İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Cidden o alıntıladığınız bölüm çok değişik olmuş :) Öss sorularındaki " hangi cümle paragrafa ait değildir" sorusunun cevabı gibi.Benim ispanyol arkadaşlarım var gibi bir şey mi acep ?
Şair burada ben ispanyolca biliyorum demek istemişde olabilir :)

Şair burada ben ispanyolca biliyorum demek istemişde olabilir :)
bu daha mantıklı bence de. Çünkü kendisi özellikle önünün açık olduğunu, ahmet beyinse sabit bir memur olduğunu belirtmiş, şair donanımından bahsetmeyi seviyor sonuçta.Muhtemelen bu da onlardan biri olmalı :)

bu daha mantıklı bence de. Çünkü kendisi özellikle önünün açık olduğunu, ahmet beyinse sabit bir memur olduğunu belirtmiş, şair donanımından bahsetmeyi seviyor sonuçta.Muhtemelen bu da onlardan biri olmalı :)
Bu saatten sonra ben Ahmetciyim arkadaş :) bu siir ruhumu okşayamadı :)

Sende ona bir not yaz
Soyledigi herseyin cevabini ver
Isigi da yakman gerektigini goremedigini mutlaka ekle ama

Allahtan 40 yasinda adam , 10 yasinda cocuk daha olgun davranirdi:işsiz:

Size gelince konu sahibi benim de iş tecrubelerim oldu. İş arkadasindan malesef ki dost olmaz cok nadirdir. İs ortami rekabet, hirs , dedikodu barindiran ortamlardir. Siz samimiyetin dozunu aşmişsiniz. Bundan sonra is arkadaslarinizla mesafeli iliskiler kurmanizi tavsiye ederim

Çoğu kişi iş arkadaşın olmak istemezdim demiş de valla ben seve seve isterdim. Özellikle de sigara böreği falan yapsaydın “ışıklar sana feda olsun, istersen masana da bir lamba alayım şevvalciğim, parfümü ben varken utanıp rahat sıkamazsan söyle, istersen dışarı çıkayım da rahat rahat sık şevvalciğim, dolabın hepsi senin olsun ben montumu elimle taşırım şevvalciğim” derdim. Tiramisu da yaparsan,ben kenara kıvrılırım masamı da sana veririm şevvalciğim ,ne olacak masa köpeğin olsun:KK72:

sen hayal alemeindemi yasıyorsun . sürekli o an cok mutluydum o an cok mutsuzdum iki ıctasın

ve bir insanı bukadar yakınlık gösterip sonra aranız bozuldugunda elindeki kekten nezakagen bile vermiyorsan sorun sende. birde adamın sana dediği seyleri buraya yazmıssın cevaplarını verseydinya adama .

bide adam belki unutlandı okadar yakınmıssınki belki sonra uzlalastın gıcık oldu

ayrıca siz bagımlı bir kişiliksiniz tek basına yapamıyorsunuz birileriylede yakın olmak için çok çaba sarfesiyorsunuz

Son düzenleme:
Sen başta ne istediysen tamam demiş çünkü isyerlerinde yada bizimki öyle bilmiyorum yeni giren elemanlara hayır dediğinizde beni istemiyor moduna giriyorlar. Işte burayı benimsemiş filan diyorlar eskiler için size o yüzden tamam demiş olabilir. Ama belli ki sizin birseyinize gıcık olmuş yada hakkında filan mı konuştunuz biriyle ondan da olabilir. Işıgida açmayın yenilmiş gibi de düşünmeyin. O da iş yerinin bir personeli ve kendi tarafı gelip sizinkini kapatmiyor ki takilmayin çok

Anlamadığım bütün çalışanlar etrafında dönsün dolassın mı istiyorsun, nasıl iş yeri anlamadım.

börek çörek olayı işyerindeki ciddiyeti bozmuş zaten başta...

benim işyerimde ki odamda da 4 tane ışık var. ben loş ışık severim. oda arkadaşım komple aydınlık sever. ama 2sini yakıyoruz. bu şekilde orta yolu bulduk.
bana kalsa hiç birini yakmam. hele ki gündüz vakti hiç yakmam.
bir şekilde orta yolu bulmalısınız. şahsen bende loş severken gelip birinin tepemdeki ışığı açmasını istemem. oda arkadaşınızın dediği gibi onun tarafının ışığıymış. karışmaya hakkınız yok.
benimde çok aydınlık ortamda konsantrasyonum bozuluyor.

İş sağlıgınız ve kafayı yememek adına odanızı değiştirin derim ben.Size uygun birim muhakkak vardır.İş hayatında ne dengesizler çıkabiliyor.

İyi de siz niye onun alanlarını bu kadar kısıtlıyorsunuz ki?
Karanlıkta çalısamam perde açılınca çalışamam gibi.
Odayı iki kişi paylaşıyorsanız onun da isteklerine önem vermeniz lazım.
Siz kendi tarafınızdaki lambayı açın.
Onun alanlarına müdahale etmeyin.
Ayrıca kapalı çalışma ortamında parfüm sıkmak kadar kötü birşey olamaz.
Sizinle çalışmayı istemezdim.

Son düzenleme:
X