İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Resmen adama kur yapıyorsunuz.
Şimdi olay daha kesinleşti.
Sizin bu tavırlarınıza adam az bile demiş

Ahaha bir tane daha. Benim çok yakışıklı doktor bir sevgilim var, üstelik de İspanyol. Hiç öyle "desperate" modda bir kadın değilim yani . Tamamen sıcakkanlı oluşumdan, arkadaşlık kurma isteğimden ötürü öyle davrandım. Ama yanlış yapmışım . Bu kadar samimiyete hiç gerek yokmuş .

Ustelik de Ispanyol ne demek ya

Biz ona sıcakkanlı demiyoruz
Hayali sevgiline selam olsun
İspanyol sevgilinin lambasını açarsın artık

Benim tanıdığım tüm İspanyollar ya iş bulamamış ya 3 kuruşa çalışıyor. İşi gücü olan bir tek adam var ee onu da sen alırsan acıdım ordaki kadınlara

Canım sinirimi bozduğu için çoktan yırtıp attım kağıdı. Şaklamak mı gerekir mi ? Neye yarardı ki?
Yarın öbür gün müdürüne falan bambaşka şeyler söylerse gayet sakin bir şekilde masamın üzerine bunları bırakan beni taciz eden sendin diyebilmek için saklaman gerektiğini düşündüm.
Bizim iş yerinde de böyle bir mevzu olmuştu. Adam evinde sorunlar yaşıyormuş, iş arkadaşından bütün hırsını almıştı. En son kız adamla konuşmayı kesti, sadece mail üzerinden görüşüyorlardı. Adam en son kızı müdüre şikayet etti, kızda sakince bütün mailleri çıkarıp müdüre verdi.
Böyle olaylarda sakin kalmak ve davranmak kazandırıyor ben onu bilir onu söylerim.

Öff içim şişti

Böyle şipşak arkadaşlıklar kankalıklar falan iş ortamıma uygun şeyler değil. Herkesle mesafeli olmakta fayda var. Bulunduğunuz ortamı da çok geriyor gibisiniz biraz Relax olun

Kendisini görmezden gelin, hiç yokmuş gibi davranın, masa lambası kullanın. Söylediği sözleri kaile alır, üzülür ve bunu belli ederseniz daha çok üsteleyecektir. Öyle biri yok öyle düşünün.

Siz Türk değil misiniz??
Yoksa başka milletten misiniz?? Çünkü cümlelerinizden aşağılama akıyor. Ayrıca etiket düşkünü, kaprisli ve kibirli birisiniz bu çok net anlaşıldı.
Açıklar mısınız; 'onlara sizden başkası bakmaz' derken ne demek istediniz, nasıl oluyormuş Türk kadınları??
Haa bu arada, ben alıntıladığınız kişinin yorumunu da doğru bulmadım, tutup da sizin adamdan hoşlandığınızı söylemek de biraz aykırı oldu. Ama maalesef bu sizin düşüncelerinizin çirkinliğini örtemedi..

...üstelik de İspanyol, derken..
Ne artısı var yani İspanyol olmasının??
şu cümlen dahi çok itici ve ucuz. Diplomanın, kariyerin kazandırdıkları bir yere kadar, sen önce ruhunu geliştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…