yeter milletin tafrasini çekip sustugum demiş o kadar. Güzelce kahve ısmarlayıp konuş bence. Biz aynı odayı paylaşıyoruz. Benimle ilgili sıkıntılı durumları o anda konuş ki doldurma kendini. Bak ben bu söylediklerinin çoğununun senin için sorun olduğunu dahi bilmiyordum. Ikimiz de bundan sonra diğerine daha saygılı yaklaşırsak aramızda bir sorun kalmaz vs vs gibi... eminim anlayacaktır.

Bu arada adam da çok atarlı giderliymiş
Kadınlara duygusal derler ama erkek tribi de hiç çekilmiyor!
katılıyorum, ayrıca adam iletişimden, insani özelliklerden de bi haber. haddini de iyice aşmış bence. herkesin iş arkadaşıyla sıkıntıları olabilir ama bunun çözümü bağırıp çağırmak saldırmak değil, medeni bir şekilde sorun olan kişiyle konuşup çözmeye çalışmaktır. hem de bir kadına böyle bağırıp çağırmak, psikolojik baskı kabul edilemez bir durum. ayrıca bu kişi erkek değil kadın olsaydı da aynı yorumu yapardım.

kavga aranır gibi ışıkların ikisini de açmayın bence. kendi ışığınızı açın, o ne hali varsa görsün. ama tavırlarınızla tepkinizi koyun. selamı sabahı keserim ben mesela. yanıma yanaşmaya cesaret edemez artık, yaklaşmak isterse de dualarla yaklaşsın yanınıza :) terbiyesizlik kabul edilemez.

Allah aşkına yani orada iki kişi iş yapıyorsunuz farkında mısınız? adam ilk başlarda nezaket olsun diye sizin her istediğinizi yerine getirmiş ses çıkarmamış ama siz de baya baya hakimiyet kurmuşsunuz yani. O adam siz rahatsız olmayın diye kıyafetini bile aynı dolaba asmamış.

Ayrıca erkeğin olduğu bir odada parfüm sıkılmaz, makyaj da yapılmaz mesela bu bir görgü kuralıdır alır gider lavaboda sıkarsınız yaparsınız. Adam siz nasıl ki stor perdeden gelen ışıktan rahatsızsanız o da ışıktan rahatsızmış ve sizin değil sadece kendi tarafının ışığını kapatıyormuş bu sizi nasıl rahatsız ediyor? sreükli onu yap bunu yap bunu neden kapadın açtın insan bir müddet sonra tepki verir yani. Öbür odaya nispet olsun diye kekler börekler götürmek de hoş değil. Orası sizin özel alanınız değil adamın sizi rahatsız ettiği birşey yok

Konu sahibi kusura bakmayın ama ben anlattıklarınıza rağmen sizi suçlu buldum. Sanırım ilişkilerde bencil taraf sizsiniz. Şimdiye kadarki iletişiminizde orta yolu bulamamışsınız hep sizin istediğiniz olmuş. Adam gerilmiş haliyle. Sonra da bi yerde tak etmiş . Size karşı davranışları çok yabanice ama siz de pasta börekle intikam almaya çalışmışsınız. Çocuk oyuncağına çevirmişsiniz işi. Bence zıtlasmayın orta yolu bulmaya çalışın.

benim eşime birisi kek börek yapıp iş yerine götürecek, iş yerinde kahkaha şamata yakarım orayı

Kibarlık olsun diye yaptığınız fedakarlıklar bir süre zorunluluk oluyor ve ne teşekkür ne de karşı fedakarlık görüyorsunuz.
Bir süre sonra katlanılamaz hal alınca da patlıyor insan.

Adam size başlarda anlayış göstermiş ama demekki onun da istekleri vardı. Sert çıkmış sadece biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…