Arkadaşım sen benlm eski oda arkadaşıma benziyorsun. Aynı o. Tavırların hareketlerin tepkilerin. Gıcık olmuş zamanla sana. Çıtıpıtı bir kız düşünmüş ama belki de onu kullandığını hissetmiş. Kanatsız melek olayı. Hani her işine koşmuş ya. Me zaman kılmamaya başlamış hemen gıcık etmek için başka arkadaşlar pastalar börekler.
Bizim işyerinde tepemizde de 4 tane lamba vardır ama kim açmak istiyorsa o acar. Göremiyorsa acar da lambanın ayarını da yükseltir. Diğer taraf karışamaz. Şimdiye kadar karışmamışsa efendilik etmiş. Ne o öyle konsantrem bozuluyor vb.
Diyorum ya aynı eski oda arkadasım. Parfümler, pıst pıst sürekli odada. Akşama kadar makyaj aynası karşısında. Saçı başı. Kıyafetseler desen bazen mini. Devlet kurumuna yakışmayacak kıyafetler. Sen öylesin demiyorum. Öyleysen ders çıkar bunlar aşşşşşırı itici bir kere. O arkadaş da kime ne zararım çar derdi. Ama her iki ayda bir arkadaş çevresi değişirdi. Ancak tahammül sınırı 1-2 ay. Gören bi halt sanıyor ilk Basra.
Bir de adamı dinlemek lazım kimbilir ne sinir ettin.
Önce kendine bak. Bir dinle. Ben haksızlık etmiş olabilir miyim diye bi sor. Yok etmedin diyorsa herkes kendi tarafından mesul.ev arkadaşı gibi. İster açar ister kapatır. Sen de öyle. Güneş geliyorsa storu tamamen kapatmak yerine geldiği yerden pencereye kagıt yapıştır biz öyle yapıyoruz. Açmak istese bile sana gelmez. Pratik çözümler üret. Odada sürekli parfüm Sıkma. Evinde sık gel. Kılık kıyafetine dekoltene dikkat et düğünde olsa bile. Başka düğüne istersen cıplak git ama iş arkadaşlarınla olduğun ki sanıyorum kamudasın düğün bile olsa dikkat et. Kendine yakışır, ağır vakarlı ama bir o kadar havalı olsun.
Zor değil.