- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.660
-
- Konu Sahibi sevvalnazo
Hatalı olan sizsiniz 15 yaşında ergensiniz sanki. Kendi kisisel alanınızı da karsidakininde sınırlarını bilmiyorsunuz.
az önce yazdıklarımı geri aldım. Dünya sizin etrafınız da dönmüyor hanımefendi. Diğer insanlarda var. Resmen şımarıklık akıyor yazdıklarınızdan.Kızlar son durumu anlatayım merak edenler olmuş. Sabah geldim , bana inat yapar 2 ışığı da kapalı bulurum sanıyordum ama benim taraf açıktı, perdeler de açıktı Ahmet'in istediği gibi, ben hiç muhatap olmadım.
Yalnız bir ara telefonumu şarja koymak için odanın ortasındaki koltuğa oturdum, bacak bacak atmıştım. Oda dar, Ahmet gelince geçsin diye bacaklarımı geri çektim. Bu da yerine oturunca ofladı pufladı. Yani düşünün kibarlık ettim bacaklarımı çektim ofluyor. Onu muhatap almadığım için bileniyor sanki
Konu burada başka bir boyuta geçiyor bence gereksiz samimiyet gereksiz alinganliklar.. araniz iyiyken ilginizden hoşnut olduğunu seziyordunuz ve ilgilenmeye devam mı ediyordunuz??? PesssCanım ama adam evli çocuğu falan var yani olabilir mi böyle bir art niyet ? Aramız iyiyken ilgimden hoşnut olduğunu seziyordum ama bunu arkadaşça yorumladım. İşterinden biri evlendiğinde hep birlikte işyerindekilerle düğüne gitmiş aynı masada oturmuştuk. Ben göğüs dekolteli kıyafet giymiştim ve Ahmet'i dekolteme bakarken yakalamıştım. Yine de kötü düşünmemiştim dalmıştır falan gibi düşünmüştüm çünkü Ahmet aramız iyiyken kanatsız melekti gözümde. Eğer bana karşı kötü niyeti varsa daha da kötü, daha da korkutucu
Eee? Neden onun davranışlarını yorumluyorsunuz ki?Kızlar son durumu anlatayım merak edenler olmuş. Sabah geldim , bana inat yapar 2 ışığı da kapalı bulurum sanıyordum ama benim taraf açıktı, perdeler de açıktı Ahmet'in istediği gibi, ben hiç muhatap olmadım.
Yalnız bir ara telefonumu şarja koymak için odanın ortasındaki koltuğa oturdum, bacak bacak atmıştım. Oda dar, Ahmet gelince geçsin diye bacaklarımı geri çektim. Bu da yerine oturunca ofladı pufladı. Yani düşünün kibarlık ettim bacaklarımı çektim ofluyor. Onu muhatap almadığım için bileniyor sanki
Erkekler hakkında bu kadar masumane düşünmeyin Allah aşkına yaaCanım ama adam evli çocuğu falan var yani olabilir mi böyle bir art niyet ? Aramız iyiyken ilgimden hoşnut olduğunu seziyordum ama bunu arkadaşça yorumladım. İşterinden biri evlendiğinde hep birlikte işyerindekilerle düğüne gitmiş aynı masada oturmuştuk. Ben göğüs dekolteli kıyafet giymiştim ve Ahmet'i dekolteme bakarken yakalamıştım. Yine de kötü düşünmemiştim dalmıştır falan gibi düşünmüştüm çünkü Ahmet aramız iyiyken kanatsız melekti gözümde. Eğer bana karşı kötü niyeti varsa daha da kötü, daha da korkutucu
yok daha neler? afedersin de dingonun ahırı mı orası? fazla yüzgöz olma bence .muhabbeti kestim zaten canım. Ama yarın bu lamba meselesi çıkacak gene. Allah korusun saldırırsa bana ? kadınlar gününde bana bağırırken gözü döndü adeta. geri adım mı atayım ?
Size yazdığı kağıdı çöpe atmayın, saklayın
Evli adamdan UZAK durun
Ben sizi hiç masum görmedim
Rahat bırakın bi kadının kocasini çocuğun babasını?
Sen kimsin ya her hareketini kendine biciyorsun pastalar börekler yapıyorsun
Yok düğünde dekoltesine bakmismis
Acaba sen baksın mi istedin acaba sen adamla haddinden fazla ilgilendin de evli olan o adam rahatsız mı oldu da kendini geri çekti
Bi düşün ve insanları rahat bırak
Bence sen adamdan hoslaniyorsun.eski ilgisi hosuna gitti simdi niye ilgilenmuyor diye cildirmis adamin davranislarini yorumluyorsun.adam senin ilgini farkettigi icin kendinj cekmis olabilir mi.rahat birak adami karisinin yerine koy kendini