İş arkadaşıyla (erkek) başım dertte !! Lütfen yardım !

Basta bu kadar samimi olmaniz hata olmus.
Açıkçası ilk göreve basladigim bir yerde hic tanimadigim bir erkek boyle iyilikler yapsa işkillenirim musaade etmem.
Kimsr kimseyi kandirmasin, adam konu sahibinden hoslanmis belli ki yol yapmis ama konu sahibinin erkek arkadasi olduğunu öğrenmis ya da istedigini alamayacagini anlamış.
Sakın ola ki altan almaya kalkmayin. Ters psikoloji uygulayip sizi suclu hissetirerek özür diletip tav etmeye çalışıyor olabilir. Görmezden gelin. Mumkunse odanızı degistirin.
Boyle hic tanimadigi kisiye iyilikler yapan yardim eden kim olursa olsun iyi niyetli degildir. Ve yeni göreve başlayan bayana biraz eli yuzu duzgunse sapikca yanaşan erkek çok olur.
3 farklı kurum gormus biri olarak soyluyorum bunlari.

Benim çok yakışıklı doktor bir sevgilim var, üstelik de İspanyol.

Ablacım ne alaka allasen, İspanyol ve doktor olunca ne oluyor daha mı elit olduğunu falan sanıyorsun, üstün ırk mı sanıyorsun İspanyolları? Alakası yok, şunları söyleyerek kendini daha komik duruma düşürüyorsun farkında değilsin. Sevgilin ister doktor olsun ister başka bir meslek, ya da hiç sevgilin olmasın bir önemi yok. Adamla flörtleşmişsin bildiğin zamanında, bilerek ya da bilmeyerek kendini kabul ettirme çabasıyla. Ancak yanlış hareketler. Bunu kabul edip davranışlarını ona göre ayarlasan daha mutlu olursun. Burada kimsenin seninle bir derdi falan yok, seni kıskanacak hali de yok insanların. Çalıştığın kurumdaki insanlar da laçka, sen de flörtözsün. Gereksiz boş bir samimiyet var ortada ve daha da uzatmanın derdindesin. Durumu kabul et, ona göre kendini ayarla.

Ben iş yerinin iş yeri olduğuna inananlardanım. Orda iş yaparım. Birşeyler üretir para kazanırım. Aynı oda da 4 kişiyiz. Kimse ışık, soğuk sıcak demeden çalışır. Bu kadar olay çıkaracak kadar da görmem açıkçası kimseyi onlarda beni .
Dipnot: 3 yılım bitti aynı yerde şimdi tanıdıkça tarzım olan insanlarla dışarıda görüşüyorum ama iş yerinde çay poğaça, kek ... gibi şeylerden haz etmiyorum işin gecikmesinden başka birşey değil.

Bir erkekle bir kadın kanka olamaz zaren. Olduğunu düşünen varsa 1 gün sonrasını dahi göremediği içindir. Fazlaca yüz göz olunan gereksizce fazla özellerin paylaşıldığı her arkadaşlık bitecektir de isterse hemcinsle olsun bu. Hep derim MESAFE CANDIR. Sadece bir erkekle değil hemcinsinle de mesafeyi koru. Er geç üzülen yine mesafeyi korumayan olur.

Neden korkuyorsunuz ki bu kadar saldırsa ne olur? Ucunda ölüm yok ya, en fazla zart zurt yapar böyle.bence bu kadar abartılacak kadar biri değil.boş muhabbet yapan ezik biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…